Visar 1–64 av 216 resultat

CHISA Anal Beads

1.192 kr
Tio silikonpärlor i rad, penetrerande längd på upp till 30 cm, maximal diameter 2,4 cm. Den perfekta analleksaken för förspel, avslappning före analt samlag eller för att föra in andra leksaker! Du kan föra in två fingrar genom handtaget för enklare hantering av leksaken. Den kan också användas vaginalt. Flexibla och bekväma.

Bodywand Honeymoon Set

6.392 kr
Gör din speciella natt till en att minnas och fira ditt bröllop med detta Honeymoon set i 5 delar. Presentpaketet innehåller en uppladdningsbar wand (USB), vibrerande kärleksring, ögonmask med bling, strumpeband med spets och silkeslena band så att du kan binda din älskare. Gör dig redo för ditt livs natt!
 • Uppladdningsbar massageapparat
 • Silkeslena band
 • Blingad ögonbindel
 • Strumpeband i spets
 • Vibrerande penisring

Romance Ivy

2.792 kr
Romance Ivy har en distinkt rubinröd färg och ett lyxigt utseende. Liksom de andra Romance-leksakerna är penisringen Ivy elegant på utsidan, och full av teknik på insidan. Penisringen har en slät anti-slip ring som är stretchig för att passa bekvämt runt penis och en diamantformad textur på den övre delen för att stimulera klitoris under samlag. Ivy är tillverkad av mjuk, högkvalitativ silikon, erbjuder 3 hastigheter och 7 vibrerande passionrytmer, samtidigt som den är helt vattentät och lätt uppladdningsbar med USB.
 • Vibrerande penisring
 • Stretchigt silikon
 • 3 hastigheter och 7 vibrerande passionsrytmer
 • Enkel manövrering med en knapp
 • Uppladdningsbar med den medföljande USB-kabeln
 • Vattentät

Elite Joël

2.792 kr
Den vibrerande penisringen Joël från Dream Toys Elite-kollektionen har en elegant guldfärgad vibrerande bulletvibrator. Hylsan som håller vibratorn har en kanin med två flexibla öron och en nubbad textur för att kittla och stimulera klitoris. Penisringen har 2 flexibla ringar där den största är mer flexibel så att den kan användas som en pungring. Den kraftfulla vibratorn erbjuder 7 vibrationsprogram och 3 hastigheter som enkelt styrs med ett enkelt knapptryck.
 • Kraftfull motor
 • 7 vibrationsmönster och 3 hastigheter
 • Uppladdningsbar, USB-kabel ingår
 • Tillverkad av högkvalitativ silikon och ABS
 • Stänksäker
 • Ttotal längd 9,0 cm, bredd 7,0 cm, innerdiameter 2,5+ cm och 3,9+ cm (stretchig)

Joy Cup Masturbator

149 kr
Joy Cup Masturbator är perfekta för onani och kommer att bli dina perfekta följeslagare för alla tillfällen. Den är tillverkad av TPE och är mjuk och flexibel, perfekt för att anpassa sig till din penisform och ge dig personlig njutning. För att rengöra din masturbator behöver du bara använda lite varmt vatten och en bra leksaksrengörare och torka den väl. Manlig onani har många hälsofördelar, och vi listar dem här:

Prestige Monica Wand

5.592 kr
Monica från Dream Toys Prestige-kollektion från Dream Toys är en svart wand med eleganta guldfärgade accenter, en pärlformad knapp, ett fast robust handtag, ett rundat huvud och ett flexibelt huvud. Den har en kraftfull motor som erbjuder 7 vibrationsmönster och 3 hastigheter, är uppladdningsbar med den medföljande magnetiska USB-kabeln. -1 kraftfull motor -7 vibrationsmönster och 3 hastigheter -Uppladdningsbar, magnetisk USB-kabel ingår -Tillverkad av mjuk, solid silikon och ABS -Vattentät enligt IPX7 Total längd: 24 cm Huvud: 4,1 cm i diameter

Icicles No. 44

2.392 kr
Icicles No.44 är en lyxig glasplugg som passar perfekt för anala nybörjare, med en avsmalnande topp för att underlätta införandet, en större mitt som ger extra känsla och en smal hals som gör att dina muskler kan linda sig runt och hålla den inne. Basens ergonomiska design säkerställer att den inte glider för långt in samtidigt som den passar bekvämt mellan dina skinkor. Det hypoallergena glaset är ickeporöst och kroppssäkert, och när det sköts på rätt sätt är det utformat för att hålla hela livet. Penetrerande längd: 6.5 cm Diameter: 2.5 cm

Satisfyer Yoni Power 2 Black

2.392 kr
Yoni Power 2 är utformade för att stärka bäckenbottenmuskulaturen. Satisfyer Yoni balls, som är tillverkade av kroppsvänligt silikon med en hållarring, är hygieniska och ett effektivt sätt att träna musklerna djupt inne i bäckenbotten. Den unika äggformen hjälper dig att träna dina bäckenbottenmuskler. Den större bollen rekommenderas för nybörjare, och den mindre bollen för mer avancerade användare. Daglig träning med Yoni-kulor har visat sig bidra till att skapa starkare och mer intensiva orgasmer. Med en ökad kontroll av vaginala muskler kan det öka din partners njutning. Satisfyer Yoni Power 2 Set består av tre bollar i olika storlekar som du kan använda för att gradvis träna upp bäckenbotten. Som nybörjare börjar du med den största och tyngsta (3 cm i diameter, 73 g) och arbetar dig sedan genom den mellanstora (2,5 cm i diameter, 46 g) till den minsta och lättaste (2 cm i diameter, 22 g). Om du gör dessa bäckenbottenövningar regelbundet kommer du snabbt att märka en effekt - och det kommer din älskare också att göra. Tack vare dina stärkta muskler kommer din partner att njuta av mer intensiva känslor under vaginalt samlag.
 • Träningsset för att stärka bäckenbottenmuskulaturen
 • Toning av bäckenbottenmusklerna ger ökad sexuell njutning för både män och kvinnor
 • Säker att använda tack vare återtagningsöglan
 • Silikon av medicinsk kvalitet
 • Lätt att rengöra
 • Längd 12,5 cm - 13,0 cm - 13,5 cm
 • Bredd 3,0 cm - 4,0 cm - 4,5 cm
 • Höjd 2,0 cm - 2,5 cm - 3,0 cm
 • Vikt 22 gr - 46 gr - 73 gr

