Caros nybörjartips om sex och sexleksaker

Penispump för nybörjare

Vad är en penispump?

En penispump fungerar som en turboknapp för erektionen. Med hjälp av denna kan du göra penisen både större, hårdare och få ståndet att räcka längre. En penispump består av en cylinder/behåller i plast och ett pumphandtag. Vissa penispumpar styrs manuellt, medan andra har en elektronisk pump. Runt öppningen på cylindern sitter en mjuk gummiring. Ringen är elastisk för att slutat tätt runt penis och när pumpen sedan börjar suga ut luft ur cylindern skapas ett vakuum som temporärt gör penisen större.

Anledningen till varför du kan använda en penispump kan variera. En del gillar känslan av att penisen sväller och blir grövre. För några är känslan av att erektionen varar längre det viktiga. Att penisen blir hårdare genom att använda en penispump är ytterligare en sak som många uppskattar.

Hur fungerar penispumpar?

Det vakuum som uppstår i cylindern på en penispump påverkar blodkärlen i penis. Då strömmar blodet till och erektionen ökar. Detta gör att penisen kan kännas större, grövre och hårdare. Penisen består av tre svällkroppar. När du blir upphetsad reagerar hjärnan som i sin tur skickar signaler ner till könet. Därefter skickas blod genom kroppen som strömmar in i svällkropparna. Det är denna process som leder till att penisen styvnar. Genom att använda en penispump gör den så att blodet stannar kvar längre och därmed behålls erektionen längre. Penispump fungerar alltså både om du tycker att ståndet sviker eller om du vill känna ett grövre stånd.

Gör penispump att penisen blir större?

Det finns i dag ingen produkt som ökar storleken på penisen permanent. Där är enda alternativet en operation. Användningen av penispump skapar grövre erektion tillfälligt eftersom svällkropparna inte kan förbli blodfyllda för evigt. Använd den en stund innan du ska vara tillsammans med någon annan. Du kan använda penispumpen själv eller tillsammans med någon annan som en del av sexakten.

Populära penispumpar

Penispump med tryckmätare

349 kr
Penispump med tryckmätare är en smidig penispump med krpppsäkert material för säker användning. Pumpen pumpas enkelt upp med hantaget och har en tight ingång för bästa funktionalitet. Penispumpen är enkel att hantera tack vare det smidiga handtaget. Den är också försedd med en quick-release-knapp som gör att man kan lätta på trycket med ett enkelt knapptryck. Längs tuben finns även en linjal för den som vill mäta längden på sin penis. För bästa effekt bör vakuumpumpen användas med en penisring som gör att erektionen kan hållas längre och även ger en fördröjande effekt.

Penispump för nybörjare

249 kr
Penispumpen för nybörjare är en klassisk nybörjarpump som är både elegant i designen och tillverkad på kroppssäkert material. Den kommer med en smidig pumpboll, som gör den enkel att använda och den genomskinliga tuben ger dig möjlighet att se penisen växa genom plasten. Quick-release-knappen gör att du kan släppa på trycket genom ett enkelt knapptryck.

Material och glidmedel

I början är det en god idé att inte ha bråttom. Lär känna produkten och förstå dess funktioner innan du använder den. De flesta behållare är gjorda av plast, medan ringen vid öppningen ofta består av silikon. Exakt vilket material står på produktsidan. Det som är viktigt att hålla koll på är vilket material ringen är i, för att veta vilka glidmedel som passar. Om ringen består av silikon är det viktigt att du använder ett glidmedel som är vattenbaserat. Detta för att materialet inte ska förstöras.

[box color=”green”]Tips
För att underlätta införing av penis i behållaren, och samtidigt göra det skönare är det jättebra att använda glidmedel. Glidmedel leder dessutom värme och skapar en trivsam känsla i behållaren. En del föredrar att ta på glidmedel runt ringen, medan en del gillar att applicera glidmedlet direkt på penisen. Annars går det givetvis bra att applicera både på produkten och på penisen – testa dig fram för att hitta det du gillar mest. Det går inte att överanvända glidmedel.[/box]

Användning av penispump

Eftersom processen är tillfällig, tycker många om att använda en erektionsring tillsammans med penispumpen. På så sätt hjälper penispumpen till med att erektionen förstärks medan penisringen hjälper till att behålla blodet inuti penisen. Genom att använda bägge kan känslan av en grövre penis och erektionen vara längre.

[box color=”green”]Tips
Hur ofta du ska använda dig av en penispump är lite upp till dig, men precis som med allt här i världen ska den användas med måtta. Överanvändning kommer inte resultera i att penisen permanent blir längre och större. Däremot går den utmärkt att använda både som en vuxenleksak med en partner, ett medel för att temporärt få större penis eller som onani själv.[/box]

Bra tillsammans med penispump

Dorcel Adjust Ring

99 kr
Dorcel Adjust Ring är en ställbar penisring i mjukt silikon som gör det möjligt för dig att ställa in exakt hur hårt den ska sitta. Silikonet i ringen är av högsta kvalitet, givetvis fritt från ftalater, och är slät och fin mot huden. Det är stretchigt nog för att användaren inte ska ta skada men stabilt nog för att ge önskad effekt. Total längd: 16 cm

Fantasy C-Ringz Party Pack

199 kr
Fantasy C-Ringz Party Pack är det perfekta kitet med penisringar för nybörjare. Paketet består av prestationsringar som har allt du kan tänka dig för att få styvare erektion och längre uthållighet. Det superstretchiga materialet är förstås fritt från ftalater, helt kroppssäkert och klart att använda direkt. Här hittar du garanterat en eller flera penisringar som passar just dig och det ger även dig chansen att testa olika varianter och experimentera. Inte nog med att du får hela 4 olika penisringar när du köper kitet, du får även pensiförstoringsmedel, body lotion och rengöringsmedel med på köpet. I  Fantasy C-Ringz Party Pack ingår:
  • Mega-Stetch Ring
  • Quick Release Ring
  • Mega-Stretch Sleeve
  • Silicone Love Lasso
  • 10 ml Max-Width Cream
  • 30 ml Moist Body Lotion
  • 30 ml Refresh Toy Cleaner
Missa inte heller att läsa vår guide Penisring för Nybörjare om du är osäker på hur du ska använda dina penisringar.

Tri-Ring Penisringar

99 kr
Tredubbla din njutning med Tri-Ring Penisringar. De här behändiga penisringarna är stretchiga nog att passa alla storlekar är ett prisvärt alternativ för den lite mer erfarne penisringanvändaren. Ringarna fästes runt pung, skaft och bas på penisen och ger en tight och stabil fit. När ringarna väl är på plats ger de en starkare erektion och hjälper till att hålla tillbaka utlösningen. Användning: För att få på penisringarna bör du vara slak. Börja med att trycka penisen och pungen genom en ring. Väl på plats, dra försiktigt en testikel genom ringen undertill och fortsätt sedan med den andra. Slutligen, dra penisen genom den återstående ringen.

Genomskinliga penisringar 3-pack

79 kr
3-pack med penisringar i genomskinligt, ftalatfritt material. Ringarna är mycket stretchbara och kommer i 3 olika stolekar som passar alla. Penisringarnas uppgift är att samla och hålla blodet på plats i penisen för en styvare och långvarigare erektion. Penisringar används av såväl de som har problem med erektion och de som vill få en extra känsla och stimulans. Användning:
  • Lilla ringen (2 cm i diameter): Används långt ut på penisen för maximal erektion
  • Medelringen (2.15 cm i diameter): Används på mitten av penisen och hjälper dig till en hårdare erektion.
  • Stora ringen (2.3 cm i diameter): Fästes runt pungen för att förhindra för tidig utlösning

[ooe_caro_author_footer]