Visar alla 18 resultat

Show sidebar
GP batterier LR1
Stäng

GP Batterier 2-pack LR-1 (N)

49 kr
Alkaliska kvalitetsbatterier från GP för användning i sexleksaker eller andra elektriska prylar i hemmet. Den här varianten, LR-1 eller N används bland annat för att driva RO-80mm-vibratorer.
nature-calling-chic-clean
Stäng

Nature Calling Biologiskt Rengöringsmedel

129 kr
Biologiskt rengöringsmedel för sexleksaker utan alkohol från svenska Nature Calling. Rengöringsmedlet är milt nog att använda på alla typer av material och är supereffektivt. Användning:  Spraya direkt på ytan på din sexleksak, ta ut batterier på leksaker som inte är vattentäta. Vänta sedan c:a en minut och torka rent med en handduk eller trasa.
Slut
refresh rengoringsmedel
Stäng

Refresh Rengöringsmedel

99 kr
Rengöringsmedel för sexleksaker i stilig pumpflaska på hela 118 ml från amerikanska Pipedream. Mild nog att använda vid varje rengöring. Användning:  Spraya direkt på ytan på din sexleksak, ta ut batterier på leksaker som inte är vattentäta. Vänta sedan c:a en minut och torka rent med en handduk eller trasa.
Slut
50 Shades of Grey - After Spanking Cream
Stäng

50 Shades of Grey – After Spanking Cream

199 kr
Soothe Me after spanking cream ingår i den officiella kollektionen från 50 Shades of Grey och mjukar upp och återfukar huden. Krämen har doft av sandelträ, bergamott och mysk. Krämen är helt fritt från glycerin och parabener och kommer i en elegant burk på 50 ml.
50 shades of grey - rengoring
Stäng

50 Shades of Grey – Sex Toy Cleaner

129 kr
50 Shades of Grey - Sex Toy Cleaner är ett effektivt rengöringsmedel från Sensual Care Collection, som är den officiella kollektionen godkänd ac författaren E.L. James. Men Sex Toy Cleaner rengör du snabbt och enkelt dina sexleksaker, spruta bara lite direkt på leksaken, torka sedan med en trasa och låt det sista sedan självtorka. 100 ml
-23%
Rengoringsmedel original
Stäng

Rengöringsmedel Original 150 ml

129 kr 99 kr
Prisvärt rengöringsmedel för sexleksaker i smidig pumpflaska på hela 150 ml. Rengöringsmedlet innehåller ingen alkohol, är skonsamt mot huden och säkert att använda. Användning:  Spraya direkt på ytan på din sexleksak. Vänta sedan c:a en minut och torka rent med en handduk eller trasa.
GP Batterier 2-pack LR-03 (AAA)
Stäng

GP Batterier 2-pack LR-03 (AAA)

25 kr
Alkaliska kvalitetsbatterier från GP för användning i sexleksaker eller andra elektriska prylar i hemmet. Den här varianten, LR-03 eller AAA (trippel-A), används bland annat för att driva Gino Vibrator - Lila.
-25%
Belladot Cleansing Gel 100ml
Stäng

Belladot Rengöringsmedel 100 ml

199 kr 149 kr
Belladot rengöringsmedel är en långvarig och pålitlig rengöringsvätska som får dina sexleksaker rena på nolltid. Rengöringsmedlet kommer i en stilig 100 ml pumpflaska för enkel applicering och dess antibakteriella ingredienser gör det garanterat rent. Belladot Cleansing Gel är lätt parfymerad.
GP Batterier 2-pack LR-14 (C)
Stäng

GP Batterier 2-pack LR-14 (C)

49 kr
2 alkaliska LR-14-batterier (C-batterier) från GP. LR-14-batterierna passar bra till lite större sexleksaker med större strömförbrukning. Finns bl a i populära The Cone och svensktillverkade Ebba.
GP Knappcellsbatterier 1-pack LR-44
Stäng

GP Knappcellsbatterier 1-pack LR-44

19 kr
LR-44 knappcellsbatterier i 1-pack från GP av högsta kvalitet. Knappcellsbatterier finns bland annat i klockor, mindre leksaker och bland Oliver & Evas sortiment i bland annat Frisky Finger.
GP Knappcellsbatterier 5-pack LR-44
Stäng

