Visar alla 8 resultat

Show sidebar
nature-calling-chic-clean
Stäng

Nature Calling Biologiskt Rengöringsmedel

129 kr
Biologiskt rengöringsmedel för sexleksaker utan alkohol från svenska Nature Calling. Rengöringsmedlet är milt nog att använda på alla typer av material och är supereffektivt. Användning:  Spraya direkt på ytan på din sexleksak, ta ut batterier på leksaker som inte är vattentäta. Vänta sedan c:a en minut och torka rent med en handduk eller trasa.
Slut
refresh rengoringsmedel
Stäng

Refresh Rengöringsmedel

99 kr
Rengöringsmedel för sexleksaker i stilig pumpflaska på hela 118 ml från amerikanska Pipedream. Mild nog att använda vid varje rengöring. Användning:  Spraya direkt på ytan på din sexleksak, ta ut batterier på leksaker som inte är vattentäta. Vänta sedan c:a en minut och torka rent med en handduk eller trasa.
50 shades of grey - rengoring
Stäng

50 Shades of Grey – Sex Toy Cleaner

129 kr
50 Shades of Grey - Sex Toy Cleaner är ett effektivt rengöringsmedel från Sensual Care Collection, som är den officiella kollektionen godkänd ac författaren E.L. James. Men Sex Toy Cleaner rengör du snabbt och enkelt dina sexleksaker, spruta bara lite direkt på leksaken, torka sedan med en trasa och låt det sista sedan självtorka. 100 ml
-23%
Rengoringsmedel original
Stäng

Rengöringsmedel Original 150 ml

129 kr 99 kr
Prisvärt rengöringsmedel för sexleksaker i smidig pumpflaska på hela 150 ml. Rengöringsmedlet innehåller ingen alkohol, är skonsamt mot huden och säkert att använda. Användning:  Spraya direkt på ytan på din sexleksak. Vänta sedan c:a en minut och torka rent med en handduk eller trasa.
-25%
Belladot Cleansing Gel 100ml
Stäng

Belladot Rengöringsmedel 100 ml

199 kr 149 kr
Belladot rengöringsmedel är en långvarig och pålitlig rengöringsvätska som får dina sexleksaker rena på nolltid. Rengöringsmedlet kommer i en stilig 100 ml pumpflaska för enkel applicering och dess antibakteriella ingredienser gör det garanterat rent. Belladot Cleansing Gel är lätt parfymerad.
Slut
LELO Antibakteriellt Rengöringsmedel
Stäng

LELO Antibakteriellt Rengöringsmedel

149 kr
Antibakteriellt rengöringsmedel i sprayflaska från svenska kvalitetsmärket LELO, innehållande ingredienser bevisat att ta död på 99.9% av alla bakterier. Zinksalterna i formeln reducerar samtidigt risken för irriterad hud och dess antivirala och svampbekämpande egenskaper gör LELO:s rengöringsspray till ett av de bästa på marknaden. Rengöringsmedlet är enkelt att applicera och är mycket effektivt vid rengöring av dina sexleksaker. Innehåll: 60 ml
pjur rengöringsmedel
Stäng

Pjur Rengöringsmedel

149 kr
Pjur Rengöringsmedel är en alkoholfri rengöringsvätska som lämpar sig utmärkt för alkoholkänsliga produkter gjorda av latex, gummi, glas, silikon och läder. Pjur Toy Cleaner tar bort lukt och bakterier, förhindrar eventuell svampbildning och är ämnad för användning på sexleksaker och närliggande tillbehör. Den är dermatologiskt testad, lukt- och smaklös och garanterat en av de bästa rengöringsvätskorna på marknaden. Innehåll: 100 ml
Fleshwash Rengöringsmedel
Stäng

Fleshwash Rengöringsmedel

99 kr
Fleshwash är ett rengöringsmedel speciellt utformat för Fleshlight-användare men fungerar givetvis lika bra på sexleksaker av andra märken. Fleshwash kommer i en 100 ml sprayflaska  och innehåller den effektiva antibakteriella ingrediensen Triclosan som rengör din sexleksak på ytan och håller den hygienisk. Fleswash irriterar inte huden, kladdar inte och innehåller ingen alkohol. Går utmärkt att använda på latex och silikon. För bästa resultat ska du tvätta din Fleshlight med varmt vatten både in- och utvändigt efter varje användning. Därefter applicerar du generöst med Fleshwash över hela Fleshlighten (både insidan och utsidan). Innehåll: 100 ml

Köp rengöringsmedel för sexleksaker online

De flesta sexleksaker går att rengöra med tvål och vatten, men vi rekommenderar att du även använder ett rengöringsmedel speciellt framtaget för sexleksaker. Speciellt vaginan och analen är känsliga för bakterier, så det är en billig investering för en gladare kropp.

Hur använder jag ett rengöringsmedel?

Du sprayar eller smörjer på rengöringsmedlet. Tänk på att tvätta händerna före så du inte överför bakterier och smuts från dem. Använd en ren handduk eller trasa och torka av sexleksaken. Tänk på att träffa alla delar som han använts av sexleksaken. Om den inte är vattentät ska du vara extra försiktig runt batterifack och strömkablar för att inte förstöra sexleksaken. Rengör aldrig en sexleksak som du kopplat till eluttaget.

Skötselråd

Förvara ditt rengöringsmedel svalt och mörkt. Om din flaska har lock bör du använda det för att undvika att det kommer in smuts i öppningen.