Visar alla 4 resultat

His Essential Pump Kit

399 kr
His Essential Pump Kit är ett penispump-set som har det mest du behöver. Förutom själva penispumpen får du med både ett 3-pack penisringar som gör att du kan hålla erektionen samt en prostatastav för skön prostatamassage. His Essential Pump Kit är extremt prisvärt och kostar inte mycket mer än vad någon av produkter hade kostat enskilt. Setet innehåller: 1 x Vakuumpump 3 x Penisringar 1 x Prostatastav

Apollo Sta-Hard Kit

399 kr
Apollo Sta-Hard Kit är ett fantastiskt penispump-set för både nybörjaren och den som tidigare använt penispump. Här får du inte bara en själva pumpen utan även vibrator, penisringar och en stroker, detta till priset av en vad en vanlig pensipump brukar kosta. Sta-Hard Kit innehåller alla verktyg du behöver för att bli hård och bibehålla erektionen. Kitet innehåller: 1 x Vakuumpump 2 x Penisringar i silikon 1 x Stroker/Masturbator 1 x Vibrator

Penispump med tryckmätare

349 kr
Penispump med tryckmätare är en smidig penispump med krpppsäkert material för säker användning. Pumpen pumpas enkelt upp med hantaget och har en tight ingång för bästa funktionalitet. Penispumpen är enkel att hantera tack vare det smidiga handtaget. Den är också försedd med en quick-release-knapp som gör att man kan lätta på trycket med ett enkelt knapptryck. Längs tuben finns även en linjal för den som vill mäta längden på sin penis. För bästa effekt bör vakuumpumpen användas med en penisring som gör att erektionen kan hållas längre och även ger en fördröjande effekt.

Penispump för nybörjare

249 kr
Penispumpen för nybörjare är en klassisk nybörjarpump som är både elegant i designen och tillverkad på kroppssäkert material. Den kommer med en smidig pumpboll, som gör den enkel att använda och den genomskinliga tuben ger dig möjlighet att se penisen växa genom plasten. Quick-release-knappen gör att du kan släppa på trycket genom ett enkelt knapptryck.

Köp penispump online

En penispump är ett erektionshjälpmedel för män i form av en plastcylinder med ett pumphandtag. Med hjälp av denna kan man göra penisen både större, hårdare och få ståndet att räcka längre. Penispumpen är ett bra hjälpmedel för impotenta män som vill kunna behålla erektionen och genomföra ett samlag. Penispumpens effekt kan förlängas genom att använda en penisring som träs över penisen och förhindrar att blodet strömmar ut ur penisen igen.

Hur använder man en penispump?

För in penisen i penispumpen och börja pumpa försiktigt. Det skapas då ett vakuum i cylindern samtidigt som blod strömmar till penisen och gör den synbart större och hårdare. För att behålla styvheten bör man kombinera med en penisring.

Skötselråd

De flesta ringar vid öppningen på penispumpen är gjord av silikon så vill du använda glidmedel ska det vara ett vattenbaserat. Rengör gör du enkelt genom att skölja av cylindern och tvätta den avtagbara ringen med tvål och vatten.

Synonymer

Penispumpen är även känd som erektionspump, potenspump eller kukpump.