Satisfyer Power Balls Training Set

2.392 kr
Om du håller dig i form får du ut mer av livet. Och detta gäller även ditt kärleksliv! Tack vare Satisfyer Power Balls Training Set kan du träna och komma i form för ditt eget lustmaraton. Genom att bära dessa knipkulor i ca 15 minuter om dagen tränar du dina bäckenbottenmuskler - de muskler som gör att du kan uppleva hisnande orgasmer. Denna träning gynnar inte bara dig, utan även din partner: om du tränar dina bäckenbottenmuskler kommer din partner att uppleva den ultimata tighta känslan. Tack vare den oscillerande metallkärnan inuti kulorna kommer du att känna en behagligt stimulerande vibration, vilket kombinerar effektivitet med njutning. Alla tre har en diameter på 3,4 cm och är därmed lika stora, men de har olika vikt. Börja med den lättaste och arbeta dig gradvis uppåt. I detta set väger den lättaste bollen 60 g (normal), den mellersta 75,6 g (erfaren) och den tyngsta 91,6 g (avancerad).
 • Den ultimata orgasmträningen
 • Kroppsvänligt silikon
 • Säker användning tack vare återföringsbandet
 • Lätt att rengöra
 • Vibrerande effekt tack vare vibrerande kärna
 • Mått: 17,6 x 3,4 x 3,3 cm
 • Vikt: 60 g, 75,6 g, 91,6 g

LELO Hula Beads

11.960 kr
LELO Hula Beads är världens första fjärrstyrda knipkulor som roterar och vibrerar samtidigt. För in den roterande kulan försiktigt och låt kraftfulla vibrationer kännas runt de ultrakänsliga blygdläpparna och upp till klitoris, vilket ger helt nya sensationer. Eller ta det ännu längre genom att bära dem diskret inuti, så att den övre kulan roterar mot G-punkten, medan den nedre kulan ger kraftfulla vibrationer genom 8 stimuleringsmönster, som alla kan justeras via den trådlösa fjärrkontrollen. Längd: 9.8 cm Diameter: 3.7 cm

Bling Plugs Training Kit

299 kr
Bling Plugs Training Kit innehåller tre pluggar i storlekarna small, medium och large. Varje plugg har en avsmalnande topp för enkel införing. Använd detta kit om du och din partner är redo nya för anala lekar.
 • Utformad med en hjärtformad bas med en vacker ädelsten
 • Träningskit
 • Levereras i 3 storlekar, Small, Medium och Large
 • Perfekt för att bekanta sig med anala lekar
 • Utsvängd, så att pluggen sitter säkert på plats
 • Kroppssäkert silikon
Dimensioner på analpluggarna: Liten: Längd 7.1 cm Medium: Längd 10.9 cm Stor: Längd 13.2 cm

Gleaming Love Pleasure Set

399 kr
Gleaming Love Pleasure Set är ett mycket prisvärt och elegant set med vackra och lite längre analpluggar i aluminium. Kitet passar utmärkt för den som vill testa på buttplugs för första gången eller den som bara vill få in lite mer bling i vardagen.  Med pluggar i 3 olika storlekar är det här ett set du kan ha länge. Den släta och lättviktiga materialet gör att de är lätta att använda och gör dem även kompatibla med alla sorters glidmedel. Det går även att värma eller kyla dessa buttplugs för extra stimulans. Pluggarna kommer med en förvaringspåse i mjukt material. Mått på analpluggarna: Liten: Längd 9 cm, diameter 2.9 cm. Medium: Längd 11 cm, diameter 3.4 cm. Stor: Längd 12.7 cm, diameter som störst 4.0 cm.

Gleaming Love Pleasure Plug

149 kr249 kr
Gleaming Love Pleasure Plug-kollektionen med analpluggar i aluminium är exklusiva analpluggar med lite längre avsmalnande topp för en djupare känsla men med samma eleganta ädelsten i botten. Den släta och lättviktiga materialet gör att de är lätta att använda och gör dem även kompatibla med alla sorters glidmedel. Värm eller kyl denna buttplug för extra stimulans. En utmärkt plugg både för stimulering och för den som älskar bling. Pluggarna kommer med en förvaringspåse i mjukt material. Köp enskilt eller ett set med alla tre storlekar till rabatterat pris. Small - Längd: 9 cm, Diameter: 2.9 cm Medium - Längd: 11 cm, Diameter: 3.4 cm Large - Längd: 12.7 cm, Diameter: 4.0 cm

Gleaming Love Multicolor Plug

199 kr249 kr
Gleaming Love-kollektionen med analpluggar i aluminium är exklusiva regnbågsfärgade analpluggar med rund ädelsten i botten. Den släta och lättviktiga materialet gör att de är lätta att använda och gör dem även kompatibla med alla sorters glidmedel. Värm eller kyl denna buttplug för extra stimulans. En utmärkt plugg både för stimulering och för den som älskar bling. Pluggarna kommer med en förvaringspåse i mjukt material. Köp enskilt eller ett set med alla tre storlekar till rabatterat pris. Small - Längd: 7.1 cm, Diameter: 2.7 cm Medium - Längd: 8.3 cm, Diameter: 3.4 cm Large - Längd: 9.5 cm, Diameter: 4.3 cm

Gleaming Love Multicolor Plug Set

1.596 kr
Gleaming Love Multicolor Plug Set är ett mycket prisvärt set med analpluggar i regnbågsfärgad aluminium och med vacker diamantutsmyckning i botten. Kitet passar utmärkt för den som vill testa på buttplugs för första gången men ändå villa ha elegans och bling. Med pluggar i 3 olika storlekar är det här ett set du kan ha länge. Den släta och lättviktiga materialet gör att de är lätta att använda och gör dem även kompatibla med alla sorters glidmedel. Värm eller kyl för extra stimulans. En utmärkt set med buttplugs för både känsla och look. Pluggarna kommer med en förvaringspåse i mjukt material. Mått på analpluggarna: Liten: Längd 7.1 cm, diameter 2.7 cm. Medium: Längd 8.3 cm, diameter 3.4 cm. Stor: Längd 9.5 cm, diameter som störst 4.3 cm.

Temptesia Bellatrix Plum

996 kr
Bellatrix är mjuk och sensuellt böjd och utformad för att massera G-punkten eller prostatan. Skulpterad av rent kroppssäkert, platinahärdat silikon. Det silkeslena skaftet är 15,8 cm långt (13,9 cm införbar längd) och mäter 3,8 cm i diameter vid sin bredaste punkt. Bellatrix är icke-porös, kokbar och lätt att rengöra. Denna sexiga leksak är kompatibel med sele, har en stark sugkoppsbas och har utformats med din njutning i åtanke.
 • Utformad för stimulering av G-punkten eller prostata
 • Mjuk och sensuellt böjd
 • Värmer sig mot din kropp
 • Kompatibel med sele
 • Har en stark sugkoppsbas
 • Längd: 15,8 cm
 • Penetrerande längd: 13,9 cm
 • Bredd: 3,8 cm

Satisfyer Double Flex

2.396 kr
Double Flex har Bluetooth och ansluts till den prisbelönta, kostnadsfria Satisfyer Connect-appen, vilket ger dig möjlighet att styra de kraftfulla motorerna oberoende och verkligen anpassa din njutning. Double Flex är tillverkad av kroppssäker silikon, är uppladdningsbar och vattentät (IPX7). Med 3 kraftfulla motorer ger Double Flex lika mycket stimulerande uppmärksamhet åt G-punkten, klitoris och de yttre blygdläpparna. Tack vare silikonflextekniken är enheten särskilt bekväm - samtidigt som den fortfarande ger spännande vibrationer via appen.
 • 3 superstarka Power Motors genererar djupa vibrationer i hela leksaken
 • Förinställda program kan redigeras
 • Silikonflextekniken gör skaftet mjukt, smidigt och extremt flexibelt
 • Appen erbjuder ett oändligt utbud av program
 • Stimulering av klitoris och G-punkten
 • Viskningsläge
 • Kroppsvänligt silikon
 • Vattentät (IPX7)
 • Uppladdningsbart batteri
 • Kompatibel med den kostnadsfria Satisfyer-appen - finns för iOS och Android
 • Kan även användas utan appen
 • Magnetisk USB-laddningskabel ingår
 • Lätt att rengöra
 • Trippel stimulering med Satisfyer Double Flex

