Caros nybörjartips om sex och sexleksaker

Prostatastimulator för nybörjare

Vad är en prostatastimulator?

Oavsett kön så har du en punkt inuti dig som är extra skön att stimulera. Har du slida sitter den några centimeter upp på främre slidväggen och kallas för g-punkt. Om du däremot har en prostata så sitter den 5-8 cm upp i analen. Denna punkt kallas för p-punkten. Namnet kommer dels från att den sitter nära prostatan, men faktum är att både P-punkten och G-punkten består av prostatavävnad. Området framträder och blir tydligare i samband med upphetsning. För många blir området större och enklare att hitta efter en orgasm, eftersom könet då är rejält blodfyllt.

Våra mest populära prostatastimulatorer

Naughty Boy – Svart

599 kr
Naughty Boy är ännu en i raden av Rocks-Offs prostatastimulerare. Liksom tidigare produkter i den här serien fokuserar Naughty Boy på att stimulera både prostata och pungkulor vilket leder till en starkare och intensivare orgasm, hårdare erektion och flera gånger större njutning. På den här versionen har man dock skalat ner diametern på staven för att den ska passa lite bättre för nybörjaren. Naughty Boy är tillverkad av mjuk och böjlig silikon och är 100% lågallergen för säker och behaglig njutning. Vibratorn i Naughty Boy är den populära RO-80MM som här är löstagbar vilket gör att du på ett superenkelt sätt kan rengöra din leksak under rinnande vatten. Oliver & Eva rekommenderar att du alltid använder vattenbaserat glidmedel med sexleksaker av silikon då ett silikonbaserat glidmedel kan skada produkten.

Rude Boy – Blå

499 kr
Rude Boy är en högkvalitativ, mjuk och elastisk prostatastimulator med uppgift att ge skön och tillfredsställande prostatamassage. Den är unik så till vida att det är den enda vibrerande duostimulator för män på marknaden som kan användas helt utan hjälp av händerna. Rude Boys unika och lätthanterliga design kombinerar massage av både prostatan och pungkulorna på en och samma gång vilket ger en hårdare erektion och en starkare och intensivare orgasm. I och med att Rude Boy är vattentät kan den utan problem användas även i duschen. Vibratorn i Rude Boy:en är den populära RO-80MM som också är löstagbar vilket gör att du på ett superenkelt sätt kan göra din leksak helt ren efter användning. Väl placerad på rätt plats kan användaren luta sig tillbaka och njuta av en otroligt upphetsande och unik upplevelse. Oliver & Eva rekommenderar att du alltid använder vattenbaserat glidmedel med sexleksaker av silikon då ett silikonbaserat glidmedel kan skada produkten.

Rude Boy – Svart

499 kr
Rude Boy är en högkvalitativ, mjuk och elastisk prostatastimulator med uppgift att ge skön och tillfredsställande prostatamassage. Den är unik så till vida att det är den enda vibrerande duostimulator för män på marknaden som kan användas helt utan hjälp av händerna. Rude Boys unika och lätthanterliga design kombinerar massage av både prostatan och pungkulorna,vilket ger en hårdare erektion och en starkare och intensivare orgasm. I och med att Rude Boy är vattentät kan den utan problem användas även i duschen. Vibratorn i Rude Boy är den populära RO-80MM som också är löstagbar vilket gör att du på ett superenkelt sätt kan göra din leksak helt ren efter användning. Väl placerad på rätt plats kan användaren luta sig tillbaka och njuta av en otrolig upphetsande och unik upplevelse. Oliver & Eva rekommenderar att du alltid använder vattenbaserat glidmedel med sexleksaker av silikon då ett silikonbaserat glidmedel kan skada produkten.

Många tycker om att få p-punkten stimulerad på olika vis, t.ex. genom prostatamassage och tryckningar. Detta går att göra med fingrar, men med tanke på att området sitter en bit upp kan det vara svårt att stimulera på rätt sätt.

Den mjuka kurvan gör den extra lämpad för p-punkten. Därför är det fantastiskt att det finns specifika intimleksaker utformade för att stimulera just detta område. De kallas prostatastimulatorer och är byggda just för kunna stimulera p-punkten. Ett annat namn är prostatavibrator, men funktionen är densamma. Det som kan skilja sig mellan dessa modeller är att prostatavibratorn alltid kommer utrustad med en vibrator, medan prostatastimulatorn ofta bara är en stav avsedd för prostatamassage. Givetvis går det att använda en prostatastimulator på andra ställen på kroppen, men den mjuka kurvan gör den extra lämpad för p-punkten.

[box color=”green”]Tips
En sak som många inte känner till är att det går att få orgasm via prostatastimulation, även om du inte stimulerar penis samtidigt. Efter att du blivit upphetsad kommer prostatan att svullna och området blir lättare att hitta. Med hjälp av tryck och massage mot prostatan kan du få orgasm. Testa dig fram och ta god tid på dig. Precis som vid annan stimulering på kroppen kommer du känna när det blir extra skönt – fortsätt där.[/box]

Glidmedel för prostatavibratorn

Waterglide Anal 300 ml

99 kr
Waterglide Anal 300 ml är ett klassiskt vattenbaserat analglidmedel med fokus på optimalt glid och komfort, särskilt anpassat till analsex och vid användning av analpluggar. Detta medicinska glidmedel är fritt från olja och fetter, vilket gör att det varken kletar, kladdar eller lämnar några fläckar. Alla glidmedlet från Waterglide är dermatologiskt och kliniskt testade och dessutom CE-märkta och därför säkra och skonsamma mot kroppen. De sin nya stora flaska på 300 ml är det här glidmedlet en av de allra mest prisvärda på marknaden. Mängd: 300 ml

BIOglide – 100% naturligt analglidmedel 80 ml

149 kr
BIOglide Anal är ett vattenbaserat analglidmedel som är tillverkat helt på 100% naturliga ingredienser. Glidmedlet innehåller därför inga ojlor eller parabener och är fritt från både lukt och smak. BIOglide går utmärkt att använda med kondom och den här lite tjockare varianten passar utmärkt för analsex och anala lekar. Det här är ett glidmedel för dig som söker ett så naturligt glidmedel som möjligt men ändå inte vill tumma på glidegenskaperna. Mängd: 80 ml

Hur hittar jag p-punkten?

För att komma åt p-punkten måste du först komma in i analen. I och runt analen finns det massor med nervändar som kan vara sköna att stimulera på olika sätt.

Du kommer att känna njutningen sprida sig när du träffat rätt. Det finns två ringmuskler precis vid analöppningen. Den yttersta är viljestyrd vilket innebär att det är du som avgör om den ska vara öppen eller stängd. Ringmuskeln som är precis innanför följer vad den yttre ringen gör. Detta innebär att om den yttersta ringen vill släppa in ett föremål så kommer den ringen innanför också öppna sig. Om den yttre ringen inte vill föra in något, så kommer den andra ringen sluta sig.

Efter att du kommit förbi bägge ringmuskler når du p-punkten. Ytan påminner lite om en valnöt, en skrovlig yta som skiljer sig från resten av området. Du kommer att känna njutningen sprida sig när du träffat rätt. Testa dig fram till vad du tycker är skönt när det kommer till tryck, tempo och takt.

[box color=”green”]Tips
Prostatan går att stimulera både från insidan och från utsidan. Givetvis finns det leksaker med funktionen att stimulera bägge dessa områden. Många upplever att det blir skönare och till viss del enklare att uppnå njutning med hjälp av en sådan leksak. Att stimulera p-punkten utifrån kan upplevas som en mjukstart, innan du går över på att stimulera på insidan. Enklast sättet att hitta p-punkten på utsidan är att känna längs med pungen. Du kommer finna en söm som går från analöppningen och upp över hela pungen. Följ med fingrarna längs sömmen tills du hamnar under pungen och området bortåt analen. Med hjälp av tryckningar här kan du finna prostatan.
[/box]

Hur använder jag en prostatastimulator?

Innan du för in prostatastimulatorn bör du applicera glidmedel på produkten. Många smörjer även in glidmedel i och runt analen. Det blir då både enklare och skönare att använda prostatavibratorn. Dessutom går det inte att överanvända glidmedel. Det enda som är viktigt att tänka på är att matcha rätt sorts glidmedel till rätt material på leksaken. Är produkten av silikon ska du använda vattenbaserat glidmedel, detta för att inte förstöra produkten.

Dessutom går det inte att överanvända glidmedel. För produkten mot analen och tryck lätt, den yttre ringmuskeln kommer att öppna sig och påverka den inre ringmuskeln. Därefter går det att föra in prostatastimulatorn. Ta det lugnt, känn efter hur det känns och fortsätt föra in stimulatorn om det känns bra. Känn hur musklerna reagerar på produkten och lägg märke till hur din kropp tar emot prostatastimulatorn. Använd leksaken till prostatamassage, tryck, växla mellan dessa och hitta nya sätt till njutning.

[box color=”green”]Tips
Det kan hända att erektionen avtar när du börjar stimulera din p-punkt och anal. Detta behöver inte betyda att upphetsningen avtagit, utan handlar om att det finns massvis med blodkärl runt och i analen. När du stimulerar detta område så rusar blodet hit från penis, vilket gör att erektionen kan svikta. Ibland händer det, ibland händer det inte, men det är inget farligt utan bara kroppen som reagerar på stimulans.[/box]

Oliver & Evas favoriter bland prostatastimulatorer

New Impulse G-punktsvibrator

149 kr
New Impulse G-punktsvibrator är en vattentät massagestav speciellt utformad för stimulering av g-punkten. Med den steglösa vibratorn kan alla användare hitta sin perfekta nivå och den stora kurviga toppen ger suveränt skön massage av kvinnans g-punkt eller mannens prostata. Designen är stilig och smal och det rundade skaftet ger en spännande och inbjudande "look". Staven bör definitivt vara ett inslag i din uppsättning sexleksaker och kan användas av såväl kvinnor som män. New Impulse drivs med 2 st AA-batterier (ingår inte).

[ooe_caro_author_footer]