Varför handla hos Oliver & Eva

Fri frakt över 500 kr

Vi gillar inte när det tillkommer dolda avgifter på ens köp. Därför skickar vi alla våra produkter fraktfritt inom hela Sverige om du handlar för mer än 500 kr. På så sätt vet du alltid i förväg hur mycket du kommer få betala och slipper otrevliga överraskningar i kassan.
Fri frakt över 500 kr

Diskreta paket

Ingen kan se på paketet vad det innehåller. Som avsändare står endast "O.E." Det är även det som syns på ditt kontoutdrag. Hos oss är du alltid helt anonym.Alla paket skickas med DHL och hamnar på närmaste DHL Servicepoint. Du får en avisering via sms eller mail när paketet är framme, beroende på vad du själv har valt.
Diskret leverans

Säkra betalningar

Vi anlitar samma betalföretag som bl.a. Tradera och Eniro, så du kan känna dig trygg i att dina betaluppgifter behandlas på bästa sätt. Vi varken vill eller kan lagra några betaluppgifter. De skickas krypterat, direkt till betalförmedlaren.
Diskret leverans

Öppet köp

Slutligen så vill vi ju så klart att du ska vara nöjd med ditt köp. Därför har vi 30 dagars öppet köp på alla oöppnade varor. Det enda du behöver stå för är returfrakten. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor. De älskar att svara på dina frågor.
Diskret leverans