Fri frakt över 500 kr

Vi gillar inte när det tillkommer dolda avgifter på ens köp. Därför skickar vi alla våra produkter fraktfritt inom hela Sverige. På så sätt vet du alltid i förväg hur mycket du kommer få betala och slipper otrevliga överraskningar i kassan.

Om du vill så kan du också lägga till expressfrakt i kassan. Då är paketet i de flesta fall framme redan dagen efter, även om du beställer så sent som 17.00.
Fri frakt över 500 kr

Diskreta paket

Ingen kan se på paketet vad det innehåller. Som avsändare står endast ”O.E.” Det är även det som syns på ditt kontoutdrag. Hos oss är du alltid helt anonym.

Alla paket som inte går in i brevlådan skickas till närmsta utlämningsställe för Posten. Du får ett sms med din avi till det nummer som du anger i beställningen.
Diskret leverans

Säkra betalningar

Vi anlitar samma betalföretag som bl.a. Tradera och Eniro, så du kan känna dig trygg i att dina betaluppgifter behandlas på bästa sätt. Vi varken vill eller kan lagra några betaluppgifter. De skickas krypterat, direkt till betalförmedlaren.
Diskret leverans

Öppet köp

Slutligen så vill vi ju så klart att du ska vara nöjd med ditt köp. Därför har vi 30 dagars öppet köp på alla oöppnade varor. Det enda du behöver stå för är returfrakten. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor. De älskar att svara på dina frågor.
Diskret leverans


Visa alla produkter