Real Love Dual Density Silikondildo

199 kr299 kr
Denna silikondildo från Real Love är tillverkad i det nya och förbättrade termoreaktiva silikonmaterialet som anpassar sig efter temperatur. Vid varmare temperaturer blir dildon mjukare och vid kallare temperaturer blir den hårdare. Vill du ha en mjukare känsla är materialet såpass tåligt att du kan värma det i mikron (max 30 sekunder) eller koka det (max 3 minuter) och vill du ha en hårdare dildo kan du kyla ner den i t.ex. kylskåpet eller i kallt vatten.
 • Hård längst in och mjuk på utsidan
 • Anpassar sig efter temperaturen
 • Sugkopp i botten
 • Mjukare vid uppvärming
 • Hårdare vid nedkylning
Att den är gjord i silikon är ett extra plus då det är ett stabilt och kroppssäkert material, fritt från ftalater. Se bara till att endast använda vattenbaserat glidmedel.

Dorcel Wanderful Kit

3.980 kr
Den senaste innovationen från Dorcel är Wanderful stimuleringskit. Detta set kommer att få dig att vibrera och ge dig orgasmer hela tiden! Det centrala i kitet är Wanderful-stimulatorn med sina 8 intensiteter och 20 vibrationslägen gör att du når klimax på nolltid. Placera den helt enkelt på din klitoris så kommer njutningsvågorna att spridas i hela kroppen! Dorcel tänkte på allt när den designades, för att göra den till en extremt mångsidig sexleksak. De två utbytbara delarna som medföljer kitet gör att du kan multiplicera nöjen och upptäcka nya stimuli, även analt.
 • Wand i silikon med flexibelt huvud
 • Kraftfull men ändå tyst
 • Två silikon-attachements för g-punkt och p-punkt
 • 20 typer av vibrationer med 8 hastigheter
 • Vattentät och uppladdningsbar

Bondage Starter Kit

299 kr
Mai No 75 Bondage Starter Kit är ett 7-delat kit med bondageprylar för både nybörjare och mer avancerade BDSM-älskare. Setet finns i både rött och svart konstläder.
 • Bondage-kit i 7 delar
 • Ögonbindel
 • Kul-kapsel
 • Halsband och koppel
 • Piska
 • Handklovar
 • Rep
 • Bröstklämmor

Elite Josephine

1.996 kr
Vibratorn Josephine från Dream Toys Elite-kollektionen frånär en svart vibrator med snygga guldfärgade detaljer, en böjd form och ett flexibelt huvud. Den kraftfulla motorn erbjuder 7 vibrationsmönster och 3 hastigheter. Josephine är uppladdningsbar med den medföljande USB-kabeln och är tillverkad av högkvalitativt silikon och ABS,  är IPX7 vattentät och är kroppssäker, ftalatfri och latexfri. Du styr enkelt vibrationerna med 2 knappar vid basen av vibratorn: den övre knappen för att slå på/av vibratorn, den nedre knappen för att växla vibrationsprogram.
 • Kraftfull motor
 • 7 starka vibrationsmönster och 3 hastigheter
 • Uppladdningsbar, USB-kabel ingår
 • Tillverkad av mjuk, livsmedelsgodkänd silikon och ABS
 • Vattentät enligt IPX7
 • Mått: längd 20 cm, diameter 3,6 cm

Prestige Natasha

1.996 kr
Vibratorn Natasha från Dream Toys Prestige-kollektionen  är en svart g-punktsvibrator med en elegant pärlformad knapp och ett lite större, flexibelt huvud. Den smala delen i mitten är något flexibel och den kraftfulla motorn ger 7 vibrationsmönster och 3 hastigheter. Natasha är uppladdningsbar med den medföljande magnetiska USB-kabeln. Den är tillverkad av mjuk, solid silikon och ABS, IPX7 vattentät och kroppssäker, ftalatfri och latexfri.
 • 1 kraftfull motor
 • 7 vibrationsmönster och 3 hastigheter
 • Enkel kontrollknapp med en knapptryckning och blå LED-lampa
 • Uppladdningsbar, magnetisk USB-kabel ingår
 • Laddningstid ca 2,5 timmar
 • Användartid 1 timme
 • Tillverkad av mjuk silikon och ABS
 • Vattentät enligt IPX7

Romance Marly

1.396 kr
Marly är elegant och romantisk på utsidan, och full av teknik på insidan. Marly är lagom stor att passa i fickan har en diamantformad textur i det mjuka, högklassiga silikonet vid basen och en slät övre del med en flexibel spets. Den har 3 hastigheter och 7 vibrerande passionsrytmer, samtidigt som den är helt vattentät och enkelt kan laddas via USB. Miniformat, rundade form och flexibla spets gör den till en fantastisk leksak för stimulering av alla erogena zoner och särskilt för klitorisstimulering. Användningen är enkel med en enda knapp på undersidan.
 • Mini-vibrator
 • Fickformat
 • Flexibel spets
 • 3 hastigheter och 7 vibrerande passionsmönster
 • Enkel manövrering med en enda knapp
 • Uppladdningsbar med medföljande USB-kabel
 • Vattentät

Prestige Elena

1.996 kr
Vibratorn Elena från Dream Toys Prestige-kollektionen är en svart stimulator med en elegant ädelstensformad knapp i en guldfärgad ring. Den rundade formen och den släta skåran överför de starka vibrationerna till klitoris. Elena har en kraftfull motor med 7 vibrationsmönster och 3 hastigheter. Den är uppladdningsbar och laddas enkelt med den medföljande magnetiska USB-kabeln. Elena är tillverkad av mjuk solid silikon och ABS, IPX7 vattentät och kroppssäker, ftalatfri och latexfri.
 • Kraftfull motor
 • 7 vibrationsmönster och 3 hastigheter
 • Styr med ett enkelt knapptryck
 • Uppladdningsbar, magnetisk USB-kabel ingår
 • Tillverkad av mjuk, solid silikon och ABS
 • Vattentät enligt IPX7
 • Mått: 9,5 cm längd, 4,7 cm bredd, 3,2 cm djup

