Visar alla 9 resultat

Zenith Massager

795 kr
Zenith Massager är en lyxig uppladdningsbar massagewand i slät och kroppssäker premiumsilikon som med sina kraftfulla och varierande vibrationer ger användaren sköna orgasmer. 7 vibrationsprogram Vibrationerna kommer i 7 förinställda program med varierande hastigheter och pulserande lägen. Du kan dessutom på varje program öka och sänka intesiteten vilekt gör denna wand till en klar favorit hos många. Uppladdningsbar Zenith är uppladdningsbar via USB vilket gör att du sparar både pengar och på miljön. Bra va?! Böjligt huvud Det böjliga huvudet men ändå stabila huvudet med en diameter på dryga 4 cm gör att du kommer åt från olika vinklar. Vattentät Zenit är en vattentät wand vilket innebär att den tål grundlig rengöring och kanske även en stund i duschen om du är försiktig. Kroppssäkert material Detta är en wand som är tillverkad i kroppssäker silikon, helt utan ftalater eller andra skadliga ämnen.

Pretty Love Wade

299 kr
Pretty Love Wade är en lite mindre och smidigare uppladdningsbar wand i len och mjuk silikon. Trots sin ringa storlek bjuder den på ett kraftfullt vibrationsprogram med hela 12 olika vibrationsprogrammen (olika hastigheter och pulserande lägen), vilket gör att det här är en wand du inte tröttnar på i första taget. Huvudet på wanden är böjligt och vibrationerna styrs med ett enkelt knapptryck. Denna wand är tillverkad i kroppssäker silikon, fri från ftalater och andra skadliga ämnen. Längd: 16 cm Vibrationer: 12 olika lägen Drivkraft: Uppladdningsbar (USB)

Dorcel Mega Wand

895 kr
Dorcel Mega Wand är en klitorissvibrator och massageapparat för dig som verkligen gillar kraftfulla vibrationer. I det här fallet ljuger inte namnet för "Mega" är verkligen styrkan på vibrationer. Med hela 160 olika vibrationskombinationer bjuder den här wanden på variation du inte hittar på många andra ställen. Dorcel Mega Wand är uppladdningsbar via USB och bjuder på 3 timmars användning på en full laddning.  Den har ett böjligt huvud som ger dig möjlighet till varierad massage och stimulering och ligger bra i handen tack vare det ergonomiskt utformade handtaget. Wanden har ett varierat vibrationsprogram med hela 20 olika funktioner och 8 olika intensitetsläng per funktion. Total längd: 29.5 cm Omkrets (huvud): 17.5 cm

Svakom Emma Mini Wand Massager

699 kr
Emma från lyxmärket SVAKOM är en elegant och uppladdningsbar massagewand i kroppssäker silikon. Kraftfulla vibrationer Emma är lite mindre i storleken än många andra wands men har ändå mycket kraftfulla vibrationer. Den erbjuder dessutom stor variation med 6 olika program som alla har 5 olika intensitetsnivåer vardera. Utöver det har den även 1 läge som kallas Intelligent Mode vilket är ett program som är tänkt att ta dig från förspel till klimax. Uppladdningsbar Wanden är uppladdningsbar och 1 timmes laddning ger hela 2 timmars användning. Flexibelt huvud Emma har ett flexibelt huvud vilket gör att du kan få den att stimulera dig precis där du vill. Vattentät design Emma är 100% vattentät vilket betyder att du kan ha med den i duschen, badet och till och med i poolen. Kroppssäkert material Den här massagewanden är tillverkad i kroppssäkert silikon, helt utan ftalater eller andra skadliga ämnen.

Dorcel Wanderful Magic Wand

795 kr
Dorcel Wanderful Magic Wand är en superlyxig och mycket kraftfull wand från kvalitetsmärket Dorcel. Wanden är tillverkad i högkvalitativ silikon och är helt fri från ftalater. Wanderful Magic Wand har ett böjligt huvud som ger dig möjlighet till varierad massage och stimulering och ligger bra i handen vilket gör den lätt att hantera. Den är dessutom vattentät och går till och med att använda i badet under vatten. Wanden har ett varierat vibrationsprogram med hela 10 olika funktioner och att den är uppladdningsbar är ett extra plus så du slipper köpa batterier. Total längd: 20 cm Omkrets (huvud): 13.3 cm Vibrationer: 10 olika program

Uppladdningsbar wand i silikon – lila

499 kr
Elegant och uppladdningsbar massagewand i kroppssäker silikon. Denna wand är helt fri från ftalater och har ett mycket böjligt huvud som ger dig möjlighet till varierad massage och stimulering. Massageapparaten har ett rikt vibratorprogram med hela 7 olika funktioner varav 3 är olika hastigheter och 7 är olika pulserande nivåer. Trots att vibrationerna är kraftfulla är den förvånansvärt tystgående och kan därför användas diskret. Denna wand kommer i en stilig förpackning vilket gör den till en utmärkt gåva eller present.

