Visar 1–9 av 127 resultat

Show sidebar
Eclipse Ultra 7 Rabbitronic
Stäng

Eclipse Ultra 7 Rabbitronic

499 kr
Eclipse Ultra 7 Rabbitronic är en multifunktionsvibrator gjord på latexgummi med stålkulor i sex rader i ett roterande skaft. Medan kulorna rör sig runt det snurrande skaftet stimulerar de små kaninöronen samtidigt klitoris. Rabbitvibratorn har flera olika vibratorhastigheter och lägen och kan gå från svaga till mycket starka vibrationer. Eclipse Ultra 7 Rabbitronic är hela 25.5 cm lång, har en penetrerande längd på 12.5 cm och drivs av 4 AA-batterier (ingår ej). Eftersom Rabbitronic är gjord i jellymaterial kan den användas med både vattenbaserat- och silikonbaserat glidmedel. Eclipse Ultra 7 Rabbitronic fick högsta betyg (5/5 getingar) av Expressen i deras test av sexleksaker.
Realistisk dildo med sugkopp - ljus hudton
Stäng

Realistisk dildo med sugkopp – ljus hudton

249 kr
Realistisk dildo med sugkopp i ljus hudton. Sugproppen är mycket stabil och kan fästas på alla släta ytor och är enkel att ta bort igen. Dildon är tillverkad i ftalatfritt material vilket gör den säker och skonsam mot kroppen. Den har också en mycket realistisk look och känsla, med ådriga yta och markerat ollon. Total längd: 19.5 cm Penetrerande längd: 14 cm Omkrets: 12.5 cm Som med alla produkter i Oliver & Evas sortiment skickas denna produkt i diskreta paket, med diskret avsändare, där innehållet aldrig anges.
-9%
Vibrerande G-punktsrabbit
Stäng

Vibrerande G-punktsrabbit

549 kr 499 kr
Rabbitvibrator och g-punktsstimulator i en och samma leksak. G-punktsrabbiten är en stilig silverfärgad vibrator med rabbitens klassiska egenskaper såsom ett roterande skaft och kaninöron för klitorisstimulering. Vad som skiljer den här från "vanliga" rabbits är dock att den här rabbiten med sin knottror och böjda topp även stimulerar g-punkten. G-punktkaninen är även vattenskyddad och drivs av 3 st AA-batterier (ingår ej).
Ultra 7 Eclipse Omega Vibe
Stäng

Ultra 7 Eclipse Omega Vibe

495 kr
Ultra 7 Eclipse Omega tar denna omåttligt populära rabbitdesign från Seven Creations till ytterligare en nivå. Med sina 7 olika vibrationsinställningar (3 vibrationshastigheter, 3 pulserande och 1 eskalerande) garanterar Ultra 7 Eclipse Omega, klädd i röd genomskinlig supermjuk jelly, njutning du knappast upplevt tidigare. Ultra 7 Eclipse Omega har även självlysande knappar, samt LED-ljus, vilket gör den till en mycket spännande sexleksak även när lampan är släckt. När Veckorevyn testade Rabbits fick Eclipse Omega högsta betyg. Rabbiten är lämpligast att använda tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Ultra 7 Eclipse Omega Vibe drivs med 4 st AA-batterier (ingår ej).
-17%
Rabbitvibrator i silikon - rosa vr
Stäng

Rabbitvibrator i silikon – Rosa

599 kr 499 kr
Lyxig rabbit i högkvalitativ silikon och ABS-plast från Odeco. Rabbiten har hela 7 olika vibrationslägen (4 vibrerande och 3 pulserande) med motorer i både i skaftet och klitorisvibratorn för ökad effekt. Den har en penetrerande längd på 11 cm och största omkrets är drygt 10 cm, vilket det gör den både smidig och lätthanterlig. Den är givetvis ftalatfri, vilket gör den skonsam mot kroppen helt säker att använda. Rabbitvibratorn i silikon drivs med 2 AAA-batterier (ingår ej) och bör användas med ett vattenbaserat glidmedel.
-25%
Vibrerande analdildo
Stäng

Vibrerande analdildo

199 kr 149 kr
Vibrerande analdildo i skönt rosa jellymaterial. Dildon är mjuk och böjlig och passar lika bra för både män och kvinnor. Vibratorn har en steglös kontroll vilket gör att du kan hitta rätt vibratornivå för just dig. Det här en perfekt analdildo för nybörjaren då den är lite mindre i storlek och har en omkrets på 5 cm och en penetrerande längd på 14 cm. Vibratorn drivs av 1 st AA-batteri (ngår ej).
Svart vibratordildo
Stäng

Svart vibratordildo

199 kr
Svart vibratordildo tillverkad i mjukt jellymaterial. Dildon är gjord i realistisk tappning med synliga ådror och markerat ollon. Den har en penetrerande längd på 15 cm och en omkrets på c:a 13 cm. Toppen av staven är lätt böjd vilket gör det lättare att komma åt g- eller p-punkten. Dildon är försedd med en steglös vibrator vilket gör att användaren enkelt kan hitta en passande vibrationsnivå. Vibratorn drivs med 2 st AA-batterier (ingår ej) och bör användas med ett vattenbaserat glidmedel. Den svarta vibratordildon är en extremt prisvärd stav som passar såväl nybörjaren som den erfarne.

Pearl Shine Vibrator

199 kr 149 kr
Pearl Shine Vibrator är en lila, medelstor pärlglänsande dildo med ådrig yta och markerat ollon. Dildon är gjord av materialet Pearl Shine som påminner om silikon och har ett glansigt silkesliknande hölje för bästa komfort. Självklart är det fritt från ftalater. Pearl Shine gör sig bäst med ett vattenbaserat glidmedel - kolla in Oliver & Eva breda utbud av glidmedel här. Pearl Shine Vibrator mäter nästan 18 cm i längd, har en diameter på 3.5 cm och drivs med 2 st AA-batterier (ingår ej).
Mambo dildo brun
Stäng

Jelly Vibratordildo – Brun

249 kr
Jelly Vibratordildo är en realistisk dildo i mörk hudfärg och jellymaterial. Dildo har en ådrig yta, ett markerat ollon och har en penetrerande längd på 19 cm och en omkrets på 13 cm. Dildon passar både för honom och henne och är försedd med en svag böj på toppen för att G- eller P-punkt ska kunna nås. Jelly Vibratordildo har en steglös vibrator som enkelt styrs med en skruvkontroll i botten av dildon och går från svaga till starka vibrationer. Jelly Vibrator drivs med 2 st AA-batterier (ingår ej) och bör användas med ett vattenbaserat glidmedel. Prisvärt alternativ!

Vad är en dildo?

De flesta som tänker på en sexleksak tänker direkt på en dildo eller en massagestav. En dildo är en sexleksak som vanligtvis är penisformad och som är anpassad för vaginal eller anal penetration. Dildos kommer i regnbågens alla färger samt i en mängd olika former, texturer, stilar och material. En del föredrar en dildo som helt liknar en riktig penis i färg, form och känsla medan andra hellre vill ha en massagestav med elegant design och slätare yta. Massagestavar kan användas av både kvinnor och män till såväl masturbation som onani och kan vara en härlig krydda i sexet med en partner. Tveka inte att köpa en dildo idag och gör ditt sexliv både bättre och mer spännande.

Hur använder man en dildo?

En dildo kan användas på massor av olika sätt och vi har satt ihop en liten snabbguide i fyra steg som du som nybörjare kan använda dig av innan du köper din första dildo. Det kan också vara bra att tänka på vid vaginal dildopenetration att kvinnor har många fler nerver på klitoris än inuti vaginan. Det innebär att penetration med en dildo ibland inte ger tillräcklig stimulering och det kan då vara läge att kombinera det med en klitorisvibrator för maximal njutning.

Steg 1: Välj en dildo som passar

Om du vill använda en dildo för vaginal penetration bör du tänka på att välja en dildo som passar. Passar kan betyda att den är gjord i ett material som du gillar men kanske viktigast av allt i en storlek som känns bra för dig. Hos oss hittar du alltifrån små vibratorer till stora dildos och dubbeldildos och dildos med sugpropp.

Steg 2: Se till att du använder glidmedel

Se till att du använder rikligt med glidmedel, både på din dildo och på dig själv. Det gäller framförallt om du är nybörjare och inte testat att bli penetrerad av en dildo tidigare. Det kan också vara bra att stimulera klitoris så att du är lite igång innan du sätter igång med penetrationen. Var noga med att välja ett glidmedel som är kompatibelt med materialet i dildon du vill köpa samt att det går bra att använda med kondom.

Steg 3: Hitta den typ av penetration du gillar bäst

Alla är olika och det gäller att du hittar den sorts penetration du gillar bäst. Är det hårt och snabbt, snällt och långsam eller mix av båda? För dildo in och ut ur slidan på det sätt du gillar mest – lyssna på din kropp och ge den vad den vill.

Steg 4: Prova olika positioner

Du kan använda din dildo i en mängd olika positioner och det är här du testar dig fram till din egen favorit. Den ”vanliga” invändiga stimuleringen är inga problem att uppnå men när det kommer till g-punkten kan det vara lite klurigare. Här kommer en g-punktsstav väl till pass med sin böjda topp som underlättare att nåt g-punktsområdet som ligger mot främre slidväggen.