Romance Lizzy

1.196 kr
Precis som de andra Romance-leksakerna är bulletvibratorn Lizzy elegant och romantisk på utsidan, och full av teknik på insidan. Denna vackert vinröda vibrator har en diamantformad textur i högkvalitativ silikon på ett styvt skaft. Den har 3 hastigheter och 7 vibrerande rytmer, samtidigt som den är helt vattentät och enkelt kan laddas via USB. Lizzys blygsamma storlek och rundade spets gör den till en utmärkt leksak för stimulering av alla erogena zoner och särskilt för klitorisstimulering. Användningen är enkel med en enda knapp längst ner.
 • Bulletvibrator
 • Fickformat
 • Styvt skaft med diamantstruktur
 • 3 hastigheter och 7 vibrerande mönster
 • Enkel manövrering med en knapp
 • Uppladdningsbar med medföljande USB-kabel
 • Vattentät

Romance Lucy G-punktsvibrator

1.996 kr
Romance Lucy är en ny och spännande vibrator för härlig g-punktsstimulering som har en distinkt och vacker rubinröd färg och ett lyxig look. Precis som de andra produkterna i Romance-serien är G-punktsvibratorn Lucy stilfull och elegent på utsidan och full av teknik på insidan. Romance Lucy har en diamantformad textur som gör att du lätt kan greppa den och en lätt böjbar topp i len premiumsilikon. Den erbjuder 3 kraftfulla hastigheter och 7 vibrerande pulserande lägen som du styr med ett enkelt knapptryck, samtidigt som den är helt vattentät och uppladdningsbar med USB. Lucys lätt böjda form och bulliga huvud är perfekt för att stimulera G-punkten.
 • Kraftfulla vibrationer
 • Lyxig design
 • Böjd flexibel form
 • 3 hastigheter och 7 vibrerande mönster
 • Lätt att använda med en enda knapp
 • Uppladdningsbar
 • Vattentät

Satisfyer Double Love

599 kr
Ännu en i raden av Satisfyers U-formade parvibratorer är här, och den här gången med en helt ny lyxig upplevelse. Double Love kommer att ta det penetrerande sexet till nya nivåer för båda parter, och syftar till att särskilt tillfredsställa G-punkten och klitoris. Denna parleksak är tillverkad av mjuk flexibel kroppssäker silikon har denna sensuella vibe en unik gångjärnsfunktion som ökar njutningen med varje tryck.
 • Kompatibel med iOS och Android.
 • Trådlös fjärrkontroll
 • Kroppsvänlig silikon
 • Vattentät IPX7
 • Kan även användas utan appen
 • Förinställda program kan redigeras
 • Appen erbjuder ett oändligt antal program
 • Uppladdningsbart Li-ion-batteri
 • Magnetisk USB-laddningskabel ingår
 • 10 vibrationsprogram
Double Love är en elegant parvibrator med extra lyxiga detaljer i metall. Satisfyer har inkluderat en sensuellt ribbad textur på insidan av båda delarna för att se till att produkten stannar precis där du vill ha den. Den har en något bredare klitorisdel för att du garanterat ska få ta del av de fantastiska vibrationerna. Tack vare IPX7-klassningen är Double Love dessutom helt vattentät! Och för att fullända lyxupplevelsen är Double Love naturligtvis utrustad med Satisfyer Connect-appen så att du och din partner kan leka på distans, men den har även en fjärrkontroll för de gånger ni är tillsammans och inte vill ta med mobilerna in i sovrummet. Längd: 8,6 cm Höjd: 4,2 cm Bredd: 5,7 cm

Stacey Läppstiftsvibrator

1.196 kr
Stacey är en mycket elegant och diskret uppladdningsbar minivibrator i högkvalitativ silikon. Med 7 vibrationsrytmer och 3 hastigheter tar den här lilla pärlan dig till klimax på nolltid. Den är liten och smidig och är enkel att ha med i handväskan eller på resan.
 • Kraftfull motor
 • 3 hastigheter, 7 pulserande lägen
 • Starka, djupa vibrationer
 • Vattentät (IPX7
 • Uppladdningsbar

Powerful Bullet – Uppladdningsbar

996 kr
Denna vibrerande bulletvibrator är tillverkad i ftalatfri ABS och har 10 superstarka vibrationsmönster. Den är liten och smidig och är enkel att ha med i handväskan eller på resan. Den rundade toppen gör den här leksaken perfekt för punktstimulering. Den är dessutom både vattentät och uppladdningsbar.
 • Bullet i fickformat
 • Rundad topp
 • Kraftfull motor
 • 10 olika vibrationsmönster
 • Vattentät
 • Uppladdningsbar
En superkraftfull minivibrator som bara är ett måste om du gillar extra starka vibrationer.

Uppladdningsbar Power Bullet

996 kr
Denna uppladdningsbara Power Bullet i fickformat är en av de kraftfullaste minivibratorerna i sin storlek. Den har en rundad topp som gör den perfekt för punktstimulering och den mycket kraftfulla motorn erbjuder 9 olika vibrationsmönster som enkelt styrs med ett knapptryck i botten av vibratorn. Den är tillverkad av kroppssäker silikon och är vattentät och är dessutom uppladdningsbar så att du slipper att tänka på att köpa batterier. Laddas gör den med den medföljande USB-kabeln som klickas in i de 2 magnetiska kontaktpunkterna i botten av vibratorn.
 • Bullet i fickformat
 • Rundad topp
 • Kraftfull motor
 • 9 olika vibrationsmönster
 • Vattentät
 • Uppladdningsbar
En extremt prisvärd och kraftfull klitorisvibrator som bara är ett måste om du gillar starka vibrationer.

Gleaming Love Silver Plug Set

1.596 kr
Gleaming Love Silver Plug Set är ett mycket prisvärt set med analpluggar i aluminium och med vacker diamantutsmyckning i botten. Kitet passar utmärkt för den som vill testa på buttplugs för första gången men ändå villa ha elegans och bling. Med pluggar i 3 olika storlekar är det här ett set du kan ha länge. Den släta och lättviktiga materialet gör att de är lätta att använda och gör dem även kompatibla med alla sorters glidmedel. Värm eller kyl för extra stimulans. En utmärkt set med buttplugs för både känsla och look. Pluggarna kommer med en förvaringspåse i mjukt material. Mått på analpluggarna: Liten: Längd 7.1 cm, diameter 2.7 cm. Medium: Längd 8.3 cm, diameter 3.4 cm. Stor: Längd 9.5 cm, diameter som störst 4.3 cm.

Gleaming Love Rose Gold Plug Set

1.596 kr
Gleaming Love Rose Gold Plug Set är ett mycket prisvärt och elegant set med vackra analpluggar i aluminium. Kitet passar utmärkt för den som vill testa på buttplugs för första gången eller den som bara vill få in lite mer bling i vardagen.  Med pluggar i 3 olika storlekar är det här ett set du kan ha länge. Den släta och lättviktiga materialet gör att de är lätta att använda och gör dem även kompatibla med alla sorters glidmedel. Det går även att värma eller kyla dessa buttplugs för extra stimulans. Pluggarna kommer med en förvaringspåse i mjukt material. Mått på analpluggarna: Liten: Längd 7.1 cm, diameter 2.7 cm. Medium: Längd 8.3 cm, diameter 3.4 cm. Stor: Längd 9.5 cm, diameter som störst 4.3 cm.