LELO Smart Wand Medium – Svart

1.499 kr
LELO Smart Wand Medium är en wand och massageapparat som slår det mesta på marknaden idag. Smart Wand är uppladdningsbar och helt vattentät och går därför utmärkt att använda i såväl duschen som i badet. LELO Smart Wand är den perfekta massageapparaten för stimulering och massage över hela kroppen. Kraftfull och tystgående Njut av intensiva och kraftfulla vibrationer med den tystgående teknik Lelo är kända för. SenseTouch-teknik LELO Smart Wand kommer med en innovativ sensorteknik som gör att du kan ställa in vibrationerna att öka allteftersom staven kommer i kontakt med kroppen. Helt uppladdningsbara och trådlös 2-timmars laddning ger upp till 2 timmars användning med 8 olika massagemönster. Helt vattentät 100% vattentät vilket gör att du kan ha med den i duschen eller badet och inte behöver vara orolig när du rengör den. Förstklassiga material Tillverkad i silkeslen FDA-godkänd silikon med silkeslen yta som känns fantastisk mot kroppen. Oöverträffad kvalitet och kvalitetssäkring LELO har den högsta kvalitetskontrollen som  omfattar alla produkter med en 1-års garanti och 10 års kvalitetsgaranti.  

Bodywand Original

895 kr
Bodywand Original är en klassisk massageapparat med ett rundat massagehuvud som är ordentligt flexibelt för varierad njutning och som därför också passar alla användare. Vibrationerna styrs enkelt genom en steglös scrollfunktion på sidan av staven och går från mjuka till mycket kraftfulla. Bodywand drivs med en strömkabel och måste därför pluggas in i ett eluttag - detta gör dock också att du aldrig behöver vara orolig att strömmen ska ta slut under användning.

Bodywand – Uppladdningsbar Massageapparat

895 kr
Bodywand är en medelstor, uppladdningsbar och sladdlös massageapparat med ett rikt vibratorprogram som både erbjuder olika vibrationsstyrkor och pulserande hastigheter. Bodywand är ergonomiskt utformad, ligger bra i handen och är mindre än de flesta massageapparater i samma kategori. Masssagehuvudet, som mäter 15.5 cm i omkrets, är flexibelt och enkelt att hantera och dess ganska ringa storlek gör också Bodywand lämplig att använda tillsammans med en partner. Vibrationerna styrs enkelt med hjälp en scrollfunktion för styrka och en knapp för variation. Använd gärna tillsammans med ett glidmedel för en ännu bättre upplevelse.

Köp magic wand online

Vad är en Magic Wand?

En Magic Wand, eller helt enkelt en massageapparat, är sexleksaken du tar fram när allt annat har falerat i jakten på orgasmen. Det är ingen tillfällighet att den kallas just Magic Wand, då dess extremt starka vibrationer ofta gör susen på om man tidigare haft problem att nå klimax.

Dessa massage wands marknadsfördes först som massageapparater för ryggen, med Hitachi Magic Wand som föregångare,men USA:s hemmafruar upptäckte snart att de var bra för mycket annat också. Numera är Magic Wand känd som en av världens kraftigaste vibrator och bl.a. Veckorevyn har gett dem utlåtanden som ”orgasmgaranti” i sin testpanel.

Olika typer av wands

Som med de flesta andra sexleksaker så finns en rad olika typer och varumärken när det kommer till wands. Man kan dock säga att det finns två olika grupper i huvudsak: uppladdningsbara/batteridrivna och sladdrivna.

Bland upppladdningsbara massagewands är Marc Dorcels Wanderful Magic Wand en klar favorit hos våra kunder och samma produkt fick också högsta betyg av Aftonbladets tespanel med expertutlåtandet “100% orgasmgaranti”.

Bland de sladddrivna är Fairy Turbo Massage Wand och Bodywand Original klara favoriter och något man bör välja om man verkligen vill ha starka vibrationer.

Vilken Wand ska jag köpa?

Här är det framförallt en fråga om kraft kontra bekvämlighet. Är du ute efter största möjliga tryck i vibrationerna så är det en sladdförsedd wand du ska ha. Denna typ kopplar du in i vägguttaget, vilket gör att du inte behöver oroa dig för trötta batterier eller dålig uppladdning. Här är det alltid full fart. Det negativa är att sladden alltid måste vara i, vilket ger sämre möjlighet till rörelse och en sladd som kanske hamnar i vägen ibland, speciellt om du använder din bodywand med en partner.

Nöjer du dig med lite svagare vibrationer (fortfarande väldigt starka!) och hellre satsar på större rörelsefrihet är det en uppladdningsbar eller batteridriven massagewand du ska ha. Dessa är ofta något mindre i storleken, men har förvånansvärt kraftfulla vibrationer som räcker och blir över åt de flesta.

Hur använder jag en wand?

Du använder den som en vanligt klitorisvibrator, men med två stora skillnader. Dels så träffar du en betydligt större yta. En Magic Wand kan stimulera både klitoris och de yttre blygdläpparna samtidigt. Dels är vibrationerna mycket kraftigare än en vanlig vibrators. De kan verka för starka först, men tanken är att du börjar på en låg hastighet för att sedan öka till full styrka vid orgasm.

Hur rengör jag min wand?

En Magic Wand kan sköljas av med vatten och tvål. Var noga med att rengöra de huvuden som har räfflor på vibratorhuvudet. För en ännu säkrare rengöring kan du efteråt använda något av våra rengöringsmedel och sedan torka av med en trasa. Du ska aldrig ha i strömkontakten när du rengör en magic wand.

Wands och fontänorgasmer

Många använder också Magic Wands för att få fontänorgasmer (eller att squirta som det också kallas). En fontänorgasm är en kvinnlig ejakulation, dvs när kvinnor sprutar vätska ur sin vagina när de tillfredsställs. Kombinera en Magic Wand med en hård massagestav, t.ex. en glasstav så har du en bra grund för en fontänorgasm.