I Lube Uganda

I Uganda är det olagligt att visa din kärlek för den du älskar om personen är av samma kön som du. Det är därför inte möjligt att köpa glidmedel i landet, vilket ökar risken för spridning av könssjukdomar. Risken för HIV-smitta är redan större för män som har sex med män och bristen på glidmedel ökar risken ytterligare.

Nu ger vi dig chansen att hjälpa Ugandas HBTQ-befolkning. Så här funkar det:

I Uganda får du inte älska vem du vill Beställ ett av glidmedlen Glidmedel till Uganda Hjälp till HBTQ i Uganda För en mer öppen, kärleksfull och älskande värld

Vi skänker helt enkelt en flaska glidmedel för varje flaska du köper. Med hjälp av James Bond-diskreta aktivister kommer vi transportera ner glidmedlet och se till att det hamnar i händerna(?) på de som behöver det mest i Uganda. För en mer öppen, kärleksfull och älskande värld.

Om I Lube Uganda
I Lube Uganda är ett samarbete mellan Oliver & Eva samt initiativtagaren Sofia Winroth. Om du vill veta mer om kampanjen eller skriva om den så går det utmärkt att kontakta vår kundtjänst. Om du vill skicka båda flaskorna till Uganda så skriver du bara Uganda som leveransadress och din egen adress som betalinfo i kassan.