Fleshlight sexleksaker

 


Tillbehör till FleshlightVisa alla tillbehör


Fleshlight är en sexleksak som främst är ämnad för män och är designad för penetration. Fleshlight har fått sitt namn av att själva skalet påminner om en ficklampa (flashlight på engelska) och att materialet är mycket realistiskt (flesh). Det finns numera en rad olika utformingar av Fleshlights, alltifrån orignalet Pink Lady till munm, anus, ice och sex.

Hitta din favorit hos oss och beställ med gratis frakt, i diskreta paket och med supersnabb leverans.

Frågor och svar om Fleshlight

Är produkten tillverkad för att hålla länge?
Alla Fleshlights är tillverkade av det mjuka och följsamma patenterade SuperSkin-materialet som ger en förstklassig och realistisk känsla. Insatsen kommer inrymt i en attraktiv och hållbar kapsel som liknar en vanlig ficklampa, vilket möjliggör enkel och diskret förvaring. Den är enkel att använda och rengöra och är 100% säker. Vid noggrann förvaring och användning av Fleshlight Renewing Poweder har du ett onanihjälpmedel för livstidslång njutning.

 • Hur stor är en Fleshlight?
  Fleshlight-enheten (insats&kapsel) är ca 26cm lång och 10cm i diameter.
 • Vibrerar den?
  Vissa Fleshlights har en vibrator som kommer med på köpet. Om inte, går det enkelt att köpa till en Fleshlight-vibrator.
 • Är Fleshlight-insatserna tillverkade av latex, plast eller silikon?
  Nej. Insatsen är tillverkad från ett amerikanskt patenterat material som kallat för SuperSkin. Den exakta formeln för materialet är hemligt men att det är säkert och kroppsvänligt råder det inga tvivel om. Det finns inte många andra sexleksaker som är lika sköna och hållbara som Fleshlights.
 • Innehåller Fleshlight-materialet ftalater
  Ftalater definieras som ”en blandning av olika salter eller estrar av flatsyra som används som mjukgörare eller lösningsmedel. Det finns många kontroverser kring användningen av ftalater i sexleksaker, även om inget är bevisat, men vi kan försäkra dig som kund att Fleshlight-materialet INTE innehåller ftalater.
 • Hur använder jag Fleshlight-produkter?
  Börja med att värma upp din Fleshlight-insats genom att ta upp den ur kapseln och sedan låta den värmas upp i varmt vatten. Upprepa processen några gånger om du vill ha den ännu varmare. Utsätt aldrig din insats för kokning eller mikrovågsugnen. Skaka av vattnet och sätt in insatsen i din kapsel igen. Justera tätheten med hjälpen av bottenlocket för att få mer eller mindre sug. Avsluta med att applicera insatsen och din penis med ett vattenbaserat glidmedel.
 • Hur rengör jag Fleshlight-produkterna på bästa möjliga sätt?
  Skölj helt enkelt din Fleshlight-insats och kapseln och tillåt den få lufttorka i det fria. Använd ALDRIG tvål för att rengöra din SuperSkin-insats eftersom detta kan skada materialet. Om du vill rengöra det extra noga så kan du använda dig av ett antibakteriellt rengöringsmedel. För behålla insatsen mjukhet så ska du också tillsätta majsstärkelse efter den har torkat helt och låta den få suga i sig all majsstärkelse innan nästa användning. Vi rekommenderar INTE att du använder dig av talk eller bebispulver. OBS: Om du använder dig av någon annan slags majsstärkelse än Fleshlight Renewing Powder, kommer Fleshlight Ice att förlora sin genomskinlighet.
 • Hur torkar jag Fleshlight-insatserna på bästa möjliga sätt?
  Skaka ur så mycket vatten du kan och tillåt den få lufttorka på en plats som har bra ventilation, gärna nära ett fönster eller en fläkt. Om du vill torka den extra snabbt så kan du stoppa in en handduk inuti den. När du stoppar in den i kapseln igen så bör du ha lite öppet i botten för fortsatt luftcirkulation.
 • Kan jag använda Fleshlight i duschen/badkaret?
  Ja, du kan använda Fleshlight-produkterna i både duschen och badkaret. Det är ingen fara om det kommer in vatten i produkten men håll den undan tvål eftersom det kan skad materialet. Om tvålen innehåller olja så kan detta också skada din insats.
 • Kan jag använda en kondom med Fleshlight-produkter?
  Det finns ingen anledning till att använda en kondom ihop med Fleshlight-produkter (såvida inte du delar dem, vilket vi aldrig rekommenderar dig att göra), men om du vill så kommer det inte att skada dig eller insatsen.
 • Kan jag använda olika texturerade onaniinsatser med min Fleshlight-kapsel?
  Ja, alla våra fyra texturerade insatser funkar med Fleshlight-kapseln. Vi rekommenderar dock att du köper en kapsel för varje insats för bekvämare förvaring, men detta bestämmer du helt själv.
 • Varför är min Fleshlight-insats kladdig när jag sköljer och torkar den?
  Det är INGET fel på din insats om så är fallet. När du ska använda den igen så sköljer du bara den i varmt vatten, låter den torka och använder dig av vattenbaserat glidmedel. Om du vill ha ännu mjukare insats så tillsätter du majsstärkelse som du låter få absorberas. Ice (genomskinlig) onaniinsats tenderar att vara kladdigare än de färgade.
 • Vilka färger finns för nuvarande?
  Rosa och Ice (genomskinlig) är de färger som finns i vårt sortiment just nu.
 • Jag kommer för fort, något tips?
  Pröva Fleshlight StaminaTraining Unit (STU) som utformades för att hjälpa dig att hålla ut längre och få bättre uthållighet och teknik i sovrummet.
 • Kan jag köpa STU-insatsen utan kapsel?
  Nej, den finns endast tillgänglig med kapsel inkluderat.
 • Kan jag köpa texturinsatserna i olika storlekar?
  Nej, det finns endast en storlek. Du kan dock välja olika öppningar och färger.
 • Vilka slags glidmedel kan jag använda ihop med min Fleshlight-produkt?
  VI rekommenderar endast vattenbaserade glidmedel då oljebaserade och silikonbaserade kan skada materialet.
 • Min onaniinsats har utvecklat svarta fläckar, vad gör jag?
  Ibland när insatsen har förvarats i icke-ventilerade platser under torkning så bildas bakterier där som du enkelt blir väck med hjälp av propylalkohol. Tillsätt propylalkohol, gnugga och skölj försiktigt i varmt vatten tills fläckarna försvinner från din insats.
 • Är jag för gammal för att använda Fleshlight-produkter?
  Män i alla åldrar kan givetvis använda en Fleshlight.
 • Alla snackar om ”skometoden” (eng. shoemethod), vad är det?
  ”Skometoden” är en metod där du slipper använda händerna (och är ett vanligt fenomen bland användare av Fleshlight-produkterna). Stoppa in botten av din produkt in i ett skohål, stövel eller mellan kuddar eller någon platt yta och penetrera upp och ner som i ”missionärspositionen”. Alternativt kan du köpa en Fleshlight Duschhållare som håller din Fleshlight på plats.