*Uppdatering:
Har du en blogg? Då har du fortfarande chansen att bli sexleksakstestare trots att tjänsten egentligen redan är tillsatt. Varje månad väljer vi nämligen ut ett antal bloggare som får gratis sexleksaker skickade till sig för testning. Låter det här som något som passar dig så hör av dig till info@oliverocheva.se så kan du bli den som får chansen att blogga om en ny spännande sexleksak ur vårt stora sortiment.

Driven och metodisk sexleksakstestare sökes till Oliver & Eva – Sveriges bästa butik för köp av sexleksaker. Tidigare erfarenhet av njutning är meriterande, men inte ett krav. Vi tror du är resultatinriktad, ansvarsfull, tålmodig samt har ett brinnande intresse för teknisk apparatur inom njutningssegmentet. Viss teknisk kompetens krävs då flera av våra produkter används tillsammans med en “smartphone”. Vi ser också gärna att du har grundläggande kompetens inom Office-paketet då din leverans kommer ske i Excel.

Som testare av sexleksaker kommer du utvärdera våra nya produkter. Vi använder ingen standardiserad mall utan ser gärna att du kommer med förslag på nya användningsområden. Du kommer vara en del av ett multinationellt team av sexleksaksanvändare som bidrar till att göra kundupplevelsen på vår hemsida bättre. Du är nyfiken på hur våra produkter kan underlätta slutkundens vardag, oavsett om det sker i hemmet, på jobbet eller under en bortamatch.

Arbetsuppgifter

– Hämta ut sexleksaker hos närmaste postombud (levererade i diskreta paket)
– Packa upp sexleksaker (ur diskreta paket)
– Testa sexleksaker
– Redogöra för produktens fördelar och nackdelar i Excel

Kvalifikationer

– Du har som minst gymnasieutbildning, relevant eftergymnasial utbildning är meriterande.
– Du talar och skriver svenska
– B-körkort är inget krav
– Du har grundläggande kunskaper i Office-paketet, främst Excel.
– Du har goda administrativa kunskaper.
– Du trivs med att ha sexleksaker som ditt främsta verktyg.

Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper för denna tjänst är att du är logisk, strukturerad noggrann och har tålamod, då det är av största vikt att du utför dina arbetsuppgifter med genomgående hög kvalitet. Det gäller såväl uthämtning av sexleksakerna som den faktiska testningen.

Vidare är du driven och engagerad samtidigt som du brinner för att få till ett avslut. Du tar stort eget ansvar och har en positiv inställning till att ständigt lära dig mer om företaget och vårt föränderliga produktutbud.

Övrigt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med god möjlighet att utvecklas. Du får ett ansvarsfullt och dynamiskt arbete med stor variation.

Lön

Provisionsbaserad ersättning på antalet testade produkter.

Tillträde och ansökan

Deltid. Arbetstiden beror på antalet nya produkter som tas in, samt tiden du behöver för att komma fram till ett utlåtande.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Företagspresentation

Oliver & Eva är en ny typ av butik för sexleksaker. Vi är lika peppade på diskussioner om jämställdhet och HBTQ-rättigheter i Uganda, som vi är på den senaste iPhone-kopplade vibratorn.

Via vår hemsida www.oliverocheva.se säljer vi sexleksaker som ger vänner över hela landet lite mer WOW i vardagen. Vi drivs av 8 grundvärderingar som hjälper oss att sprida glädje och njutning både innanför och utanför sängkammaren. Du kan läsa mer om dem här: https://www.oliverocheva.se/vara-varderingar/

Du söker genom att skicka CV och personligt brev till info@oliverocheva.se