Visar alla 6 resultat

Show sidebar
Ätbara kalsonger
Stäng

Ätbara kalsonger

129 kr
De flesta av oss minns godishalsbanden från när vi var små. Nu finns även vuxenversionen! De ätbara kalsongerna passar utmärkt till förspelet eller som gåva till svensexan, födelsedagen eller studenten.
Atbar BH
Stäng

Ätbar BH

129 kr
Den ätbara BH:n kan vara en rolig och spännande krydda till förspelet och går faktiskt alldeles utmärkt att äta och är ett utmärkt komplement till den mycket populära ätbara stringtrosan. Ätbara BH:n är naturligtvis även en rolig present till födelsedagen, möhippan eller festen.
Slut
Oralsexgel Tropisk
Stäng

Oralsexgel – Tropisk

199 kr
Gillar du oralsex men vill göra det ännu bättre för din partner? Då är oralsexgelet från 2Seduce något för dig! Det här smakfulla gelet ökar njutningen för din partner vid oralsex och har en spännande tropisk smak. Innehåll: 30 ml
Slut
Oralsexgel jordgubb
Stäng

Oralsexgel – Jordgubb

199 kr
Gillar du oralsex men vill göra det ännu bättre för din partner? Då är oralsexgelet från 2Seduce något för dig! Det här smakfulla gelet ökar njutningen för din partner vid oralsex och har smak av jordgubb. Innehåll: 30 ml
Slut
Icegasm - Isvibrator is glass dildo
Stäng

Icegasm – Isvibrator

299 kr
Icegasm är en spännande och unik gör-det-själv-vibratordildo som passar både henne och honom. Folk tenderar att experimentera och göra sina egna hemmagjorda glassar och det här tar konceptet ytterligare ett steg. Perfekt som rolig gåva vid födelsedagar och andra festtillfällen - en garanterad stämnings- och njutningshöjare. Användarinstruktioner:
  • Ta av locken och vibratorhandtaget från formen och lägg dem åt sidan. Tvätta formen och locken med tvål och varmt vatten.
  • Fyll formen med vatten
  • Sätt tillbaka locken på formen
  • Sätt in formen i frysen - frystiden är beroende på vilken frys du har, vänta gärna 5 timmar för säkerhets skull
  • Ställ formen under kallt rinnande vatten i 15 minuter
  • Skruva på handtagen på locken MEDURS.
  • Dra ut din Icegasm och börja leka!
Vibratorn i Icegasm drivs med 2 AA-batterier (ingår ej).
godisstring
Stäng

Godisstringtrosa

129 kr
Sexiga underkläder brukar komma i olika sorters material, allt från siden till läder - men hur är det egentligen med socker? Det kan låta knasigt men nu har du chansen att köpa en stringtrosa gjord på små godispärlor - 330 st för att vara exakt. Godisstringtrosan är en ätbar sexleksak, en garanterad lusthöjare och en perfekt liten gåva eller överraskning till din partner för att förgylla vardagen. Eller varför inte en spexig present när du ska på fest?

Köp ätbara sexleksaker online

Under ätbara sexleksaker har vi samlat alla sexleksaker som är helt säkra att äta eller dricka. Även om de är ätbara så bör du bara förtära dem i små mängder. Inga gildmedels-shots med andra ord. 🙂

Användning

Användningen beror helt på vilken ätbar sexleksak som du köper. Samtliga produkter är säkra för både mun och kön. Om du använder en sexleksak analt så ska den alltid ha en stopp, så den inte kan försvinna in i kroppen. Vaginan har ett naturligt stopp, men det har inte analen, så var försiktig när du använde sexleksaker analt.

Skötselråd

De flesta ätbara sexleksaker bör slängas efter användning, eftersom de lätt samlar bakterier. Undantaget är ätbara glidmedel, oljor och liknande produkter. De duschar du bara av kroppen. Var försiktig så inga bakterier kommer in i behållaren när du använder den.

Synonymer

Kategorin ätbara sexleksaker innehåller allt från ätbara underkläder till läppglans, speciellt framtaget för att öka känseln vid oralsex. Så länge det går att använda på fler kroppsöppningar än munnen så passar det in här.