Inlägget gjort

Sexleksaker för två killar

Tone svarar om sexleksaker

Fråga

Ska köpa present till mig (som är man) och min pojkvän. Vad har du för tips?

/Anonym

 

Svar

Hej!

Tack för din fråga och vilken bra idé att köpa en present till dig och din partner. En vuxenleksak skall ju fungera som ett förhöjande och eggande redskap i sexlivet, antingen på egen hand eller tillsammans med andra. Jag tycker att du ska välja en produkt som du själv är nyfiken på att pröva eller om din partner uttryckt intresse för något särskilt.

Populära analpluggar

Analpluggar, analkulor och prostatastimulatorer är uppskattade produkter som möjliggör skön stimuli av mannens p-punkt inne i analen. Särskilt prostatavibratorer tycker jag finns i lyxiga och tilltalande format, vilket ju så klart också är en viktig aspekt av en bra present.

Penisringar är produkter som gör erektionen kraftigare och ökar känsligheten i penis vid användning. De är betydligt billigare än vibratorerna eftersom de är enklare typer av produkter. I övrigt kan jag rekommendera mindre vibratorer (finger- eller klitorisvibratorer) som kan användas på olika delar av kroppen t.ex. runt ollonet eller på den känsliga strängen. Dessa kan med fördel användas för att ytterligare förhöja oralsexet eller för samtidig stimulering av penis för den mottagande parten vid penetration.

Populära penisringar

Om du inte vill att din pojkvän skall sakna dig alltför mycket då du är bortrest kan du köpa en Clone-A-Willy. Det är en rolig och uppskattad present där du helt enkelt gör en avgjutning av din egen penis som sedan kan brukas som dildo. Du kan också plocka ihop en liten goodie bag av olika produkter så som glidmedel, penisringar och vibratorer så har ni lite olika saker att välja på.

Hoppas att du hittar en bra present!

Med vänlig hälsning,
Tone Persdotter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *