Visar alla 5 resultat

Satisfyer Booty Call

249 kr
Satisfyer Booty Call är ett set med 3 analpluggar/analkulor i olika storlekar i kroppssäker silikon. Pluggarna har olika utformningar med en längsta längd på 14 cm och största diameter på 3.1 cm. För in kulorna och låt dem sitta på plats eller dra ut i orgasmögonblicket för att maximera klimax. Längd: 13.5 cm/13.5 cm/14 cm Diamter: 3.1 cm/2.9 cm/2.6 cm

Petit Sensations Pearls

349 kr
Petit Sensations Pearls är högkvalitativa vibrerande analkulor från det brittiska märket Rocks-Off.  Att det är Rocks-Off som står som tillverkar borgar för hög kvalitet, starka vibration och silikon av högsta kvalitet, och det är precis vad vi har här. Kulorna, 5 till antalet, vibrerar starkare ju längre de förs in och ju närmare vibratorn du kommer. Dra ut dem i orgasmögonblicket för en starkare och härligare orgasm! Det stabila handtaget gör den lätt att hantera och vibratorn, den kraftfulla RO-80mm, är borttagbar för separat användning. Vibratorn har hela 7 olika vibrationsvariationer varav 3 hastigheter och 4 pulserande lägen. Petit Sensations Pearls är dessutom 100 % vattentät och kan användas såväl i duschen som under vatten i badet. 1 x N-batteri ingår. Längd: 16.5 cm Penetrerande längd: 14 cm Största diameter: 2 cm

Petit Sensations Bubbles

299 kr
Petit Sensations Bubbles från brittiska Rocks-Off är en mjuk och böjlig analplugg i lyxig och len silikon med kulor i ökande storlek för stegvis införing. Det stabila handtaget gör den lätt att hantera och vibratorn, den kraftfulla RO-80mm, är borttagbar för separat användning. Vibratorn har hela 7 olika vibrationsvariationer varav 3 hastigheter och 4 pulserande lägen. Petit Sensations Bubbles är dessutom 100 % vattentät och kan användas såväl i duschen som under vatten i badet. 1 x N-batteri ingår. Längd: 10.5 cm Penetrerande längd: 8 cm Största diameter: 2.8 cm

50 Shades of Grey – Anal Beads

249 kr
Analkulor ur den officiella kollektionen av sexleksaker från 50 Shades of Grey. Kulorna är tilverkade i högklassigt, ftalatfritt silikonmaterial och har en slät yta och böjlig struktur. Analkulorna ökar i storlek ju längre upp på det 25 cm långa snöret du kommer och går från små upp till 7.6 cm i omkrets. I botten sitter en ring för smidig införing och säker användning. Analkulorna från 50 Shades of Grey kommer med en elegant förvaringspåse i siden för smutsfri förvaring.

Analkulor i metall

199 kr
Fyra metallkulor i metall på ett nylonsnöre för sköna anala lekar med eller utan partner. I slutet på nylonsnöret sitter en metallögla som gör analkulorna enkla och säkra att använda. Som vid alla anala lekar rekommenderar vi att vara noga med att använda rikligt med glidmedel, gärna ett analglidmedel.

Köp analkulor online

Analkulor är perfekta sexleksaker för nybörjare som vill utforska anal stimulans. Analkulorna sitter på rad på ett band som ofta tillverkade i slät plast, metall, silikon eller glas. Själva snöret är vanligtvis nylon eller silikon. Det är också vanligt att kulorna ökar i storleken ju längre upp man kommer längs tråden.

Hur använder man analkulor?

Vid användning av analkulor är det viktigt att du ser till att det finns en ”stopp” i slutet av tråden. Detta kan vara en ring eller en ögla av något slag. Detta är en viktig säkerhetsåtgärd för alla analleksaker, men framförallt för analkulor p.g.a. av det är såpass små till storleken. Har du inte ett “stopp” löper du risken att kulorna fastnar och att du då behöver åka in till sjukhuset för att få ut dem. En upplevelse de flesta gärna vill undvika.

Ett populärt sätt att använda analkulor är att göra det under sex eller onani. Framförallt används de för att förstärka orgasmen och som regel är det ju ytterligare kan du då föra ut kulorna exakt i orgasm-ögonblicket. Är du nybörjare rekommenderar vi att du börjar med lite mindre kulor och flyttar upp ett steg när du känner dig bekväm med dessa. Såväl nybörjare som mer erfarna användare bör alltid använda rikligt med analglidmedel för att minimera risken för obehag och skador.

Skötselråd

Eftersom det finns mycket bakterier i analen är det viktigt att noggrant rengöra analkulorna efter användning. Det enklaste sättet att rengöra analkulor är att först tvätta dem med varmt vatten och tvål. Använd sedan ett antibakteriellt rengöringsmedel och torka av med en handduk.