GP Knappcellsbatterier 5-pack LR-44

79 kr
LR-44 knappcellsbatterier i 5-pack från GP av högsta kvalitet. Knappcellsbatterier finns bland annat i klockor, mindre leksaker och bland Oliver & Evas sortiment i bland annat Frisky Finger.
GP Batterier 4-pack LR-06 (AA)
Stäng

GP Batterier 4-pack LR-06 (AA)

45 kr
Alkaliska standardbatterier i 4-pack från GP. Den här typen och storleken, AA, går till de flesta prylar du har i hemmet, allt från väggur till TV-fjärrkontrollen. Bland sexleksakerna hos Oliver & Eva hittar du AA-batterier i bland andra Bcute Pearl och Ladyfinger.
Slut
GP Batterier 4-pack LR-03 (AAA)
Stäng

GP Batterier 4-pack LR-03 (AAA)

45 kr
Alkaliska kvalitetsbatterier från GP för användning i sexleksaker eller andra elektriska prylar i hemmet. Den här varianten, LR-03 eller AAA (trippel-A), används bland annat för att driva Slickhjulet Sqweel 2 och g-punktsleksaken Bodil.
GP Batterier 2-pack LR-06 (AA)
Stäng

GP Batterier 2-pack LR-06 (AA)

29 kr
Alkaliska standardbatterier i 2-pack från GP av högsta märke. Den här typen och storleken, AA, går till de flesta prylar du har hemma och används vanligtvis i allt från väggur till fjärrkontrollen till TV:n. Bland sexleksakerna hos Oliver & Eva hittar du AA-batterier i bland annat Inked Vibe och Badankan.
Slut
LELO Antibakteriellt Rengöringsmedel
Stäng

LELO Antibakteriellt Rengöringsmedel

149 kr
Antibakteriellt rengöringsmedel i sprayflaska från svenska kvalitetsmärket LELO, innehållande ingredienser bevisat att ta död på 99.9% av alla bakterier. Zinksalterna i formeln reducerar samtidigt risken för irriterad hud och dess antivirala och svampbekämpande egenskaper gör LELO:s rengöringsspray till ett av de bästa på marknaden. Rengöringsmedlet är enkelt att applicera och är mycket effektivt vid rengöring av dina sexleksaker. Innehåll: 60 ml
pjur rengöringsmedel
Stäng

Pjur Rengöringsmedel

149 kr
Pjur Rengöringsmedel är en alkoholfri rengöringsvätska som lämpar sig utmärkt för alkoholkänsliga produkter gjorda av latex, gummi, glas, silikon och läder. Pjur Toy Cleaner tar bort lukt och bakterier, förhindrar eventuell svampbildning och är ämnad för användning på sexleksaker och närliggande tillbehör. Den är dermatologiskt testad, lukt- och smaklös och garanterat en av de bästa rengöringsvätskorna på marknaden. Innehåll: 100 ml
Fleshwash Rengöringsmedel
Stäng

Fleshwash Rengöringsmedel

99 kr
Fleshwash är ett rengöringsmedel speciellt utformat för Fleshlight-användare men fungerar givetvis lika bra på sexleksaker av andra märken. Fleshwash kommer i en 100 ml sprayflaska  och innehåller den effektiva antibakteriella ingrediensen Triclosan som rengör din sexleksak på ytan och håller den hygienisk. Fleswash irriterar inte huden, kladdar inte och innehåller ingen alkohol. Går utmärkt att använda på latex och silikon. För bästa resultat ska du tvätta din Fleshlight med varmt vatten både in- och utvändigt efter varje användning. Därefter applicerar du generöst med Fleshwash över hela Fleshlighten (både insidan och utsidan). Innehåll: 100 ml

Påfyllningsstavar till Lysdildo

49 kr 29 kr
Fem olikfärgade påfyllningsstavar till Light-Up-Lysdildo. Bryt stavarna längs dess fulla längd och skaka sedan för att få ljus. Varje stav lyser i c:a 3 timmar.

För att dina sexleksaker ska vara så hygienska som möjligt och hålla länge, är det viktigt att inte slarva med rengöringen. Extra viktigt blir det för sexleksaker som används analt, då det finnas mycket bakterier i och runt analen. Oliver & Eva har därför tagit in speciella antibakteriella rengöringsmedel som garanterar att dina sexleksaker blir ordentligt rena.

De flesta sexleksaker som drivs med vibratorer behöver också batterier. Vi har valt att satsa på kvalitetsbatterier från GP och har ett brett sortiment som passar alla sexleksaker i vårt sortiment.