Gleaming Love Silver Plug

199 kr249 kr
Gleaming Love-kollektionen med analpluggar i aluminium är exklusiva silverfärgade analpluggar med rund ädelsten i botten. Den släta och lättviktiga materialet gör att de är lätta att använda och gör dem även kompatibla med alla sorters glidmedel. Värm eller kyl denna buttplug för extra stimulans. En utmärkt plugg både för stimulering och för den som älskar bling. Pluggarna kommer med en förvaringspåse i mjukt material. Köp enskilt eller ett set med alla tre storlekar till rabatterat pris. Small - Längd: 7.1 cm, Diameter: 2.7 cm Medium - Längd: 8.3 cm, Diameter: 3.4 cm Large - Längd: 9.5 cm, Diameter: 4.3 cm

Gleaming Love Rose Gold Plug

149 kr249 kr
Gleaming Love-kollektionen med analpluggar i aluminium är exklusiva analpluggar i rose gold med hjärtformad ädelsten i botten. Den släta och lättviktiga materialet gör att de är lätta att använda och gör dem även kompatibla med alla sorters glidmedel. Värm eller kyl denna buttplug för extra stimulans. En utmärkt plugg både för stimulering och för den som älskar bling. Pluggarna kommer med en förvaringspåse i mjukt material. Köp enskilt eller ett set med alla tre storlekar till rabatterat pris. Small - Längd: 7.1 cm, Diameter: 2.7 cm Medium - Längd: 8.3 cm, Diameter: 3.4 cm Large - Längd: 9.5 cm, Diameter: 4.3 cm

Colourful Love Strap-on

1.996 kr
Colourful Love Strap-on är ett strap-on-set med harness och dildo. Dildon är tillverkad i mjuk och ftalatfri silikon och har en bred bas som gör att dildon sitter stabilt på plats i selen. Harnesket har en utbytbar o-ring i metall och kommer en extra ring i gummi.
 • Justerbar sele med avtagbar dildo
 • Mjuk och slät silikondildo
 • Fri från ftalater och latex
 • Dildon är avtagbar och kan bytas ut
Själva dildon har en stabil sugpropp i botten som gör att den fäster på alla släta ytor. Längd: 17 cm Diameter: 4 cm

Satisfyer Booty Call

996 kr
Satisfyer Booty Call är ett set med 3 analpluggar/analkulor i olika storlekar i kroppssäker silikon. Pluggarna har olika utformningar med en längsta längd på 14 cm och största diameter på 3.1 cm. För in kulorna och låt dem sitta på plats eller dra ut i orgasmögonblicket för att maximera klimax. Längd: 13.5 cm/13.5 cm/14 cm Diamter: 3.1 cm/2.9 cm/2.6 cm

Royal Fantasies Iduna – Fjärrstyrda Knipkulor

2.396 kr
Royal Fantasies Iduna är vibrerande knipkulor i kroppssäker silikon och ABS, med en trådlös fjärrkontroll. Den kraftfulla motorn erbjuder 3 nivåer av stadiga vibrationer och 7 olika rytmer. Detta ger intensiv stimulering samtidigt som det är idealisk träning för dina bäckenbottenmuskler. Det finns totalt 3 kulor med olika vikter så att du efterhand kan öka din träning. Börja med de lätta och gå sedan över till de lättare när du känner dig redo. Kulorna väger 9, 32 och 41 gram.
 • Vibrerande knipkulor med 3 utbytbara kulor : 9 gr, 32 gr, 41 gr
 • Kraftfull motor
 • 3 + 7 vibrationsmönster
 • Trådlös fjärrkontroll (10 m räckvidd)
 • Vattentät (IPX7)
 • Uppladdningsbar (USB)
 • Användartid: 1 timme
 • Ljudnivå: ≤60 DB
 • Tillverkad av kroppssäker silikon och ABS
 • Ftalatfri
Diameter: 3,0 och 3,5 cm Längd: 16,5 cm

Solid Love Premium Thick Dildo 7 inch

1.196 kr
Solid Love Premium Thick Dildo 7 inch är en lite tjockare dildo i Solid Love-serien. Dessa dildos har en inre kärna i Silexapan medan ytterdelen består av en mjukare kroppssäker premiumsilikon. Dildon är dessutom termoreaktiv, vilket innebär att den blir hårdare när den kyls (t.ex. i kylen eller i kallt vatten) och mjukare när den värms upp (t.ex. i mikrovågsugnen eller i varmt vatten).
 • Dual Density-dildo
 • Termoraktiv
 • Kroppssäker silikon
 • Silexpan-kärna
 • Mjuk utsida
 • Anpassar sig efter temperaturen
Längd: 18 cm Diameter: 5 cm

Solid Love Premium Ribbed Dildo

1.196 kr
Solid Love Premium Ribbed Dildo är dildo i premiumsilikon med vågformat skaft och ett stabilt "stopp" i botten som också fungera som en sugkopp eller kan användas på en strap-on-harness med ring. Den inre delen av dildon är i Silexapan medan ytterdelen består av en mjukare kroppssäker silikon. Dildon är dessutom termoreaktiv, vilket innebär att den blir hårdare när den kyls (t.ex. i kylen eller i kallt vatten) och mjukare när den värms upp (t.ex. i mikrovågsugnen eller i varmt vatten).
 • Dual Density-dildo
 • Termoraktiv
 • Kroppssäker silikon
 • Silexpan-kärna
 • Mjuk utsida
 • Anpassar sig efter temperaturen
Längd: 18 cm Diameter: 4 cm

Solid Love Premium Dildo 5 inch

796 kr
Solid Love Premium Dildo 5 inch är en suverän dildo i slät och skön dual density-silikon. Innerdelen av dildon är i Silexapan medan ytterdelen består av ftalatfri premiumsilikon. Dildon är dessutom termoreaktiv, vilket innebär att den blir hårdare när den kyls (t.ex. i kylen eller i kallt vatten) och mjukare när den värms upp (t.ex. i mikrovågsugnen eller i varmt vatten). En prisvärd dildo av riktigt hög kvalitet med varierande egenskaper helt enkelt.
 • Dual Density-dildo
 • Termoraktiv
 • Kroppssäker silikon
 • Silexpan-kärna
 • Mjuk utsida
 • Anpassar sig efter temperaturen
Dildon passar med ett harnesk med ring. Längd: 13 cm Diameter: 3 cm

Solid Love Premium Dildo 7 inch

1.196 kr
Solid Love Premium Dildo är en suverän dildo i slät och skön dual density-silikon. Kärnan i dildon består av Silexapan medan ytterdelen är i ftalatfri premiumsilikon. Dual Density gör utsidan mjuk för en realistisk känsla. Dildon är dessutom termoreaktiv, vilket innebär att den blir hårdare när den kyls ned (t.ex. i kylen eller kallt vatten) och mjukare när den värms upp i mikrovågsugnen eller i varmt vatten. Perfekt för olika typer av känsla.
 • Dual Density-dildo
 • Termoraktiv
 • Kroppssäker silikon
 • Silexpan-kärna
 • Mjuk utsida
 • Anpassar sig efter temperaturen
Dildon passar med ett harnesk med ring. Längd: 16.5 cm Diameter: 4 cm

