Visar alla 19 resultat

Show sidebar
-24%
strap-on-nyborjare
Stäng

Strap-On – Nybörjare

395 kr 299 kr
Den perfekta strap-onen för nybörjare komplett med blå dildo i ftalatfritt PVC-material och sele. Dildon är c:a 14 cm lång med dryga 2 cm i diameter och passar såväl för vaginal som anal penetration. Själva strap-on-selen är gjord i nylon och har ställbara remmar som gör att den passar de flesta storlekar. Med på köpet av nybörjarstraponen kommer en ögonmask samt en liten tub av glidmedel och en av rengöringsvätska. Oliver & Eva rekommenderar att du alltid använder vattenbaserat glidmedel.
svart-bondagetejp
Stäng

Svart bondagetejp

99 kr
Svart bondagetejp från Toy Joy är ett enkelt och tryggt bondagetejp som varken kräver extra klister eller att du slår knutar. Främsta egenskapen hos det här bondagtejpet är att det inte fäster vid huden utan kan användas som såväl ögonbindel, gag eller för att binda din partner. Bondagetejpen är ett perfekt redskap för dominanta lekar och en prisvänlig produkt som kan användas gång på gång.
-20%
cuff and tether set
Stäng

Fetish Fantasy Cuff & Tether Set

499 kr 399 kr
Med Fetish Fantasy Cuff & Tether Set kan du låsa fast din partner vid sängen med dessa sängtyglar i Fetish Fantasy-serien från erkända tillverkaren Pipedream. Setet är komplett med 4 hand- och ankelbojor, tyglar och du får även en gratis ögonmask med på köpet.
Slut
Starter Wrist Cuff
Stäng

Starter Wrist Cuffs

199 kr
Starter Wrist Cuffs är de perfekta hanfdängslena för nybörjaren då de är mjuka och snälla mot handlederna. De tätt sammanlänkade hanbojorna kommer i en storlek som passar de flesta och kan enkelt justeras med hjälp av kardborrebanden på utsidan. Med i förpackningen får du även en ögonbindel som ytterligare kan öka stämningen.
-25%
gag ball for nyborjare
Stäng

Gag Ball för nybörjare

199 kr 149 kr
Gag ball för nybörjare är den klassiska röda disciplinbollen i fast gummimaterial. Ball gagen har ställbara nylonremmar som gör att den passar de flesta storlekar och passar utmärkt för såväl nybörjare som den lite mer erfarne användaren. Gag ball för nybörjare kommer med en elegant ögonmask på köpet.
Open Mouth Gag
Stäng

Open Mouth Gag

149 kr
Open Mouth Gag är snarlik en traditionell gag ball men saknar själva bollen och har istället en ring som gag. Att man använder en ring istället för en boll gör det lättare för användaren att andas utan att hon eller han för den delen kan prata. Ringen är gjord i metall med ett sidenöverdrag och är 3.8 cm i diameter. Remmarna är gjorda i PVC-plast.
buttplug med diamant
Stäng

Guldfärgad buttplug med diamant

399 kr
Kanske vår allra lyxigaste buttplug. Denna guldfärgade analleksak är gjord i kroppsäkert, allergifri och guldfärgad metall. Den är perfekt för nybörjare som inte nöjer sig med annat än det bästa och den avsmalnande toppen gör att den enkelt kommer på plats. Materialet funkar perfekt för att experimentera med värme och kyla. Längd: 8 cm Diameter: 2.85 cm
delux-ball-gag-dong
Stäng

Deluxe Ball Gag med Dong

349 kr
Deluxe Ball Gag med Dong är en unik bondageleksak bestående av en svart realistisk dong på ena sidan och gag ball på andra. Dessa båda fäster med läderremmar som är enkla att justera och som passar i stort sett alla storlekar. Deluxe Ball Gag passar såväl för kvinnor som män och dubblerar både njutning och spänning för båda. Deluxe Ball Gag med Dong är gjord i ABS- och PVC-plast.
Stäng

First Time Flogger

149 kr
First Time Flogger är en prisvärd flogger som passar perfekt för nybörjaren som inte vill spendera för mycket pengar på sin första piska. Med ett greppvänligt handtag är denna flogger lätt att hantera och med sin lätta vikt ger den lite snällare rapp än de flesta floggers. Total längd: 52 cm Längd (fransar): 27 cm
-20%
Gag Ball Traning System
Stäng

Gag Ball Training System

249 kr 199 kr
Gag Ball Training System är 3 utbytbara disciplinbollar i 3 olika storlekar. S, M och L. Träningssystemet är perfekt för nybörjaren men mångsidigt nog för att även tillfredsställa den mer erfarne. Gag Ball Training System gör det möjligt att börja med den mindre bollen och efter hand flytta upp i storlek. Varje disciplinboll är gjord på giftfri plast och har hål i sig för att underlätta andningen. Det stabila läderremmen är justerbar för att passa de flesta storlekar och ger dig kontroll över när och hur ofta din partner pratar.
sexgunga - fantasy door swing
Stäng

