Lediga tjänster

Oliver & Eva växer så det knakar och nu är det dags för oss att ta in fler medarbetare. Vi vana vid att jobba hårt för att ge våra kunder den absolut bästa upplevelsen man kan tänka sig, men vi har också stans trevligaste kontorshäng, bästa arbetsmusik och godaste AW-öl. Finns inte din kompetens listad nedan? Hör av dig ändå. Vi är alltid på jakt efter duktiga människor.

Skribent
Är du duktig på att skriva och gillar sex och sexleksaker? Hör då av dig till oss. Vi söker en eller flera skribenter som kan forma artiklar och blogginlägg samt att svara på läsarfrågor.

Bloggare
Vi söker dig som har en egen blogg och är intresserad av att recensera sexleksaker, glidmedel, massageoljor eller annat ur vårt digra sortiment. Det spelar ingen roll om tidigare skrivit om sexleksaker tidigare eller inte. Skicka ett mail till oss så kan vi säkert hitta något trevligt samarbete.

Manager Homeparty
Vi söker en driven person med stor erfarenhet av homeparty-försäljning. I rollen kommer du vara med och starta upp och forma Oliver & Evas homeparty-division från grunden, alltifrån vad som ska presenteras, till träning av säljare. Du kommer också att ha stor möjlighet att påverka din egen lön. Maila oss om du känner att du kan vara rätt person.

Homeparty-säljare
Vi söker säljare till vår homeparty-divison. Hör av dig till oss så berättar vi mer. Tidigare erfarenhet är önskvärd men absolut inget måste.

Testare av sexleksaker (tjänsten är tillsatt)
Driven och metodisk sexleksakstestare sökes. Tidigare erfarenhet av njutning är meriterande, men inte ett krav. Läs mer här. (tjänsten är nu tillsatt)
Låter detta spännande? Du kan läsa mer om oss och våra värderingar här – men sedan tycker vi att du ska skicka ett mail till oss och komma förbi på en kopp kaffe.

Kontaktuppgifter
Mail: info@oliverocheva.se