Satisfyer Power Ring

1.396 kr
Satisfyer Power Ring är en uppladdningsbar penisring med klitorisvibrator som ger ditt sexliv en liten extra puff. Med 10 olika vibrationsmönster erbjuder den härligt variationsrik stimulering och den mjuka och släta silikonen ligger bra mot kroppen. Den elastiska ringen sitter tight nog på det flesta för att ge en starkare erektion och en skönare känsla. Den lite större ytan gör det enklare att träffa klitoris och med tanke på att den är vattentät kan du ta med den in i duschen.
 • Perfekt parleksak
 • 10 oilka vibrationaprogram
 • Uppladdningsbar
 • Vattentät
 • Kroppsvänlig silikon
 • Enkel att rengöra

Satisfyer Double Joy

Satisfyer Double Joy är en appstyrd parvibrator som stimulerar båda dig och din partner under sex. U-formen gör så att den sitter på plats under sexet och stimulerar klitoris, g-punkten och penisen samtidigt. Double Joy kan enkelt styras genom att trycka på plus- eller minusknappen på ovansidan eller så kopplar upp parvibratorn till den appen Satisfyer Connect, som är gratis att ladda ner till Apple eller Android.  Där får du tillgång till ännu fler vibrationsmöjligheter och kan skapa egna vibrationsmönster, styra din partner på distans eller låta parvibratorn vibrera i takt till musik.
 • U-formad för G-punkt och klitorisstimulering
 • Designad för manlig + kvinnlig partnerspel
 • Tystgående
 • Vattentät
 • Laddningsbar
 • Appstyrd
 • Kompatibel med alla Android- eller Apple-smarttelefoner, surfplattor och Apple-klockor
 • Oändligt programutbud med Satisfyer-appen (kan också användas utan appen)

Satisfyer Love Breeze

349 kr
Satisfyer Love Breeze är en smidig lufttrycksvibrator från Satisfyer som kombinerar den revolutionerande lufttrycksstimuleringen i kombination med härliga vibrationer. Den här gången har man paketerat allt detta i en liten och smidig produkt som är enkel att ta med på resan och ligger perfekt i handen. Vibrationerna kommer i hela 10 olika program och lufttrycket i 11 härliga intensitetsnivåer. Love Breeze är uppladdningsbar, kroppssäker och helt vattentät. Det här får du med Satisfyer Pro 3 Vibration: - Beröringsfri klitoris stimulering - Tystgående - Tryckvågsstimulering - 11 lufttrycksnivåer - 10 vibrationsmönster - Uppladdningsbar - Lätt att navigera med tummen - 100 % vattentät (IPX7)

Boxer Brief Harness

349 kr
Packer Gears Boxer Brief Harness är designade med stil, stöd och komfort i åtanke och är supermjuka och bekväma att använda. Designen är i form av klassiska boxerkalsonger och har diskreta innerfickor där du kan få plats med en bullet eller mindre vibrator. Boxer Brief Harness är tillverkad i mjuk bomull/spandex och har ett extra brett midjeband för extra stöd. Den kommer också med en superstrechig O-ring som gör att detta harness går att använda tillsammans med de flesta storlekar på packer eller dildo. Dess boxers är perfekt för dig som vill slippa störande selar och tampar. Går utmärkt att tvätta. Flera storlekar.

Remote Dusky Pleaser

1.596 kr
Dusky Pleaser är ett prisvärt uppladdningsbart fjärrstyrt vibrerande ägg  med en kraftfull motor och 9 olika vibrationsmönster. Ägget kan användas både som för klitorisstimulering och invändig stimulering samt för träning av bäckenbottenmusklerna. Ägget är uppladdningsbart och har en räckvidd på 10 meter. Längd: 8.7 cm Diameter: 3.4 cm

PDX Elite vibrerande masturbator

299 kr
Den vibrerande masturbatorn från PDX Elite är ett mycket prisvärt onanihjälpmedel för män i realistiskt material och med en stark borttagbar vibrator. Denna Fleshlight-liknande produkt har en sleeve med tre olika ingångar: vagina, mun, anal  och som enkelt går att plocka ur och rengöra efter användning. Även vibratorn är borttagbar och kan användas separat om så önskas, batteri ingår. Givetvis är den helt fri från ftalater och är vattentät. Vibratorn har hela 5 olika vibrationslägen, är imponerande stark och även löstagbar vilket gör att den även kan användas separat som en minivibrator. Både lösvaginan och vibratorn är vattentäta och går bra att använda i såväl duschen som i badet.

Vibrerande Vagina & Anus – Mörk hudton

2.396 kr
Vibrerande Vagina & Anus - Mörk hudton är en verklighetstrogen masturbator med realistisk känsla och look. Materialet är töjbart men behåller ändå sin spänst och ger en skön känsla vid användning. Det finns två ingångar, vagina och anal, som båda har räfflade ingångar för ökad stimulering. Vibratorn är steglös och styrs enkelt med ratten på fjärrkontrollen.
 • Realistisk känsla och look
 • Ingångar för vagina och anal
 • Steglös vibrator
 • Räfflade ingångar
Vibrerande Vagina & Anus - Mörk hudton drivs med 2 st AA-batterier (ingår ej)

ZALO Amorette – Fjärrstyrt vibrerande ägg

3.196 kr
ZALO Amorette är den ultimata produkten är det kommer till lyxiga vibrerande ägg. Med en elegant design och unika funktioner kommer denna vibrator inte att göra dig besviken, oavsett om du använder den ensam eller tillsammans med en partner. De två vingarnas vibrationer kan stimulera både din klitoris och din g-punkt och ger dig orgasm du sent ska glömma. Ägget kan styras via den eleganta förvaringslådan/fjärrkontrollen (6 program - 5 hastigheter), både genom knapptryck och handrörelser. Dessutom kan du ansluta den till ZALO-appen och istället låta din smartphone bli din fjärrkontroll. Funktioner
 • Två unika vingar med vibrationer som stimulerar både klitoris och g-punkten
 • Kraftfull, tystgående vibrator
 • Exklusiv förvaringsbox med inbyggd fjärrkontroll
 • Appstyrd - anslut till ZALO-appen via bluetooth och använd din smartphone som fjärrkontroll
 • Uppladdningsbar vi USB - 1 till 2 timmars användning på 1 timmes laddning
 • Vattentät  (IPX7)
 • Styr ditt vibrerande ägg med handrörelser vi Motion Control
Material - Premiumsilikon av högsta kvalitet - Exklusiv Softek-beläggning Längd (ägg): 7.2 cm

Lusting Trans – Transdocka

2.396 kr
Lusting Trans - Transdocka är en realistisk uppblåsbar transdocka  i naturlig storlek (165 cm) som både har två härliga ingångar (mun och anal) samt en realistik dong på hela 21 cm. Dildon är borttagbar och kan användas separat och går enkelt att fästa på dockan. Dockan har ett ansiktsavtryck för en mer realistisk känsla och är tillverkad i mjuk och bekvämlig PVC. Längd: 170 cm

Valentine Doll Scarlet Constance

199 kr
Valentine Doll Scarlet Constance är en uppblåsbar sexdocka i missionärspositionen med stora bröst, förstärkta bröstvårtor och tre inbjudande öppningar - vagina, anus och mun. Dockan är tillverkad i mjuk och kroppssäker PVC-plast.

