Visar alla 7 resultat

Vibrating Penis Sleeve Kit

299 kr
Vibrating Penis Sleeve Kit innehåller fem olika penisöverdrag i mjukt material som är stretchiga nog att passa de flesta. Penisöverdrag både förlänger och ökar omkretsen på din penis och funkar dessutom för dig som har problem med för tidig utlösning. Längs varje sleeve finns det olika knottror och mönster som gör att mottagaren blir extra stimulerad. Du får även med en bulletvibrator (batteri ingår) som du dels kan använda separat men även fästa på fyra av de fem överdragen. Längd: 12-13 cm Inre omkrets: 2.5-3 cm  

Penisöverdrag – mörk hudton

149 kr
Futurotic Penis Extender är ett penisöverdrag och en penisförlängare i mjukt och naturtroget TPR-material. Sleeven är superstretchig och ökar både längden och omkretsen på penisen. Total längd: 14 cm Omkrets: 13.5 cm

Vibrerande penisöverdrag med ball strap – mörk hudton

349 kr
Vibrerande penisöverdrag med ball strap - mörk hudton är ett penisöverdrag och en penisförlängare med vibrator i mjukt och naturtroget ftalatfritt TPE-material. Sleeven är superstretchig och ökar längden med 5.1 cm och omkretsen med hela 33%. Det här penisöverdraget har även en ball strap som fästes runt pungen och ytterligare hjälper dig om du har problem med för tidig utlösning. Vibratorn är borttagbar och drivs med 3 st LR-44-batterier. Batterierna ingår och du får även med ett extra set med batterier i paketet. Penissleeven är i ljus hudton och har synliga ådror och ett markerat ollon. Väl på plats kan du ge din partner djupare penetration och den gör även att du blir mer uthållig och kan tillfredsställa din partner under längre tid. Total längd: 16.5 cm Omkrets: 14 cm Inre omkrets: 7.8 cm Med i förpackningen kommer 1 engånsförpackning med glidmedel och 1 med rengöringsmedel.

Vibrerande penisöverdrag med ball strap – ljus hudton

299 kr
Vibrerande penisöverdrag med ball strap - ljus hudton cm är ett penisöverdrag och en penisförlängare med vibrator i mjukt och naturtroget ftalatfritt TPE-material. Sleeven är superstretchig och ökar längden med 2.5 cm och omkretsen med hela 33%. Det här penisöverdraget har även en ball strap som fästes runt pungen och ytterligare hjälper dig om du har problem med för tidig utlösning. Vibratorn är borttagbar och drivs med 3 st LR-44-batterier. Batterierna ingår och du får även med ett extra set med batterier i paketet. Penissleeven är i ljus hudton och har synliga ådror och ett markerat ollon. Väl på plats kan du ge din partner djupare penetration och den gör även att du blir mer uthållig och kan tillfredsställa din partner under längre tid. Total längd: 14 cm Omkrets: 14 cm Inre omkrets: 7.8 cm Med i förpackningen kommer 1 engånsförpackning med glidmedel och 1 med rengöringsmedel.

Fx Perfect Extension 2.5 cm – Ball Strap

299 kr
Fx Perfect Extension 2.5 cm är ett penisöverdrag och en penisförlängare i mjukt och naturtroget ftalatfritt TPE-material. Sleeven är superstretchig och ökar längden med 2.5 cm och omkretsen med hela 33%. Det här penisöverdraget har även en ball strap som fästes runt pungen och ytterligare hjälper dig om du har problem med för tidig utlösning. Penissleeven är i ljus hudton och har synliga ådror och ett markerat ollon. Väl på plats kan du ge din partner djupare penetration och den gör även att du blir mer uthållig och kan tillfredsställa din partner under längre tid. Total längd: 17.7 cm Omkrets: 13.5 cm Inre omkrets: 8.5 cm Med i förpackningen kommer 1 engånsförpackning med glidmedel och 1 med rengöringsmedel.

Fx Perfect Extension 2.5 cm

299 kr
Fx Perfect Extension 2.5 cm är ett penisöverdrag och en penisförlängare i mjukt och naturtroget ftalatfritt TPE-material. Sleeven är superstretchig och ökar längden med 2.5 cm och omkretsen med 33%. Den här penissleeven är i ljus hudton och har synliga ådror och ett markerat ollon. Väl på plats kan du ge din partner djupare penetration och den gör även att du blir mer uthållig och kan tillfredsställa din partner under längre tid. Total längd: 17.7 cm Omkrets: 13.5 cm Inre omkrets: 7.5 cm Med i förpackningen kommer 1 engånsförpackning med glidmedel och 1 med rengöringsmedel.

Rosa Penisöverdrag

99 kr
Rosa penisöverdrag i mjukt och mycket stretchbart gummimaterial. Sleeven kan användas på penis, fingret eller över en vibrator och ger med sina många olika knottror och mönster en härlig stimulans för mottagaren. Sleeven passar även utmärkt för män som lider av för tidig utlösning och ger samtidigt extra längd och omkrets till penisen.

Köp penisöverdrag online

Penisöverdrag är cylinderformade överdrag som träs över mannens penis för att ge ökad omkrets och längd. Många penissleeves har knottror, räfflor eller andra mönster på utsidan och ger på så sätt extra njutning för den som blir penetrerad. Penisöverdraget är också en utmärkt produkt för män som lider av för tidig utlösning då den minskar känsligheten

Hur använder man ett penisöverdrag?

Ett penisöverdrag är enkel att använda, trä det bara över penisen och sen är det bara att ha sex som vanligt. Penisöverdragen kan även användas dildos eller andra föremål för penetrering. Är det lite klurigt att få på sleeven över penisen så är det enkelt att lösa det med lite glidmedel.

Skötselråd

Har du fått orgasm i sleeven så är den ändå enkel att rengöra då de flesta penisöverdrag går att vända ut-och-in. Tvätta sedan med tvål och vatten och ställ på tork.

Synonymer

Penisöverdrag kallas ofta för penisfodral, sleeve eller penissleeve men också penisförlängare eller extender.