Caros nybörjartips om sex och sexleksaker

Penispump för nybörjare

Vad är en penispump?

En penispump fungerar som en turboknapp för erektionen. Med hjälp av denna kan du göra penisen både större, hårdare och få ståndet att räcka längre. En penispump består av en cylinder/behåller i plast och ett pumphandtag. Vissa penispumpar styrs manuellt, medan andra har en elektronisk pump. Runt öppningen på cylindern sitter en mjuk gummiring. Ringen är elastisk för att slutat tätt runt penis och när pumpen sedan börjar suga ut luft ur cylindern skapas ett vakuum som temporärt gör penisen större.

Anledningen till varför du kan använda en penispump kan variera. En del gillar känslan av att penisen sväller och blir grövre. För några är känslan av att erektionen varar längre det viktiga. Att penisen blir hårdare genom att använda en penispump är ytterligare en sak som många uppskattar.

Hur fungerar penispumpar?

Det vakuum som uppstår i cylindern på en penispump påverkar blodkärlen i penis. Då strömmar blodet till och erektionen ökar. Detta gör att penisen kan kännas större, grövre och hårdare. Penisen består av tre svällkroppar. När du blir upphetsad reagerar hjärnan som i sin tur skickar signaler ner till könet. Därefter skickas blod genom kroppen som strömmar in i svällkropparna. Det är denna process som leder till att penisen styvnar. Genom att använda en penispump gör den så att blodet stannar kvar längre och därmed behålls erektionen längre. Penispump fungerar alltså både om du tycker att ståndet sviker eller om du vill känna ett grövre stånd.

Gör penispump att penisen blir större?

Det finns i dag ingen produkt som ökar storleken på penisen permanent. Där är enda alternativet en operation. Användningen av penispump skapar grövre erektion tillfälligt eftersom svällkropparna inte kan förbli blodfyllda för evigt. Använd den en stund innan du ska vara tillsammans med någon annan. Du kan använda penispumpen själv eller tillsammans med någon annan som en del av sexakten.

Populära penispumpar

Material och glidmedel

I början är det en god idé att inte ha bråttom. Lär känna produkten och förstå dess funktioner innan du använder den. De flesta behållare är gjorda av plast, medan ringen vid öppningen ofta består av silikon. Exakt vilket material står på produktsidan. Det som är viktigt att hålla koll på är vilket material ringen är i, för att veta vilka glidmedel som passar. Om ringen består av silikon är det viktigt att du använder ett glidmedel som är vattenbaserat. Detta för att materialet inte ska förstöras.

Tips
För att underlätta införing av penis i behållaren, och samtidigt göra det skönare är det jättebra att använda glidmedel. Glidmedel leder dessutom värme och skapar en trivsam känsla i behållaren. En del föredrar att ta på glidmedel runt ringen, medan en del gillar att applicera glidmedlet direkt på penisen. Annars går det givetvis bra att applicera både på produkten och på penisen – testa dig fram för att hitta det du gillar mest. Det går inte att överanvända glidmedel.

Användning av penispump

Eftersom processen är tillfällig, tycker många om att använda en erektionsring tillsammans med penispumpen. På så sätt hjälper penispumpen till med att erektionen förstärks medan penisringen hjälper till att behålla blodet inuti penisen. Genom att använda bägge kan känslan av en grövre penis och erektionen vara längre.

Tips
Hur ofta du ska använda dig av en penispump är lite upp till dig, men precis som med allt här i världen ska den användas med måtta. Överanvändning kommer inte resultera i att penisen permanent blir längre och större. Däremot går den utmärkt att använda både som en vuxenleksak med en partner, ett medel för att temporärt få större penis eller som onani själv.

Bra tillsammans med penispump