Sweet Jasmine Sexdocka

1.196 kr
Sweet Jasmine Sexdocka är en uppblåsbar docka i full storlek med ingångar för penetration - mun, vagina och anus. Sexdockan är tillverkad i mjuk och kroppssäker PVC.

Real Love Silikondildo

199 kr399 kr
Denna silikondildo från Real Love är tillverkad i det nya och förbättrade termoreaktiva silikonmaterialet som anpassar sig efter temperatur. Vid varmare temperaturer blir dildon mjukare och vid kallare temperaturer blir den hårdare. Vill du ha en mjukare känsla är materialet såpass tåligt att du kan värma det i mikron (max 30 sekunder) eller koka det (max 3 minuter) och vill du ha en hårdare dildo kan du kyla ner den i t.ex. kylskåpet eller i kallt vatten.
 • Hård längst in och mjuk på utsidan
 • Anpassar sig efter temperaturen
 • Sugkopp i botten
 • Mjukare vid uppvärming
 • Hårdare vid nedkylning
Att den är gjord i silikon är ett extra plus då det är ett stabilt och kroppssäkert material, fritt från ftalater. Se bara till att endast använda vattenbaserat glidmedel.

Cheeky Love Vibrerande Buttplug

199 kr
Cheeky Love är en vibrerande analplugg med borttagbar bulletvibrator. Vibratorn har en kraftfull hastighet som ger sköna vibrationer längs hela plugggen. Cheeky Love kommer i tre olika utformningar: Arrow, Bubble och Diamond, alla med olika men snarliga mönster för extra stimulans. Längd: 9 cm Diamater: 3 cm 1 X AAA-batteri ingår.

Tenga Egg Cool

396 kr
Tenga Egg Cool är ett unikt onanihjälpmedel för män från japanska designtillverkaren Tenga. Det här är en version av Tenga Egg Wavy, med samma vågmönster, men som kommer med ett glidmedel med härlig kylande effekt. Tenga Egg Cool är tillverkad i superspänstig elaster vilket gör att den är mycket töjbar och utan problem passar alla storlekar. Med på köpet får du ett paket glidmedel som du häller i och runt kanterna av ägget. Tenga Egg är tänkta som engångsprodukter, men vid noggrann rengöring och så länge du använder riktigt med glidmedel, ska det inte vara något problem att använda det på nytt.

Tenga Keith Haring Egg Dance

396 kr
Tenga Keith Haring Egg Dance är ännu ett onaniägg ur den revolutionerande serien från japanska designtillverkaren Tenga. Denna gång med design från den amerikanske street art-konstnären Keith Haring. Tenga är kända för sin höga kvalitet och sin spännande design och Tenga Keith Haring Egg Dance är inget undantag. Tenga Keith Haring Egg Dance är gjord i superspänstig elaster vilket gör att den utan problem passar alla storlekar. Med på köpet får du ett paket glidmedel som du häller i och runt kanterna av ägget. Tenga Egg är tänkta som engångsprodukter, men vid noggrann rengöring och så länge du använder riktigt med glidmedel, ska det inte vara något problem att använda det på nytt.

Tenga Egg Lovers

792 kr
Tenga Egg Lovers är ännu ett ägg i den unika serien med onanihjälpmedel för män från japanska designtillverkaren Tenga. Med just Tenga kommer alltid hög kvalitet och läcker design kombinerat med bästa funktionalitet. Tenga Egg Lovers har ett elegant svart och rosa skal och inuti hittar du ett ägg tillverkat i superspänstig elaster vilket gör att den utan problem passar alla storlekar. Med på köpet får du ett paket glidmedel som du häller i och runt kanterna av ägget. Under användning värms materialet i ägget upp till kroppstemperatur vilket ger en bättre och behagligare känsla. Tenga Egg är tänkta som engångsprodukter, men vid noggrann rengöring och så länge du använder riktigt med glidmedel, ska det inte vara något problem att använda det på nytt Storlek: 5.3 cm x 5.3 cm x 7 cm

Gaia Eco Bullet

99 kr
Världens första biologiskt nedbrytbara vibrator finns nu även som bullet! Gaia Eco Bullet är precis som den större versionen, Gaia Eco Vibe, tillverkad av Biofeel - en stärkelsebaserad bioplast vilket gör att den förbrukar mindre energi och skapar mindre utsläpp av växthusgaser än någon annan sexleksak på marknaden. Biofeel är dessutom ett icke-poröst material vilket gör det till ett utmärkt material för sexleksaker då det varken samlar på sig smuts och har en silkeslen yta. Gaia Eco Bullet har en kraftfull hastighet och är dessutom vattentät vilket gör att den går utmärkt att ta med sig in i duschen. Rengör i varmt vatten med lite tvål före och efter varje användning. Total längd: 6.5 cm Omkrets: 5.7 cm Drivkraft: 1 st AAA-batteri (ingår ej)

Analplugg i metall med rosa sten

199 kr249 kr
Analplugg i metall med rosa sten är en prisvärd buttplug i rostfritt stål med elegant design.  Den kommer i tre olika storlekar (S, M och L) och är något lättare än många andra metallpluggar, vilket gör den enkel och smidig att använda. Tack vare att den är tillverkad i rostfritt stå är den säker att använda och lätt att rengöra. Det går även utmärkt att använda alla sorters glidmedel med denna buttplug. En utmärkt plugg både för stimulering och för den som vill krydda de anala lekarna med något vackert. Small - Längd: 5 cm, Diameter: 2.5 cm Medium - Längd: 8 cm, Diameter: 3 cm Large - Längd: 10 cm, Diameter: 4 cm

We-Vibe Gala

3.996 kr
We-Vibe Gala är en mycket kraftfull klitorisvibrator i kroppssäker silikon som är unik i att den har  två separata motorer i var och en av de två delarna i den tudelade toppen, vilket gör att klitoris verkligen kan stimuleras ordentligt från två olika håll. Vibrationerna styr du enkelt med tre knappar, där du kan ändra program såväl som intensiteter. Gala har 10 olika vibrationsprogram med 10 olika intensiteter på varje program och du har även möjlighet att skapa dina egna vibrationsmönster i appen. Så här funkar det Tack var We-Vibe Galas tudelade topp kan den stimulera och massera klitoris från två olika håll. Du kan styra den själv vi knapparna eller så låter du din partner styra den åt dig oavsett avstånd med We-Connect-appen, som du kan ladda ner gratis och som finns till både iPhone och Android. Uppladdningsbar Gala är uppladdningsbar via USB vilket gör att slipper tänka på att köpa nya batterier och på så vis också sparar pengar, dessutom är det bra för miljön. På en full laddning får du upp till 2 härliga timmar av användning. Vattentät Gala är 100 % vattentätt vilket gör att du kan använda det i duschen, badet eller varför inte i poolen. Att den är vattentät gör den också extremt enkel att rengöra.

