Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Köp ägglossningstest online

RFSU:s ägglossningstest hjälper dig att ta reda på när du har ägglossning och därmed har störst chans att bli gravid. Testet mäter din nivå av det Luteiniserade Hormonet och ger ett 96 % säkert resultat.

Hur funkar ett ägglossningstest?

I bipacksedeln hittar du en tabell som hjälper dig när du ska börja ta testet. För de flesta kvinnor är det runt 11 dagar efter mensen. Sedan tar du ett test varje dag i sju dagar (eller tills du får ett positivt svar) för att se när din ägglossning är.

Du ska göra testet vid ungefär samma tid varje dag. Det är ett urinprov, så du samlar urin i en behållare och håller sedan ner teststickan i urinen. Ta upp stickan efter fem sekunder och lägg den på en ren och torr yta. Efter tio minuter har du ditt testsvar.

Kom ihåg att läsa bipacksedeln noga och följ anvisningarna där. Det är alltid vad som står i bipacksedeln till ditt test som gäller, om inte din doktor ordinerat något annat.

Förvaring

Förvara ägglossningstestet i obruten förpackning i kylskåp eller rumstemperatur. Undvik att utsätta det för direkt solljus, fukt eller värme.