Publicerad Lämna en kommentar

Våga experimentera med nya sexlekar

experimentera-med-sex

Är du redo att börja experimentera med någonting lite annorlunda? Härligt! Variation är verkligen livets bästa krydda, speciellt när det gäller sexlivet. Det finns studier som visar på att människor inte gillar samma, upprepande sex. För att behålla ett hälsosamt förhållande, så är det viktigt att ni kryddar tillvaron då och då. Detta kan ni enkelt göra genom att experimentera lite i sänghalmen. Om du kan tänka dig att pröva någonting nytt, så har vi några aktiviteter som är utmärkt för nybörjare, och som enkelt kan trappas upp till mer seriöst sexlekande ju bekvämare ni blir med sexleken ifråga.

Oralsex: Skrattar du åt att oralsex bör ses som en annorlunda sexlek, bör du kanske tänka om. Många är faktiskt väldigt konservativa i sina sexlekar och vågar bara njuta av samlag och kyssar. Om du är i denna kategori så behöver du inte oroa dig, du är inte ensam.

Anallekar: Om du aldrig har experimenterat med analsex men är nyfiken på det, så är det dags att ge det ett försök. Du är möjligt att du känner en blandning av skam och upphetsning när du tänker på att leka med analen. Detta är helt normalt. Att leka med analen har länge varit tabubelagt, trots att det finns gott om saker att utforska i detta mycket känsliga område. Anallekar med buttplugs kan vara mycket upphetsande och tillfredsställande, delvis för att vi finner “förbjudna” saker mer spännande, men också för att anus har extremt många nervändar vilket gör det till en av kroppens mest erogena zoner. Kom dock ihåg att lekar med analen inte nödvändigtvis måste inkludera penetration, utan kan lika gärna bara involvera extern stimulering av anus.

Sexleksaker för analen

Intimrakning: Allt fler personer har börjat visa intresse för rakning, speciellt rakning av din partners pubishår; antingen till olika former eller att rakar av det helt. Rakning är ett enkelt och säkert sätt att börja utforska nya slags sexlekar.

Produkter för intimrakning

Bondage & Dominering: Förut sågs det som en avancerad sexlek, men allt fler konventionella par har börjat experimenterat med denna sexlek i form av enkel bondage och dominering. Föresten, har du någonsin knutit fast din partner? I sådana fall har du prövat B&D! Många tycker också om att sätta på en ögonbindel över sin älskares ögon vid samlag eller lätt smiska sin partners rumpa med en piska eller hårborste. Om du är intresserad i att utforska BDSM så har vi lite nybörjarset som kan ge dig en “snäll” start.

Bondageset för par

Publicerad Lämna en kommentar
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *