Sex leksaker för bättre sex

Sex leksaker

Vilka är de bästa sexleksakerna för att höja temperaturen i sänghalmen? Utbudet av leksaker kan verka överväldigande, men det finns hopp. Vi har satt ihop vår expertpanel av sexrådgivare för att ta fram sex leksaker som garanterat kommer ge dig bättre sex.

Rabbit

Du känner säkert igen den från Sex And The City, men rabbiten har kommit långt vad gäller design och funktioner sedan dess. Den nya generationens rabbits kommer i alla möjliga olika material, färger och former. Många av tillverkarna har t.o.m. övergett den klassiska kaninformen för andra djur. Genom att stimulera både G-punkt och klitoris samtidigt har den nått ikonstatus inom sexleksaksbranschen – och miljontals kvinnors leksakssamlingar.

Populära rabbits

Buttplug

Buttpluggen är inkörsporten (vi ber om ursäktför ordvitsen, red. anm.) för mångas anala lekar. Oavsett kön så ökar den stimulansen under akten och fungerar som en stämningshöjare då allt med den där öppningen känns lite förbjudet. För vissa blir det en sport att öka storleken från gång till gång. Kom ihåg att vara försiktig, lyssna på kroppen och använda mycket glidmedel om du vill testa detta.

Populära buttplugs

Gå till Moulin Rouge vagina- och analreplika
 

Strap-On

Det kanske kommer som en överraskning, men strap-on är faktiskt en av de mest populära sexleksakerna för par. Alltfler vill utforska nya områden i sängkammaren och en strap-on kan verkligen vända på roller under akten. Som med alla analleksaker så är det massor av glidmedel som gäller.

 

Populära strap-ons

 

Fördröjningsmedel

Du undrar säkert, precis som vi, varför det roliga ska vara över så fort. Det är här fördröjningsmedlet kommer in i bilden. Det kommer i som spray eller salva och dövar känslan något så du kan hålla på längre. Stryk på det på de mest känsliga delarna av ollonet, låt det absorberas (så din partner inte också bedövas) och sedan är det bara att köra på så länge resten av kroppen orkar.

 

Populära fördröjningsmedel

 

BDSM-leksaker

Forskare vet inte exakt varför smärta kan vara så upphetsande, men vi tycker oss se övertygande evidens om att så är fallet. Svenskarna verkar älska piskor, handbojor och ögonmasker. Efter 50 Shades of Grey verkar behovet omättbart, så förvänta dig en tom strand i sommar.

 

Populära BDSM-leksaker

 

Glasdildo

Spontant så känns en glasdildo kanske inte särskilt lockande, men faktum är att det är en av de mest säkra, miljövänliga och hudsnälla materialen som finns bland sexleksaker. De flesta är gjorda av solitt pyrexglas, vilket inte går sönder i första taget. Dessutom kan du kyla och värma dildon, vilket fungerar som en extra stämningshöjare.

 

Populära glasdildos

 

Detta var sex leksaker som du och din partner kan testa. Du hittar som vanligt fler produkter här, eller så kan du gå till någon av våra kategorier sexleksaker, glidmedel eller tillbehör. Om du undrar något så kan du alltid kontakta vår kundtjänst, som hjälper dig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *