Visar 1–12 av 31 resultat

Colourful Love Strap-on

499 kr
Colourful Love Strap-on är ett strap-on-set med harness och dildo. Dildon är tillverkad i mjuk och ftalatfri silikon och har en bred bas som gör att dildon sitter stabilt på plats i selen. Harnesket har en utbytbar o-ring i metall och kommer en extra ring i gummi.
 • Justerbar sele med avtagbar dildo
 • Mjuk och slät silikondildo
 • Fri från ftalater och latex
 • Dildon är avtagbar och kan bytas ut
Själva dildon har en stabil sugpropp i botten som gör att den fäster på alla släta ytor. Längd: 17 cm Diameter: 4 cm

Solid Love Premium Thick Dildo 7 inch

299 kr
Solid Love Premium Thick Dildo 7 inch är en lite tjockare dildo i Solid Love-serien. Dessa dildos har en inre kärna i Silexapan medan ytterdelen består av en mjukare kroppssäker premiumsilikon. Dildon är dessutom termoreaktiv, vilket innebär att den blir hårdare när den kyls (t.ex. i kylen eller i kallt vatten) och mjukare när den värms upp (t.ex. i mikrovågsugnen eller i varmt vatten).
 • Dual Density-dildo
 • Termoraktiv
 • Kroppssäker silikon
 • Silexpan-kärna
 • Mjuk utsida
 • Anpassar sig efter temperaturen
Längd: 18 cm Diameter: 5 cm

Solid Love Premium Ribbed Dildo

299 kr
Solid Love Premium Ribbed Dildo är dildo i premiumsilikon med vågformat skaft och ett stabilt "stopp" i botten som också fungera som en sugkopp eller kan användas på en strap-on-harness med ring. Den inre delen av dildon är i Silexapan medan ytterdelen består av en mjukare kroppssäker silikon. Dildon är dessutom termoreaktiv, vilket innebär att den blir hårdare när den kyls (t.ex. i kylen eller i kallt vatten) och mjukare när den värms upp (t.ex. i mikrovågsugnen eller i varmt vatten).
 • Dual Density-dildo
 • Termoraktiv
 • Kroppssäker silikon
 • Silexpan-kärna
 • Mjuk utsida
 • Anpassar sig efter temperaturen
Längd: 18 cm Diameter: 4 cm

Solid Love Premium Dildo 5 inch

199 kr
Solid Love Premium Dildo 5 inch är en suverän dildo i slät och skön dual density-silikon. Innerdelen av dildon är i Silexapan medan ytterdelen består av ftalatfri premiumsilikon. Dildon är dessutom termoreaktiv, vilket innebär att den blir hårdare när den kyls (t.ex. i kylen eller i kallt vatten) och mjukare när den värms upp (t.ex. i mikrovågsugnen eller i varmt vatten). En prisvärd dildo av riktigt hög kvalitet med varierande egenskaper helt enkelt.
 • Dual Density-dildo
 • Termoraktiv
 • Kroppssäker silikon
 • Silexpan-kärna
 • Mjuk utsida
 • Anpassar sig efter temperaturen
Dildon passar med ett harnesk med ring. Längd: 13 cm Diameter: 3 cm

Solid Love Premium Dildo 7 inch

299 kr
Solid Love Premium Dildo är en suverän dildo i slät och skön dual density-silikon. Kärnan i dildon består av Silexapan medan ytterdelen är i ftalatfri premiumsilikon. Dual Density gör utsidan mjuk för en realistisk känsla. Dildon är dessutom termoreaktiv, vilket innebär att den blir hårdare när den kyls ned (t.ex. i kylen eller kallt vatten) och mjukare när den värms upp i mikrovågsugnen eller i varmt vatten. Perfekt för olika typer av känsla.
 • Dual Density-dildo
 • Termoraktiv
 • Kroppssäker silikon
 • Silexpan-kärna
 • Mjuk utsida
 • Anpassar sig efter temperaturen
Dildon passar med ett harnesk med ring. Längd: 16.5 cm Diameter: 4 cm

Boxer Brief Harness

349 kr
Packer Gears Boxer Brief Harness är designade med stil, stöd och komfort i åtanke och är supermjuka och bekväma att använda. Designen är i form av klassiska boxerkalsonger och har diskreta innerfickor där du kan få plats med en bullet eller mindre vibrator. Boxer Brief Harness är tillverkad i mjuk bomull/spandex och har ett extra brett midjeband för extra stöd. Den kommer också med en superstrechig O-ring som gör att detta harness går att använda tillsammans med de flesta storlekar på packer eller dildo. Dess boxers är perfekt för dig som vill slippa störande selar och tampar. Går utmärkt att tvätta. Flera storlekar.

Temptasia Twist Kit

399 kr
Temptasia Twist Kit är ett härlig strapon-kompatibelt set med 3 dildos i mjuk, böjlig och kroppssäker silikon med tvinnat mönster på utsidan för ökad stimulering. Dessa dildos passar lika bra för vaginal som anal penetration och den lätt böjda toppen möjliggör stimulering av både g-punkten och prostatan. I botten sitter en kraftfull sugpropp som fäster på alla släta ytor. Temptasia Twist kommer i tre olika storlekar och passar på harnesk med o-ring. Vill du inte ha hela setet utan vill köpa någon av dessa dildos separat finns de här. Small - Längd: 10 cm, Diameter: 1.8 cm Medium - Längd: 12.7 cm, Diameter: 2.5 cm Large - Längd: 15 cm, Diameter: 3.3 cm Använd med ett vattenbaserat glidmedel och rengör med ett rengöringsmedel vid anala lekar.

Temptasia Twist

149 kr249 kr
Temptasia Twist är en härlig strapon-kompatibel dildo i mjuk, böjlig och kroppssäker silikon med tvinnat mönster på utsidan för ökad stimulering. Dildon passar lika bra för vaginal som anal penetration och den lätt böjda toppen möjliggör stimulering av både g-punkten och prostatan. I botten sitter en kraftfull sugpropp som fäster på alla släta ytor. Temptasia Twist kommer i tre olika storlekar och passar på harnesk med o-ring. Vill du köpa alla tre dildos och spara en slant kan du gör det här. Small - Längd: 10 cm, Diameter: 1.8 cm Medium - Längd: 12.7 cm, Diameter: 2.5 cm Large - Längd: 15 cm, Diameter: 3.3 cm Använd med ett vattenbaserat glidmedel och rengör med ett rengöringsmedel vid anala lekar.

Fjärrstyrd strapless strapon i silikon

699 kr
Fjärrstyrd strapless strapon i silikon är en elegant och kraftfull vibrerande strapless strapon fån Deam Toys. Den har en total längd på 22 cm och penetrerande längd på 19 cm. Denna strapon kan användas såväl vaginalt och analt och har en vibrator med hela 9 olika vibrationshastigheter och mönster som enkelt styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Den är dessutom uppladdningsbar, vattentät och tystgående. Vill du ha skönt strap-on-sex utan krångliga selar eller harness är den här kvalitetsprodukten helt rätt för dig. Längd: 22 cm Diameter: 3.2 cm Vibrationsmönster: 9 st Kom ihåg att använda den med ett vattenbaserat glidmedel.

Fun Factory Sharevibe Strapless Strapon

995 kr
Sharevibe Strapless Strapon är en strapless strapon från det tyska kvalitetsmärket Fun Factory. Den kortare delen är utformad att ge bäraren härlig g-punktsmassage och den längre delen bjuder på djup stimulering med kraftiga vibrationer. Vibratorn går dessutom att plocka ut och användas separat. Fun Factory Sharevibe är uppladdningsbar och vattentät och är tillverkad av kroppsäker silikon (går att koka). Längd: 21.8 cm Diameter: 2.8 cm Omrkets (kortare del): 3.8 cm

Strapon-Dildo i Silikon – Pride Beauty

299 kr
Strapon-dildon Pride Beauty är en vackert och unik designad strapon-dildo i kroppssäker silikon. Med en längd på knappa 13 cm och en omkrets på 9.5 cm är det här en storlek som passar perfekt för nybörjaren. I botten på dildon sitter en kraftfull sugkopp som fäster på de flesta släta ytor. Dildon passar med ett harnesk med ring. Går att koka. Längd: 12.7 cm Omkrets: 9.5 cm

Strapon-Dildo i Silikon – Pride

299 kr
Strap-on-dildo i kroppssäker silikon med unik design och i vackra färger. Dildon har  böjd topp som är designad för stimulering av g- eller p-punkten. I botten sitter en kraftfull sugpropp som fäster på alla släta ytor. Strapon-dildon passar på harnesk med o-ring. Längd: 13 cm Diameter: 2.9 cm

Köp strap on online

En strap-on eller strap-on-dildo är en dildo som är utformad att användas på en strap-on-sele och bärs runt midjan av en man eller en kvinna under sexakten. Strap-ons finns i lika många olika utformningar och material som “vanliga” dildos och har blivit en mer populär sexleksak på senare år, även bland mer konventionella par.

