Lösfitta

Kvinnorna har sin mr. rabbit, men för männen är den regerande drottningen på täppan lösfittan. Det som började som ett trångt hål i en klump silikon har nu utvecklats till ett sofistikerat sexhjälpmedel. Oliver & Eva guidar dig på en tur i kärlekstunneln i din kompletta guiden för lösfittor.

Olika typer av lösfittor

Realistisk lösfitta

För den som vill komma så nära verkligheten som möjligt så är den realistiska lösfittan ”the weapon of choice”. De finns antingen som handmasturbatorer, som du kramar för att öka stimulansen, eller som hela höftpartier. De sistnämnda är ofta tunga och med hög friktion för att du ska kunna ställa dem på t.ex. ett bord. Hey, det finns väl en anledning till att matsalsbordet är byggt i just den höjden?

Populära realistiska lösfittor

Fantasy P & A Masturbator – Flesh

149 kr
Fantasy Pussy & Ass Masturbator - Flesh är en hudfärgad, mjuk och töjbar lösvagina som ger en extremt verklighets- och naturtrogen känsla. Materialet är superstretchigt och passar därför alla storlekar och den mjuka insidan ger en härligt omkramande känsla runt din penis. Fantasy Pussy & Ass är en av de billigaste lösvaginorna på marknaden och är ett mycket prisvärt alternativ. Använd gärna tillsammans med glidmedel för en säkrare och bättre känsla.

Gå till Fantasy P & A Masurbator – Flesh

Designad masturbator

Med futuristiska och smakfulla modeller från Tenga fick den manliga masturbatorn en upprättelse i branschens finrum. Borta var den realistiska looken och höftpartierna. Den designade masturbatorn ser ut att vara skapad av samma personer som gjorde Gilettes eller Apples produkter men nu i form av en sexleksak. De erbjuder ett avancerat innandöme och många användbara funktioner såsom öppningsbar design, vilket gör den lättare att rengöra.

Populära designade masturbatorer

Fleshlight Turbo Thrust

699 kr
Fleshlight Turbo Thrust en ny masturbator från männens favorit, Fleshlight. Denna nya version är har en alldeles unik design med en 3-stegsingång som ska motsvara läppar, tunga och hals, allt för maximal stimulans och så verklighetstrogen känsla som möjligt. Längs ingången, som har en införbar längd på  22 cm, sitter det knottror och mönster som är speciellt framtagna för att ytterligare öka njutningen. Liksom andra Fleshlights kan du ändra sugstyrkan på din masturbator genom skruvfunktionen i botten. När den är stängd är sugkraften som starkast och du kan enkelt justera efter behov och känsla. Använd vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight Turbo Thrust och se till att rengöra den väl. Applicera Fleshlight Renewing Powder för att bibehålla materialet mjukt och öka livslängden på din Fleshlight.

Tenga Egg 6-pack

495 kr
Tenga Egg är den manliga masturbatorinnovationen du har väntat på! Tenga Egg i 6-pack innehåller sex olika fantastiska Tenga Egg Onacups. Med tre nya texturer och tre i original finns det något för alla smaker och storlekar. Till varje ägg medkommer dessutom en liten påse glidmedel för att ytterligare förbättra upplevelsen. De må se små ut för världen men de här stretchiga sexleksakerna med en längd på upp till 30 cm och en omkrets på 20 cm ger en sensationell njutning. Följande ägg finns med i 6-packet:
 • Twister - Ger en kramande skön känsla och ger bäst effekt med skruvande rörelser när du onanerar.
 • Stepper - Innehåller ett antal rundade upp-och-nervända trekanter som ger konstant stimulans.
 • Silky - Ribbad yta för starkare känsla.
 • Spider - Spindelvävsliknande mönster som är en favorit hos många. Ger 360-graders njutning hur du än använder den.
 • Wavy - Vågmönster som ger en fantastisk vibrerande känsla.
 • Clicker - Knottror och knölar i olika storlekar och texturer som gör att du kan använda den på en mängd olika sätt - alla med fantastisk njutning som resultat.
OBS. Tenga Egg är tänkta som engångsprodukter, vid noggrann rengöring och vid användning av rikligt med glidmedel ska det dock inte vara några problem att använda äggen på nytt.

Gå till Tenga Fliphole – Vit

Sexdocka

Kan du inte nöja dig med att bara ha en del av kvinnokroppen? Då är sexdockan något för dig. Känd från otaliga filmer, svensexor och studentlägenheter är sexdockan en av branschens riktiga klassiker. Här gäller dock det gamla talesättet ”du får vad du betalar för”. Billiga sexdockor är små och ganska plastiga, men även det kan ha sin charm. Som sexikonen Marilyn Monroe en gång sa: ”Whatever blows you skirt up, honey”.