Temptasia Twist

149 kr249 kr
Temptasia Twist är en härlig strapon-kompatibel dildo i mjuk, böjlig och kroppssäker silikon med tvinnat mönster på utsidan för ökad stimulering. Dildon passar lika bra för vaginal som anal penetration och den lätt böjda toppen möjliggör stimulering av både g-punkten och prostatan. I botten sitter en kraftfull sugpropp som fäster på alla släta ytor. Temptasia Twist kommer i tre olika storlekar och passar på harnesk med o-ring. Vill du köpa alla tre dildos och spara en slant kan du gör det här. Small - Längd: 10 cm, Diameter: 1.8 cm Medium - Längd: 12.7 cm, Diameter: 2.5 cm Large - Längd: 15 cm, Diameter: 3.3 cm Använd med ett vattenbaserat glidmedel och rengör med ett rengöringsmedel vid anala lekar.

Menzstuff Pleasure Set

1.596 kr
Analset för par är det perfekta startkitet för par eller singlar som vill testa på analleksaker för första gången. I paketet finns en analplugg i mindre storlek, en vibrerande plugg, analkulor för ökad orgasm och en analdusch för att hålla allt så hygieniskt och rent som möjligt. Börja med analduschen E-Z Douche och rengör för en trevligare upplevelse. Pipen är c:a 5.7 cm lång och 0.6 cm bred och går att skruva av och rengöra när du är klar. Den mindre av de två analpluggarna är perfekt för dig som inte testat analleksaker tidigare. Den är endast 6.3 cm lång och 1.9 cm i diameter och kan vara ett trevlig första analplugg för nybörjaren. Den vibrerande analpluggen i silikon ger intensiv anal stimulering för kvinnor och skön prostatastimulans för män.  Med sina 12 cm i längd och 3.3 cm i diameter är det här en analplugg som kan tillfredsställa de flesta. Analkulorna Booty Popper Bead Stick är 10 sammanlänkade kulor i silikon som du kan föra in en efter en och sedan dra ut i orgasmögonblicket för en ännu starkare känsla. Totalt är den 35 cm lång och kulorna har diameter från 0.6 cm som minst upp till största kulan med en diameter på 2.5 cm. I paketet finns även lite analglidmedel och analavslappnande medel för en skönare och mindre smärtsam upplevelse. Du får dessutom med en CD-skiva med en guide till anal stimulering. Alla leksaker i setet är fria från latex och ftalater.

Rainbow Diamond Buttplug

249 kr
Rainbow Diamond Buttplug är en elegant analplugg i silkeslen och kroppssäker silikon med en vacker regnbågsdiamant i botten. En perfekt leksak för paret som vill krydda sexlivet med något spännande och som gillar lite bling. Pluggen kommer i två olika storlekar så att både nybörjaren och den lite mer erfarne kan hitta en storlek som passar. Small - Längd: 7.5 cm, Diameter: 2.1 cm Medium - Längd: 10.3 cm, Diameter: 3.1 cm Använd med ett vattenbaserat glidmedel.

Fjärrstyrd strapless strapon i silikon

2.396 kr
Fjärrstyrd strapless strapon i silikon är en elegant och kraftfull vibrerande strapless strapon fån Deam Toys. Den har en total längd på 22 cm och penetrerande längd på 19 cm. Denna strapon kan användas såväl vaginalt och analt och har en vibrator med hela 9 olika vibrationshastigheter och mönster som enkelt styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Den är dessutom uppladdningsbar, vattentät och tystgående. Vill du ha skönt strap-on-sex utan krångliga selar eller harness är den här kvalitetsprodukten helt rätt för dig. Längd: 22 cm Diameter: 3.2 cm Vibrationsmönster: 9 st Kom ihåg att använda den med ett vattenbaserat glidmedel.

Fri frakt över 500 kr

När du beställer sexleksaker online hos Oliver & Eva, så bjuder vi på frakten om du handlar för över 500 kr. Trots detta så har vi inte högre priser än våra konkurrenter utan du tjänar på att lägga till det där glidmedlet eller rengöringsmedlet och samtidigt få en skönare och mer hygienisk användning av din sexleksak.

Snabb leverans

Vi vet hur frustrerande det kan vara att behöva vänta på något man beställt på nätet. Vi har alla sexleksaker, glidmedel och övriga produkter i eget lager och försöker alltid skicka dina paket i så snabba försändelser som möjligt. Du kan beställa ända fram till kl. 13.00 och ändå få ditt paket skickat samma dag och i de flesta fall har du din beställning redan vardagen efter. Alla ordrar skickas med DHL och går till din närmaste DHL Servicepoint där du kan hämta ut paketet efter att ha blivit aviserade via sms eller mail.

Diskreta paket

Vi är medvetna om att det kan vara känsligt att köpa sexleksaker på nätet. Vi ser därför alltid till att vi packar dina vuxenleksaker varsamt i väl förslutna bruna och helt neutrala paket. Det går inte att se någonstans vad innehållet i paketet är och det går heller inte se att paketet kommer från Oliver & Eva utan avsändare är O.E, Friisgatan 10, 211 46 Malmö.

Säkra betalningar

Du kan känna dig helt säker när du beställer sexleksaker hos oss. Vi använder samma betallösningar som några av Sveriges största företag, tillika samarbetspartners med branschorganisationen Svensk Handel. Du kan dessutom välja att betala via faktura och då först få hem produkterna och betala i efterhand.

Sexleksaker med låga priser

Oliver & Eva har ett brett sortiment av sexleksaker som passar de flesta. Sexleksaker är inte bara dildoslufttrycksvibratorerstrapons och analpluggar, utan vi har sexhjälpmedel för g-punkten, prostatan, bäckenbotten och mycket annat. Vi har även en REA-sektion med extra billiga sexleksaker där priserna är superlåga men kvaliteten är lika hög

Kända varumärken

Vi har produkter från alla stora varumärkena och tillverkare i branschen. Vi har designerleksaker från LELO, masturbatorer från Tenga och Fleshlight, knipkulor och vibratorer från Belladot, stor kollektion från Fifty Shades of Grey, den revolutionerande klitorisstimulatorn från Womanizer samt parfavoriten We-Vibe. Vi har även en mängd andra fantastiska varumärken såsom Satisfyer, Durex, Pjur, Swede, Vibe Therapy, RFSU, Bodywand, Clone-a-Willy och många fler.

Tips & Råd

Är du osäker på vilken vuxenleksak du ska köpa eller har en fråga om sex eller annat har vi guider, tips och experter som svarar direkt på våra kunders frågor. Tone på läsarnas frågor och Caro och Sofia skriver härliga nybörjarguider, missa inte några av våra mest populära: analsex för nybörjarepenisring för nybörjare och buttplug för nybörjare.

Våra värderingar

Vi på Oliver & Eva ser våra värderingar som vår största tillgång. För att våra kunder ska känna sig trygga att handla hos oss så måste de lita på oss. Det handlar inte bara om att vi levererar i rätt tid. Det handlar också om att vi inte använder oss av produktbilder som kan vara stötande eller utnyttjar positionen vi har i samhället för att arbeta för en bättre värld.