Vilka dildos är populärast?

Bland dildos utan vibrator är det realistiska dildos som dominerar och bland de vibrtatorförsedda är det Mr. rabbit som är populärast. Det finns även dildos som är speciellt utformade för att komma åt stimulering av g-punkten – dessa stavar kommer med en böjd topp, har ofta vibrator och kallas således g-punktsvibratorer.

Vill du hellre ha en dildo där du kan använda båda ändar är en dubbeldildo att rekommendera. Dubbeldildos finns liksom andra dildos i olika material.

Vilken dildo ska jag köpa?

När du ska köpa en dildo kan det vara bra att ha koll på vilka material som finns – var och en har nämligen sina egna speciella egenskaper och fördelar:

• Latex – Dildos gjorda av latex och är flexibla och känns verklighetstrogna mot huden. Vissa är dock latexkänsliga och kan utveckla allergiska reaktioner.

• Jelly – Dongar gjorda i jellymaterial är populära på grund av deras flexibel struktur, genomskinliga utseende och sitt låga pris.

• Silikon – Silikondildos kombinerar fördelarna med en levande känsla och ett luktfritt, icke-poröst material som är lätt att rengöra.

• Glas – Glasdildos kan vara vackra och användas både varma och kalla. Ett perfekt val för dig som vill ha styvast möjliga känsla.

• Specialmaterial – Dildos gjorda av cyberskin känns mest “levande” och många av de realistiska dildos som finns på marknaden är gjorda av just detta material.

Hur rengör jag min dildo?

Att köpa sin första dildo är något som de flesta tycker är spännande, kul eller till och med upphetsande. Det är dock långt ifrån alla som tycker det är lika kul att rengöra den efter användning. Med lite träning kommer du upptäcka att det är enkelt och går ganska snabbt att rengöra din dildo trots allt.

Först och främst måste vi dock klargöra vilket material din dildo är tillverkad av. Du kan ta reda på detta genom att kontrollera förpackningen den kom i eller titta på produktbeskrivningen. När du vet vilket material den är gjord av kan du förhålla dig till följande regler för att hålla din dildo i bästa skick:

Glasdildos

Glasdildos är de absolut lättaste dildosarna att rengöra. dessa dildos verkligen inte kunde vara lättare att rengöra. Faktum är att det går alldeles utmärkt att tvätta dem i diskmaskinen, kanske inte tillsammans med din vanliga disk bara ☺.
Det går även bra att tvätta den i varmt vatten och sedan torka av med en torr trasa.

Jelly och gummi

Jelly-dildos är något porösa vilket innebär att om du inte rengör dem ordentligt kan bakterier smyga sig in och orsaka infektioner och obehag. För att förhindra att detta händer finns det två saker du kan göra:
1. Alltid använda kondom över dildon varje gång du använder den.
2. Tvätta dildon i varmt vatten och spraya den med ett antibakteriellt rengöringsmedel och torka av med en ren och torr trasa.

Realistiska dildos

Det bästa sättet att rengöra en realistisk dildo är att skölja den under varmt vatten och sedan applicera ett antibakteriellt rengöringsmedel och torka av.

Du kanske upptäcker att din realistiska dildo blir klibbig efter rengöring. Det kan man råda bot på genom att slänga på lite majsmjöl efter tvätt alternativt Renewing Powder som också finns at köpa. Detta lilla enkla knep kommer verkligen att öka livslängden på din dildo dramatiskt.

Silikondildos

Silikondildos är fantastiska då de är slitstarka, icke-porösa, extremt stabila och kroppsäkra. De är också relativt lätta att rengöra och du kan göra på ett av följande sätt: Lägg den i diskmaskinen, koka den i några minuter, Torka ren med en våt trasa och rengöringsmedel för sexleksaker.

Hur förvarar jag min dildo?

Glasdildos kommer aldrig att skada eller reagerar med någon av dina andra sexleksaker, men för att hålla den så smutsfri som möjligt kan det vara bra att stoppa den i en förvaringspåse

Vissa typer av gummi kommer att reagera med andra sexleksaksmaterial, så vi rekommenderar att du förvarar dem separat i en sval, fuktfri plats, borta från direkt solljus.

Realistiska dildos böra förvaras separat på en sval, mörk plats för att förhindra att den rör andra sexleksaker som den kan reagera med.

Var noga med att lagra dina silikondildos separat från andra silikon.sexleksaker, annars kan det hända att de reagera med varandra. Kom också ihåg att aldrig använda silikonglidmedel med en silikondildo utan satsa på ett bra vattenbaserat glidmedel istället.

Synonymer

Dildo går även under namn som löspenis, löskuk, dong och massagestav.