Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Köp ätbara sexleksaker online

Under ätbara sexleksaker har vi samlat alla sexleksaker som är helt säkra att äta eller dricka. Även om de är ätbara så bör du bara förtära dem i små mängder. Inga gildmedels-shots med andra ord. 🙂

Användning

Användningen beror helt på vilken ätbar sexleksak som du köper. Samtliga produkter är säkra för både mun och kön. Om du använder en sexleksak analt så ska den alltid ha en stopp, så den inte kan försvinna in i kroppen. Vaginan har ett naturligt stopp, men det har inte analen, så var försiktig när du använde sexleksaker analt.

Skötselråd

De flesta ätbara sexleksaker bör slängas efter användning, eftersom de lätt samlar bakterier. Undantaget är ätbara glidmedel, oljor och liknande produkter. De duschar du bara av kroppen. Var försiktig så inga bakterier kommer in i behållaren när du använder den.

Synonymer

Kategorin ätbara sexleksaker innehåller allt från ätbara underkläder till läppglans, speciellt framtaget för att öka känseln vid oralsex. Så länge det går att använda på fler kroppsöppningar än munnen så passar det in här.