Tone svarar på frågor om sex

Ställ en fråga till Tone

Tone Persdotter är utbildad sexualupplysare och Oliver & Evas sexrådgivare. Här svarar hon på dina frågor om sex, sexleksaker och relationer. Skriv din fråga i formuläret nedan. Utvalda frågor postas anonymt på sidan.

Namn eller smeknamn

Din e-post (frivilligt)

Din fråga till Tone

Din fråga kan komma att publiceras på oliverocheva.se. Vi kan då ändra texten något för att garantera sin anonymitet, eller för att öka läsbarheten för övriga besökare.

Tones senaste svar

 • Hur får man orgasm?

  Fråga Hej! Jag är kvinna 38 år som undrar över orgasmer. Jag har fått det ibland i sömnen och undrar hur det är möjligt? Jag lyckas inte få det i vaket tillstånd, därav min fråga. Försökt stimulera mig själv utan […]

 • Varför har min penis krymt?

  Fråga Hej Tone, Min kuk har krympt i erigerat tillstånd från 13 cm till 9 cm. Hur mycket kan den krympa egentligen?   Svar Hej! Att din penis krympt vid erigerat tillstånd är något du bör låta en urolog undersöka. […]

 • Var finns det gayklubbar i Kristianstad?

  Fråga Hej där! Vad bra att du bejakar din nyfikenhet och gör det som du tycker känns rätt för dig! Precis som du skriver kan det vara lite svårt att veta var man skall vända sig, men att besöka en […]

 • Testa strap-on på sambo

  Fråga Hej. Min sambo skall testa en strap-on på mig för första gången. Hon har tidigare använt fingret när jag runkat och det har varit underbart. Vi har båda blivit upphetsade. Hur skall vi börja med strap-on? Är det bästa […]

 • Vilken sexleksak är bäst för män?

  Fråga Hej! Jag har nu äntligen kommit över pinsamheten med att köpa sexleksaker trots att jag är man (varför ska det vara så pinsamt när min tjej kan ha en dildo i sin byrålåda egentligen) och ska nu göra min […]

 • Svårt att få orgasm

  Fråga Jag har varit tillsammans med min tjej i ett halvår och vi har bra sex, men hon har aldrig fått orgasm när vi är med varandra. Hon säger att hon kan få det på egen hand, men inte ens […]

 • Hur ger jag henne orgasm?

  Fråga Min fru har jättesvårt att få orgasm. Det kan ta upp till en timme vid smekning. Vad finns det för bra hjälpmedel man kan använda under samlag, som mannen kan styra? Svar Hej! Självklart finns det tips och hjälpmedel […]

 • Hur ska en fitta se ut?

  Fråga Hej! Jag är en ung kvinna som älskar sex. Men jag känner att jag begränsas av att jag ogillar utseendet på min slida, i synnerhet de inre blygdläpparna. Jag tycker de är långa och fula. Vid oralsex tänker jag […]