Show sidebar

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Köp bondage & BDSM-prylar online

Vad är bondage?

Bondage är en del i beteckningen BDSM. BDSM innefattar förutom bondage även disciplin, dominans, underkastelse och sadomasochism och har blivit ett samlingsord för aktiviteter i någon av dessa genrer. I detta begrepp är det inte heller ovanligt att man även innefattar några av de många fetischer som finns.

Begreppet bondage beskriver ett beteende där man begränsar rörelsefriheten för en partner genom att binda eller på annat sätt förhindrar utvalda rörelser. Detta ger deltagarna sexuell, estetisk och psykologisk stimulans och har på senare år både blivit en mer populär och accepterad from av sexuell njutning.

Hur har man bondagesex?

Vanligaste sätten att utöva bondage är att binda fötter och händer med antingen bondagerep, bondagetejp eller handklovar. Dessa tillvägagångssätt brukar gå under benämningen soft bondage och är en snällare form av bondaglekar. Det finns även betydligt mer avancerade bondagelekar där det krävs mer av utövarna och inte är något som rekommenderas för nybörjaren.

Även om bondage och BDSM har utvecklats till en egen subkultur är det många par som i vanliga fall utövar vaniljsex som är sugna på att prova på bondage. Det kan vara en speciell sexuell fantasi eller bara en nyfikenhet för att förbättra och göra sexlivet mer spännande och intressant.

Vilka bondageleksaker finns det?

Det finns en rad olika produkter för den som vill testa bondagesex. Vi har rep, tejp, handklovar, bröstklämmor, ögonbindlar, piskor, gags och mycket annat.