Lösfitta

Lösfitta

Kvinnorna har sin mr. rabbit, men för männen är den regerande drottningen på täppan lösfittan. Det som började som ett trångt hål i en klump silikon har nu utvecklats till ett sofistikerat sexhjälpmedel. Oliver & Eva guidar dig på en tur i kärlekstunneln i din kompletta guiden för lösfittor.

Olika typer av lösfittor

Realistisk lösfitta

För den som vill komma så nära verkligheten som möjligt så är den realistiska lösfittan ”the weapon of choice”. De finns antingen som handmasturbatorer, som du kramar för att öka stimulansen, eller som hela höftpartier. De sistnämnda är ofta tunga och med hög friktion för att du ska kunna ställa dem på t.ex. ett bord. Hey, det finns väl en anledning till att matsalsbordet är byggt i just den höjden?

Populära realistiska lösfittor

Gå till Fantasy P & A Masurbator – Flesh

Designad masturbator

Med futuristiska och smakfulla modeller från Tenga fick den manliga masturbatorn en upprättelse i branschens finrum. Borta var den realistiska looken och höftpartierna. Den designade masturbatorn ser ut att vara skapad av samma personer som gjorde Gilettes eller Apples produkter men nu i form av en sexleksak. De erbjuder ett avancerat innandöme och många användbara funktioner såsom öppningsbar design, vilket gör den lättare att rengöra.

Populära designade masturbatorer

Gå till Tenga Fliphole – Vit

Sexdocka

Kan du inte nöja dig med att bara ha en del av kvinnokroppen? Då är sexdockan något för dig. Känd från otaliga filmer, svensexor och studentlägenheter är sexdockan en av branschens riktiga klassiker. Här gäller dock det gamla talesättet ”du får vad du betalar för”. Billiga sexdockor är små och ganska plastiga, men även det kan ha sin charm. Som sexikonen Marilyn Monroe en gång sa: ”Whatever blows you skirt up, honey”.

Populära sexdockor

Fleshlight

Är det en fågel? Är det ett flygplan? Är det en ficklampa? Nej, det är… Fleshlight! Även om Fleshlights formgivning började som ett sätt att maskera produkten så är det från om det fortfarande fungerar, eftersom Fleshlight nått större framgång och kändisskap än vad många företag ens vågar hoppas på. Men så levererar de också en av de mest högkvalitativa lösfittor som finns på marknaden.

Populära fleshlights

Gå till Fleshlight – Pink Lady Original

Lösfittan har utvecklats enormt mycket under det senaste decenniet. Den finns nu i alla prisgrupper, designstilar och storlekar. Många par har också börjat använda den som en leksak i sexakten – bredvid analpluggarna, klitorisvibratorerna och G-punktsstavarna. Tack vare märken som Tenga och Fleshlight så arbetar lösfittan sig långsamt in i sexleksakernas finrum.
Du kan se alla våra lösfittor här.

 

2 reaktioner på ”Lösfitta

 1. Hej
  Under om paketet jag beställer går till min postombud?
  Vill inte att det kommer direkt i min postlådan hemma.
  Mvh
  Mika

  1. Hej, det är bara de allra minsta paketen som går direkt hem i brevlådan. Så vill du kan vi packa din beställning i ett extra stort paket för att i stort sett eliminera risken att den går hem till dig. Skicka i så fall bara ett mail till kundtjanst@oliverocheva.se efter att du lagt din beställning så löser vi det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *