Visar alla 3 resultat

Ätbara kalsonger

129 kr
De flesta av oss minns godishalsbanden från när vi var små. Nu finns även vuxenversionen! De ätbara kalsongerna passar utmärkt till förspelet eller som gåva till svensexan, födelsedagen eller studenten.

Ätbar BH

129 kr
Den ätbara BH:n kan vara en rolig och spännande krydda till förspelet och går faktiskt alldeles utmärkt att äta och är ett utmärkt komplement till den mycket populära ätbara stringtrosan. Ätbara BH:n är naturligtvis även en rolig present till födelsedagen, möhippan eller festen.

Godisstringtrosa

129 kr
Sexiga underkläder brukar komma i olika sorters material, allt från siden till läder - men hur är det egentligen med socker? Det kan låta knasigt men nu har du chansen att köpa en stringtrosa gjord på små godispärlor - 330 st för att vara exakt. Godisstringtrosan är en ätbar sexleksak, en garanterad lusthöjare och en perfekt liten gåva eller överraskning till din partner för att förgylla vardagen. Eller varför inte en spexig present när du ska på fest?

Köp ätbara sexleksaker online

Under ätbara sexleksaker har vi samlat alla sexleksaker som är helt säkra att äta eller dricka. Även om de är ätbara så bör du bara förtära dem i små mängder. Inga gildmedels-shots med andra ord. 🙂

Användning

Användningen beror helt på vilken ätbar sexleksak som du köper. Samtliga produkter är säkra för både mun och kön. Om du använder en sexleksak analt så ska den alltid ha en stopp, så den inte kan försvinna in i kroppen. Vaginan har ett naturligt stopp, men det har inte analen, så var försiktig när du använde sexleksaker analt.

Skötselråd

De flesta ätbara sexleksaker bör slängas efter användning, eftersom de lätt samlar bakterier. Undantaget är ätbara glidmedel, oljor och liknande produkter. De duschar du bara av kroppen. Var försiktig så inga bakterier kommer in i behållaren när du använder den.

Synonymer

Kategorin ätbara sexleksaker innehåller allt från ätbara underkläder till läppglans, speciellt framtaget för att öka känseln vid oralsex. Så länge det går att använda på fler kroppsöppningar än munnen så passar det in här.