Visar alla 10 resultat

Liberator Jaz Sexkudde

795 kr
Liberator gör världens bästa sexmöbler och Jaz är ännu en i raden av sexkuddar från detta kvalitetsmärke. Den kilformade sexkudden både underlättar och gör nya sexställningar möjliga då ni får möjligheter till helt nya vinklar. Testa missionären eller bakifrån och känn hur penetrationen blir djupare eller använd Jaz för att underlätta i andra positioner som normalt kräver mycket energi för att hålla benen uppe. Liberator Jaz är 18 cm hög, 36 cm bred och 46 cm lång och har ett avtagbart fodral i microsuede som kan tvättas i tvättmaskinen.  

Glidmedel Vattenmelon – I lube Uganda

149 kr
Waterglide Vattenmelon är ett vattenbaserat glidmedel med smak av vattenmelon.

Glidmedel Körsbär – I lube Uganda

149 kr
Vattenbaserat glidmedel med smak av körsbär.

Glidmedel Neutral – I lube Uganda

149 kr
Vattenbaserat glidmedel fritt från lukt och smak.

Penisringen Crazy Crown (Crazy Town Sex Merch)

199 kr
Winter is coming och vår prisvärda penisring Crazy Crown är redo att kröna alla penisutrustade poddlyssnare. Kommer komplett med kunglig klitorisvibrator. Själva ringen är gjord i silikon med knottrig yta runt vibratorn för extra stimulering. Minivibratorn kan givetvis användas separat och blir då en perfekt liten minivibrator.

Stjärtutvidgaren Körka Lugnt (Crazy Town Sex Merch)

899 kr
Är bara det största gott nog? Då har du hittat rätt. Med sina 22 cm i längd och 11 cm i diameter är denna analplugg stor nog för att fylla hela det inre rikets sal. Det är är helt enkelt en plugg som fyller även den mest kräsnes behov. Stjärtutvidgaren Körka Lugnt är tillverkad av ftalatfri PVC-plast, kombinerat med en unik antibakteriell formel. En leksak för analpluggsanvändaren med ett antal års tränande på nacken.

Presentkort 500 kr

500 kr
Presentkort på 500 kr. Välj fritt i butiken och använd rabattkoden för att dra av summan in kundvagnen och kassan.

Suárez-bröstklämman

299 kr
Var på bettet och missa inte att landa de här vackert Luis Suárez-besmyckade bröstklämmorna. Själva klämmorna är sammanlänkade med en kedja och det går enkelt att reglera trycket, beroende på humör. Kom i VM-stämning med den här kvalitetsprodukten, speciellt anpassad för sena matchkvällar framför TV:n. Vi garanterar att de här klämmorna biter lika pålitligt hårt och ofta som fotbollsstjärnan själv. Det bästa med Suárez-bröstklämman:
  • Passar alla storlekar av bröstvårtor
  • Reglerbart tryck
  • Rekommenderas av ledande försvarsspelare
Suarez-klämman är bara en liten del i Oliver & Evas breda sortiment av billiga sexleksaker. Kika in och hitta din favorit idag.

Presentkort 800 kr

800 kr
Presentkort på 800 kr. Välj fritt i butiken och använd rabattkoden för att dra av summan in kundvagnen och kassan.