Visar alla 8 resultat

Rainbow Diamond Buttplug

199 kr249 kr

Rainbow Diamond Buttplug är en elegant analplugg i silkeslen och kroppssäker silikon med en vacker regnbågsdiamant i botten. En perfekt leksak för paret som vill krydda sexlivet med något spännande och som gillar lite bling.

Pluggen kommer i två olika storlekar så att både nybörjaren och den lite mer erfarne kan hitta en storlek som passar.

Small – Längd: 7.5 cm, Diameter: 2.1 cm
Medium – Längd: 10.3 cm, Diameter: 3.1 cm

Använd med ett vattenbaserat glidmedel.

Buttplug med Emoji Smiley Rosa

199 kr

Lek med analpluggar handlar inte bara om njutning och stimulans, det handlar om att ha kul också! Och kul kommer du och din partner definitiv ha med dessa emoji-buttplugs i utformningarna #OMG, #WTF och #ILY. Köp alla tre och använd efter vilket humör du är på.

Själva pluggen är elegant i sin enkelhet och har en avsmalnande topp och en storlek som gör att den passar alldeles utmärkt för nybörjaren. Materialet är kroppsäkert och fritt från ftalater.

Längd: 6 cm
Diameter: 2 cm

Använd med vattenbaserat glidmedel.

Buttplug med Emoji Smiley Svart

199 kr

Lek med analpluggar handlar inte bara om njutning och stimulans, det handlar om att ha kul också! Och kul kommer du och din partner definitiv ha med dessa emoji-buttplugs i utformningarna #OMG, #WTF och #ILY. Köp alla tre och använd efter vilket humör du är på.

Själva pluggen är elegant i sin enkelhet och har en avsmalnande topp och en storlek som gör att den passar alldeles utmärkt för nybörjaren. Materialet är kroppsäkert och fritt från ftalater.

Längd: 6 cm
Diameter: 2 cm

Använd med vattenbaserat glidmedel.

Renegade Stamina Rings 3-pack

99 kr

Renegade Stamina Rings är ett 3-pack med superstretchiga kukringar. Ringarna hjälper dig till en starkare erektion och en tillfälligt tjockare penis då blodet stannar kvar i penisen.

Palm Ballers Stroker

199 kr

Palm Ballers Stroker är en resemasturbator i mjukt och ftalatfritt TPE-material. Med två ingångar i olika storlekar och med en stimulerande invändig design ger den garanterad njutning.

Masturbatorn är 10 cm lång och har en utvändig diameter på 6 cm. Tack vare att den är liten passar den perfekt på resan och den diskreta designen gör att den är säker att ha med sig.

Finns in två olika färger.

Realistisk silikondildo med sugkopp – ljus hudton

349 kr

Realistisk silikondildo med sugkopp i ljus hudton. Dildon är tillverkad i superior grade silikon och är en avgjutning från en riktig persons penis, med ådror, ollon och pung, allt för att göra den så verklighetstrogen som möjligt.

Att den är gjord i silikon är ett extra plus då det är ett stabilt och kroppssäkert material, fritt från ftalater. Se bara till att endast använda vattenbaserat glidmedel.

Total längd: 17 cm
Penetrerande längd: 13.5 cm
Omkrets: 11.5 cm

Pride Dildo

499 kr

Pride-dildo i regnbågens färger, tillverkad i kroppssäker och ftalatfri silikon med en kraftfull sugkopp i botten. Dildon är 20 cm lång och har en omkrets som störts på 15.5 cm. Sugproppen fäster på alla släta ytor och är enkel att ta bort efter användning.

Dildon rengörs enkelt med tvål och vatten. Använd endast vattenbaserade glidmedel.

Det mjuka L:et

499 kr

Den är här nu – Det mjuka L:et. Dildon i kroppsvänlig silikon utan restriktioner som ger dig total frihet när det gäller användning. Den reser sig hela 22.5 cm hög men i botten sitter en kraftfull sugpropp som får dildon att stå extra stabilt när det blåser vänstervindar, så risken för kollaps får anses minimal.

Det mjuka L:et är unik i sitt slag. Att det nu äntligen finns en blåklints-färgad sugproppsdildo på den fria marknaden räknar vi kunna glädja i runda slängar 5-6% av våra kunder.

Är inte blåklintsblå din färg så har vi tusentals andra intimleksaker som kanske passar bättre.