Visar alla 3 resultat

Pjur Back Door Anal Comfort Spray 20 ml

199 kr
Formeln i Pjur Back Door Spray är utvecklat för både nybörjare och lite mer erfarna som vill testa analsex eller anala lekar. Den aktiva ingrediensen i sprayen gör både huden och vävnaderna betydligt mer elastiska. Användningen av Panthenol ger en avslappnande effekt och ger dig en mer behaglig upplevelse. Pjur Back Door Spray är säker att använda med kondom. Mängd: 20 ml

Eros Explorer 30 ml – Analavslappnande medel

149 kr
Med Eros Explorer kan du äntligen njuta av analsex utan att spänna dig eller få ont. Det här analsprayet innehåller en formel som ger en svalkande effekt runt ringmuskeln, vilket gör det lättare att slappna av utan att lusten för den skull försvinner. Eros Explorer analavslappnanande medel är skonsam mot huden, är dermatologiskt testat och varken kletar eller lämnar fläckar.

Eros Relax Women 30 ml – Analavslappnande medel

149 kr
Med Eros Relax analavslappnande medel kan du äntligen njuta av analsex och anala lekar utan att behöva spänna dig. Eros Relax gör skonsam mot huden och dess sköna svalkande känsla gör de erogena zonerna mindre känsliga vilket underlättar för anal penetration. Eros Relax har ämnen som minskar känsligheten i ringmuskeln utan att för den delen förlora lusten. Medlet är dermatologiskt testat och varken kladdar eller lämnar fläckar tack vare dess vattenbaserade natur.

Köp analavslappnande medel online

Ett analavslappnande medel hjälper dina muskler att slappna av när du ska ha analsex med en partner eller med dig själv. I kombination med ett bra glidmedel så hjälper det dig att ha skönare sex med analen, samtidigt som du undviker smärta eller skador.

Hur funkar analavslappnande medel?

Spraya medlet runt din anal och vänta några minuter. Efteråt duschar du bara som vanligt. Spraya inte medlet in i analen och tänk på att ett analavslappnande medel inte ersätter glidmedel.

Självklart ska du avsluta om du upplever smärta. Analen är känslig och därför är det alltid bäst att vara på den säkra sidan.

Förvaring

Förvara flaskan i ett svalt och mörkt område. Om din flaska har lock så kan du använda det för att undvika att smuts och bakterier kommer in i öppningen.