Blogg, Tone svarar

Hur fungerar penispumpar?

Tone svarar om sexleksaker

Fråga

Hej Tone!

Hur funkar egentligen en penispump? Jag är under medel i storlek och skulle väldigt gärna bli lite större, i alla fall när jag ska ha sex. Gör penispumpen min penis större och/eller grövre?

Tacksam för svar.

/Tomas

 

Svar

Hej Tomas!

En penispump är ett cylinderformat redskap som genom motordriven eller manuell pumpning skapar ett undertryck runt penis. Detta ökar trycket i blodkärlen och på så sätt blodförsörjningen till svällkropparna temporärt. Eftersom svällkropparna har en viss längd kan inte penispumpen göra en penis längre, däremot gör den omkretsen större och penisen därför grövre (vid användning).

Erektionspumpen kan ge en tillfällig skillnad i ståndets kvalitet och varaktighet, särskilt i kombination med en penisring. En penisring skall dock inte sitta på mer än 20 minuter, därför är det viktigt att läsa instruktionerna noga innan penispump och pubisringen används. När du använder erektionspumpen måste det göras försiktigt. Överdrivet och långvarigt bruk kan spräcka blodkärl, ge blåsor, förstorat ollon och i vissa fall även orsaka permanenta skador. Ta det därför lugnt och lätta på trycket i pumpen så fort du känner minsta obehag.

Våra bästsäljande penispumpar

Bathmate Hydromax X40

1.299 kr
Bathmate Hydromax X40 är den uppdaterade och bättre versionen av den populära X30, den är också större. Precis som föregångaren har den 35% större sugeffekt än Bathmate Hercules tack var dess nya Bellows Pump System. Det nya systemet ger snabbare och bättre resultat och har en bättre komfort runt basen på penisen. Den nya Super Flow Latch-systemet gör det möjligt att handfylla penispumpen i duschen och gör den därför enklare att använda. Vakuumpumpar från Bathmate är designade för att användas i duschen eller i badet och använder kraften i vattnet för att öka längden och omkretsen på din penis. ¨ Förutom att göra din penis tillfälligt större så gör regelbunden användning att din penis håller sit i topptrim så att du har starkare och längre erektioner och ökad sexuell tillfredsställelse. Penispumparna från Bathmate är enkla att använda och har bevisat sig ge mycket bra resultat.

Penispump med tryckmätare

349 kr
Penispump med tryckmätare är en smidig penispump med krpppsäkert material för säker användning. Pumpen pumpas enkelt upp med hantaget och har en tight ingång för bästa funktionalitet. Penispumpen är enkel att hantera tack vare det smidiga handtaget. Den är också försedd med en quick-release-knapp som gör att man kan lätta på trycket med ett enkelt knapptryck. Längs tuben finns även en linjal för den som vill mäta längden på sin penis. För bästa effekt bör vakuumpumpen användas med en penisring som gör att erektionen kan hållas längre och även ger en fördröjande effekt.

Penispump för nybörjare

199 kr
Penispumpen för nybörjare är en klassisk nybörjarpump som är både elegant i designen och tillverkad på kroppssäkert material. Den kommer med en smidig pumpboll, som gör den enkel att använda och den genomskinliga tuben ger dig möjlighet att se penisen växa genom plasten. Quick-release-knappen gör att du kan släppa på trycket genom ett enkelt knapptryck.

Vissa företag som säljer penispumpar utlovar en långvarig effekt i fråga om ökad längd och omkrets, men så är alltså inte fallet. Penisen har inga muskler som kan byggas upp, utan består som jag tidigare skrev av svällkroppar som skapar erektionen. Penispumpen kan inte heller bota impotens, men beskrivs ändå av många som ett bra redskap för att temporärt övervinna denna typ av symptom.

Jag hoppas nu inte att jag avskräckt dig alltför mycket. Många är mycket nöjda med erektionspumpens effekter, så jag tycker absolut att du själv skall pröva.

Liksom alltid då frågor kring längd och storlek på penis dyker upp vill jag även säga: för de allra flesta sexpartners har detta en mycket marginell betydelse. Viktigare är då samspel, lyhördhet och öppenhet för varandra. Sex är så mycket mer än bara storlek på olika kroppsdelar!

[ooe_tone_author_footer]

[oeshare]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *