Visar alla 4 resultat

Nature Calling Biologiskt Rengöringsmedel

99 kr
Biologiskt rengöringsmedel för sexleksaker utan alkohol från svenska Nature Calling. Rengöringsmedlet är milt nog att använda på alla typer av material och är supereffektivt. Användning:  Spraya direkt på ytan på din sexleksak, ta ut batterier på leksaker som inte är vattentäta. Vänta sedan c:a en minut och torka rent med en handduk eller trasa.

Rengöringsmedel Original 150 ml

99 kr
Prisvärt rengöringsmedel för sexleksaker i smidig pumpflaska på hela 150 ml. Rengöringsmedlet innehåller ingen alkohol, är skonsamt mot huden och säkert att använda. Användning:  Spraya direkt på ytan på din sexleksak. Vänta sedan c:a en minut och torka rent med en handduk eller trasa.

Pjur Rengöringsmedel

149 kr
Pjur Rengöringsmedel är en alkoholfri rengöringsvätska som lämpar sig utmärkt för alkoholkänsliga produkter gjorda av latex, gummi, glas, silikon och läder. Pjur Toy Cleaner tar bort lukt och bakterier, förhindrar eventuell svampbildning och är ämnad för användning på sexleksaker och närliggande tillbehör. Den är dermatologiskt testad, lukt- och smaklös och garanterat en av de bästa rengöringsvätskorna på marknaden. Innehåll: 100 ml

Fleshwash Rengöringsmedel

99 kr
Fleshwash är ett rengöringsmedel speciellt utformat för Fleshlight-användare men fungerar givetvis lika bra på sexleksaker av andra märken. Fleshwash kommer i en 100 ml sprayflaska  och innehåller den effektiva antibakteriella ingrediensen Triclosan som rengör din sexleksak på ytan och håller den hygienisk. Fleswash irriterar inte huden, kladdar inte och innehåller ingen alkohol. Går utmärkt att använda på latex och silikon. För bästa resultat ska du tvätta din Fleshlight med varmt vatten både in- och utvändigt efter varje användning. Därefter applicerar du generöst med Fleshwash över hela Fleshlighten (både insidan och utsidan). Innehåll: 100 ml

Köp rengöringsmedel för sexleksaker online

De flesta sexleksaker går att rengöra med tvål och vatten, men vi rekommenderar att du även använder ett rengöringsmedel speciellt framtaget för sexleksaker. Speciellt vaginan och analen är känsliga för bakterier, så det är en billig investering för en gladare kropp.

Hur använder jag ett rengöringsmedel?

Du sprayar eller smörjer på rengöringsmedlet. Tänk på att tvätta händerna före så du inte överför bakterier och smuts från dem. Använd en ren handduk eller trasa och torka av sexleksaken. Tänk på att träffa alla delar som han använts av sexleksaken. Om den inte är vattentät ska du vara extra försiktig runt batterifack och strömkablar för att inte förstöra sexleksaken. Rengör aldrig en sexleksak som du kopplat till eluttaget.

Skötselråd

Förvara ditt rengöringsmedel svalt och mörkt. Om din flaska har lock bör du använda det för att undvika att det kommer in smuts i öppningen.