sd swedish dildos

Lagom till nationaldagen presenterar Oliver & Eva en alldeles lagom samling vibratorer under namnet SD (Swedish Dildos – sexleksaker för Kung och Fosterland). De kommer i alla möjliga former, färger och för alla sexuella läggningar – för att hylla öppenheten och mångfalden i mellanmjölkens hemland. Grattis på nationaldagen, Sverige! Låt oss skapa lite bra vibrationer för kärlekens skull.

 

Jimmie g-punktsvibrator

G-punktsvibratorn Jimmie

Jimmie är en högkvalitativ g-punktsvibrator i lätt kurvad svennebanan-form. Den drivs av två separata vibratorer, en i staven och en i klitorisvibratorn. Med hela 7 olika vibratorfunktioner kan du aldrig vara säker på vad Jimmie kommer hitta på härnäst. Den läckra färgen gör dock att du kommer vilja ha Jimmie i dig mer än någonsin tidigare.

Björn dildo

Rabbiten Björn

Björn är speciellt utformad för kvinnans kropp, vilket gör den till ett perfekt köp inför Pridefestivalen, där besökare från hela världen möts för att fira kärleken. Björn har en penetrerande längd på 11 cm och största omkrets är drygt 10 cm. Trots sin styrka är Björn förvånandsvärt tyst när det väl kommer till kritan, vilket borgar för många sköna stunder utan att grannarna behöver veta.

Kent analdildo SD

Analdildon Kent

Kent är en järnrörsfärgad analdildo i ABS-plast. Den kraftfulla vibratorn gör att Kent kan ge dig en rejäl omgång de där sena nätterna efter krogbesöket. Analdildon levereras med fyra olika överdrag, vilket gör att det dröjer länge innan du tröttnar på den. Perfekt för dig som vill testa en analleksak – och kanske spela in din första hemmafilm med telefonen. Var dock försiktig så den inte läcker till nätet. Vissa saker är nämligen bättre att hålla för sig själv.

Grattis på nationaldagen med dildos