Populära sexdockor

Fleshlight

Är det en fågel? Är det ett flygplan? Är det en ficklampa? Nej, det är… Fleshlight! Även om Fleshlights formgivning började som ett sätt att maskera produkten så är det från om det fortfarande fungerar, eftersom Fleshlight nått större framgång och kändisskap än vad många företag ens vågar hoppas på. Men så levererar de också en av de mest högkvalitativa lösfittor som finns på marknaden.

Populära fleshlights

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

799 kr
Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit är en utveckling av den klassiska Fleshlighten, världens mest sålda masturbator för män. Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit har en unik textur och en trängre ingång, allt för att du ska ha möjlighet att träna upp din uthållighet. Likt andra Fleshlights är den gjord av det supermjuka materialet Real Feel Super Skin som definitivt ger en verklighetstrogen känsla. Håller du ut 10 minuter med Fleshlight Stamina så kan du nästan garanterat hålla ut dubbla tiden med din partner. Liksom andra Fleshlights kan du ändra sugstyrkan på din masturbator genom skruvfunktionen i botten. När den är stängd är sugkraften som starkast och du kan enkelt justera efter behov och känsla. När Nyheter24:s recensent skulle ge sitt utlåtande om Fleshlighten så sammanfattade han det i ett enkelt "Oj oj oj!!!!". Vi håller med :-). Använd vattenbaserat glidmedel med din Stamina Training Unit och se till att rengöra den väl. Applicera Fleshlight Renewing Powder för att bibehålla materialet mjukt och öka livslängden på din Fleshlight.

Fleshlight – Pink Butt Original

699 kr
Fleshlight - Pink Butt Original är likt föregångaren Pink Lady en klassiker bland manliga sexleksaker och har funnits på marknaden i mer än ett decennium. Denna mastrubator har under lång tid givit män möjligheten att få känna på känslan av analsex så ofta och så gärna de själv önskar. Det patenterade SuperSkin-materialet, de väl utformade väggarna och den tighta passformen gör att du garanterat kommer njuta utöver det vanliga. Penetrationskanalen är mindre än 2 cm i diameter men har ett supertöjbart material vilket gör att det blir det blir en sensationellt skön och realistisk känsla runt din penis. När Sveriges Radios program Ligga med P3 testade Pink Butt Original så fick den näst högsta betyget och lovordades för hur tight och skön den var samt hur enkel den var att använda. Oliver & Eva rekommenderar alltid att du använder glidmedel tillsammans med dina sexleksaker. Tänk på att endast använda vattenbaserat glidmedel med Fleshlight-produkter då de är gjorda av silikon och t. ex. silikonbaserat glidmedel kan skada dem.

Fleshlight – Pink Lady Original

699 kr
Fleshlight Pink Lady Original är en klassiker bland manliga sexleksaker och har funnits i mer än ett decennium. Denna lösvagina är den ideala introduktionen till onanileksaker för män och tar upplevelsen till nya höjder tack vare det patenterade SuperSkin-materialet och de väl utformade väggarna. Penetrationskanalen är mindre än 2 cm i diameter men har ett supertöjbart material vilket gör att det blir en sensationellt skön och realistisk känsla runt din penis. Fleshlighten är enkel att ta ur skalet och superlätt att rengöra. När Nyheter 24 testar sexleksaker så fullständigt knockar Fleshlight recensenten: "Vilken känsla, nästan som på riktigt faktiskt!! Helt otroligt!" och "Man kan skruva på baksidan av produkten för att reglera suget och oj, oj, oj!" Oliver & Eva rekommenderar alltid att du använder glidmedel tillsammans med dina sexleksaker. Tänk på att endast använda vattenbaserat glidmedel med Fleshlight-produkter då de är gjorda av silikon och t. ex. silikonbaserat glidmedel kan skada produkten.

Gå till Fleshlight – Pink Lady Original

Lösfittan har utvecklats enormt mycket under det senaste decenniet. Den finns nu i alla prisgrupper, designstilar och storlekar. Många par har också börjat använda den som en leksak i sexakten – bredvid analpluggarna, klitorisvibratorerna och G-punktsstavarna. Tack vare märken som Tenga och Fleshlight så arbetar lösfittan sig långsamt in i sexleksakernas finrum.
Du kan se alla våra lösfittor här.

2 thoughts on “Lösfitta

 1. Mika skriver:

  Hej
  Under om paketet jag beställer går till min postombud?
  Vill inte att det kommer direkt i min postlådan hemma.
  Mvh
  Mika

  1. Oliver & Eva skriver:

   Hej, det är bara de allra minsta paketen som går direkt hem i brevlådan. Så vill du kan vi packa din beställning i ett extra stort paket för att i stort sett eliminera risken att den går hem till dig. Skicka i så fall bara ett mail till kundtjanst@oliverocheva.se efter att du lagt din beställning så löser vi det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.