Sexgunga – Fantasy Door Swing

599 kr
Fantasy Door Swing från amerikanska Pipedream är en portabel sexgunga som du enkelt kan sätta upp på ett par minuter. Det enda du behöver är en dörr som går att stänga (helst låsa) och sexgungan så är du klar. Sexgungan kommer komplett med ställbara remmar coh två stopptuber för säker användning. Du får även med en ögonmask på köpet. Maxvikt: 130 kg Användning: 1. Fäst tuberna över den öppna dörren 2. Stäng och lås dörren 3. Sänk ned benremmarna så att en av er kan få in låren i öglorna 4. För in armarna genom de övre öglorna och håll i handtagen för extra säkerhet. Justera remmarna till önskad höjd. 5. Njut och ha kul!
Slut
Fetish Fantasy Zipper Head Hood
Stäng

Fetish Fantasy Zipper Head Hood

299 kr
Fetish Fantasy Zipper Head Hood är en bondagemask/huva som ger dig fullständig kontroll över din partner i dominanta bondagelekar. Huvan är försedd med en dragkedja över munnen och borttagbara ögonlappar och är gjord av materialet lycra som är tunt nog för att andas men är ändå tjockt nog för att att inte släppa in något ljus. Låt fantasin flöda i användningen av den här spännande bondageprodukten. Zipper Head Hood är inte rekommenderad för nybörjare men kan vara ett spännande inslag i en uppsättning bondageprylar.
-17%
silicone-strap-on
Stäng

Silicone Strap-On

599 kr 499 kr
Silicone Strap-On är en perfekt strap-on för nybörjaren som vill testa på strap-on-sex för första gången. Harnesset i nylon är bekvämt mot huden och remmarna går att justera i storlek så att den passar de flesta. Harnesset är försett med en ring vilket gör att du kan använda det till alla dildos som har ett "stopp" i botten. Själva dildon har en stabil sugpropp i botten som gör att den fäster på alla släta ytor. Dildon är  fri från ftalater och säker att använda. Längd: 15.5 cm Omkrets: 13 cm
Hollow Strap-on 25 cm 1
Stäng

Hollow Strap-on 25 cm

399 kr
Är du efter att öka både längd och omkrets när du tillfredsställer din partner är Hollow Strap-on 25 cm verkligen rätt produkt för dig. Själva dildon är tillverkad av ftalatfri PVC och har en omkrets på 14 cm, en inre diameter på 3.2 cm, och är stabil nog att användas av såväl män som kvinnor, tillsammans med en partner eller på egen hand. Harnesset är i resår och är elastiskt nog att passa de flesta. Med i förpackningen kommer en ögonmask på köpet.
Vibrerande Strap-on Set
Stäng

Vibrerande Strap-on Set

499 kr
Det vibrerande strap-on-setet stimulerar inte bara mottagaren utan ger även bäraren av harnesket skön stimulans tack vare den steglösa vibratorn som vilar mot klitoris. Mottagaren kan njuta av en stabil ftalatfri PVC-dildo på 15 cm. Selarna i nylon är ställbara och passar de flesta storlekar och harnesket är mjukt och bekvämt och ser till att hålla dildon stabilt på plats. Denna strap-on kommer med tre olika ringar i gummi vilket gör att du kan använda dildos av olika storlekar. Längd (dildo): 15 cm
Double Penetrix Strap-on
Stäng

Double Penetrix Strap-on

399 kr
Double Penetrix Strap-on gör det lika roligt att ge som att ta och tar strapon-sexet till ännu högre höjder. Den mindre vaginapluggen (4 cm) penetrerar och stimulerar bäraren av harnesket medan den längre dildon (15 cm) ger mottagaren härlig penetrerande stimulans. Selen är justerbar vilket gör att den passar de flesta storlekar och håller allt perfekt på plats. I förpackningen får du även med en svart ögonmask och ett par svarta korsformade bröstpasties.
Slut
Singapore Stinger III
Stäng

Singapore Stinger III

199 kr
Singapore Stinger III är en paddel i stabilt trä som är lätt till vikten och därför enkel att hantera. Träytan är len och det faktum att den är mer stabil än en paddel av läder gör att den ger en starkare svidande känsla vid användning. Singapore Stinger passar bäst till lite mer erfarna användare. Total längd: 27.5 cm Längd (träffyta): 17 cm Bredd: 10.5 cm
Klassisk strapon
Stäng

Klassisk Strapon

249 kr
Klassisk Strap-On är en enkel, smidig och billig strap-on som passar utmärkt för nybörjaren. Dildon är 15 cm lång och har en omkrets på 12.5 cm. Harnesket är i string-format och selarna är ställbara för att passa de flesta. Ögonmask ingår. Längd: 15 cm Omkrets: 12.5 cm
vibrerande strapless strapon
Stäng

Vibrerande Strapless Strapon

499 kr
Vibrerande strapless strapon i mjukt, ftalatfritt material med steglös vibrator så att ni kan hitta just rätt nivå. Strap-onen är designad så att g-punkten på bäraren ska stimuleras samtidigt som det långa, mjuka skaftet ger härliga vibrationer till mottagaren. Med en strapless strapon slipper du besväret med selar och spännen och får händerna fria. Längd: 18 cm