Att köpa sin första strap-on

Att köpa sin första strap-on kan först kännas som en något skrämmande uppgift. Med så många olika typer och varianter kan det vara svårt att veta vad som passar just dig.

Här kan du få lite tips på vad du ska tänka på som nybörjare när du ger dig ut på stan, eller nätet, för att köpa din första strap-on.

Vilken strap-on ska jag köpa?

Det första du behöver tänka på är den vad du ska använda din strapon till. Är det pegging, som en packer, eller för penetration i en lesbiska relation? Kanske är det till den manliga partnern som lider av erektionsproblem eller tidig utlösning och där en ihålig eller hollow strap-on är det som passar bäst.

Andra orsaker till att köpa en hollow strap-on kan helt enkelt vara att mannen vill öka längd och omkrets på sin penis eller att dubbelpenetration är önskvärd.

Ska du använda din strapon som packer och den ska bäras under en längre tid, kanske hela dagen, är komfort samt hur synlig den är mycket viktig. Medan ett par som “bara” vill ha sex kanske har andra preferenser som funktionalitet och design.

Olika typer av strapons

Strapon med string:

String-strap-ons är enkla att använda och är ofta billigast att köpa. Själva harnesket består här av två ställbara remmar. En remmen spänner runt midjan och den andra går mellan benen och båda fästes med den andra på framsidan.

Den här typen av strap-on ska du köpa om du vill ha en billigare variant och vill visa mycket hud.

Strapless strap-on (utan sele)

En strapless strapon har likt en dubbeldildo två ändar vilket möjliggör stimulans för både dig och din partner. Den är utformad så att den ena änden kan föras in i och hållas i slidan (denna är oftast något större för att hjälpa dig hålla den på plats med din bäckenbottenmuskulatur) och den andra änden som är något smalare och används för att penetrera.

En strapless strapon rekommenderas om man vill att båda parter ska kunna njuta till fullo av strapon-sexet. Det man bör tänka på att det krävs att man har lite muskler i underlivet för att hålla kvar och kunna manövrera sin strap-on.

Knipövningar med knipkulor kan därför vara att rekommendera innan man testar en strapless strapon.

Andra typer av strapons

Lår-strapon

Som namnet antyder så fästes denna strapon på låret. Denna typ av strap-on ger mottagaren större kontroll.

Face strap-on (strapon för ansiktet)

Det finns lite olika varianter av face strap-ons, men gemensamt är att straponen på något sätt utgår från ansiktsområdet. Deluxe Ball Gag är en sådan variant.

Hollow strap-on (ihålig strap-on)

En hollow strapon är ihålig med plats för en penis och har flera användningsområdet. I de flesta fall är det stabila nog att användas som en “vanlig” strapon men de kan även användas som penisförstorare eller som ett hjälpmedel om man lider av för tidig utlösning.

Dubbel-strap-on

Denna strapon är perfekt för alla älskare av dubbelpenetration. En dubbelstrapon har två dildos, en för vaginal- och en för anal penetration.

Vac-u-Lock-serien finns det exempel på en sådan strapon.

Hur använder man en strap-on?

Användningsområdena för strap-ons är många och de används av såväl heterosexuella som homosexuella par. Bland heterosexuella är det vanligt att kvinnan bär en strap-on-sele med dildo och penetrerar mannen analt. Denna form kallas pegging och kan stimulera såväl mannen som kvinnan, framförallt om hon bär en strapless-strap-on. Det finns även varianter där en mindre dildo fästes över mannens penis och kan på så sätt ge kvinnan dubbelpenetrering.

Skötselråd

Har du en strap-on i silikon ska du tänka på att endast använda vattenbaserat glidmedel då silikonbaserat glidmedel kan skada produkten. Används strap-onen analt kan det vara klokt att rengöra först med tvål och vatten och sedan använda ett antibakteriellt rengöringsmedel.