Visar alla 2 resultat

Show sidebar
Slut
RFSU Graviditetstest
Stäng

RFSU Graviditetstest

89 kr
Hemmatest från RFSU för att se om du har blivit gravid. Graviditetstestet är lätt att göra och du besked efter bara några minuter. Testet är mycket tillförligtligt i och med att det kan mäta även väldigt små hormonhalter. RFSU:s graviditetstest är både dermatoligiskt och gynekologiskt testat och ett tillförligtligt val. Utförliga instruktioner medföljer.
Slut
RFSU Graviditetstest Testa Tidigt
Stäng

RFSU Graviditetstest Testa Tidigt

69 kr
Med RFSU:s Graviditetstest Testa Tidigt kan du på ett enkelt och smidigt sätt kontrollera om du är gravid. Testet kan du göra tidigast 6-15 dagar efter samlaget (en vecka innan förväntad menstruation). Testet gör du säkrast med hjälp av morgonurinen då koncentrationen av hCG (hormon som bildas när befruktning skett) är som högst. Fullständig information om hur du gör testet medföljer.

Köp graviditetstest online

RFSU:s graviditetstest kan snabbt och enkelt ge dig ett svar på om du är gravid. Om du använder testet rätt så är svaret 99,9 % säkert. Det är samma typ av graviditetstest som barnmorskor och gynekologer använder.

Hur funkar ett graviditetstest?

Du kan använda testet från den dag du egentligen skulle fått din mens. Säkrast är att mäta din morgonurin. Samla urinen i en ren och torr behållare. Det räcker med några centimeter från botten. Håll ner teststickan i urinen i fem sekunder. Lägg sedan teststickan på en torr yta och vänta fem minuter. Läs inte av testet efter mer än 30 minuter då det ofta ger falskt svar efter en tid.

Tänk på att läsa bipacksedeln noga. Det är alltid vad som står i den som gäller, om inte din doktor sagt något annat.

Förvaring

Förvara ditt graviditetstest i obruten förpackning i ett torrt och svalt område. Utsätt det inte för fukt eller direkt solljus.