Blogg

Våga experimentera med nya sexlekar

experimentera-med-sex

Är du redo att börja experimentera med någonting lite annorlunda? Härligt! Variation är verkligen livets bästa krydda, speciellt när det gäller sexlivet. Det finns studier som visar på att människor inte gillar samma, upprepande sex. För att behålla ett hälsosamt förhållande, så är det viktigt att ni kryddar tillvaron då och då. Detta kan ni enkelt göra genom att experimentera lite i sänghalmen. Om du kan tänka dig att pröva någonting nytt, så har vi några aktiviteter som är utmärkt för nybörjare, och som enkelt kan trappas upp till mer seriöst sexlekande ju bekvämare ni blir med sexleken ifråga.

Oralsex: Skrattar du åt att oralsex bör ses som en annorlunda sexlek, bör du kanske tänka om. Många är faktiskt väldigt konservativa i sina sexlekar och vågar bara njuta av samlag och kyssar. Om du är i denna kategori så behöver du inte oroa dig, du är inte ensam.

Anallekar: Om du aldrig har experimenterat med analsex men är nyfiken på det, så är det dags att ge det ett försök. Du är möjligt att du känner en blandning av skam och upphetsning när du tänker på att leka med analen. Detta är helt normalt. Att leka med analen har länge varit tabubelagt, trots att det finns gott om saker att utforska i detta mycket känsliga område. Anallekar med buttplugs kan vara mycket upphetsande och tillfredsställande, delvis för att vi finner ”förbjudna” saker mer spännande, men också för att anus har extremt många nervändar vilket gör det till en av kroppens mest erogena zoner. Kom dock ihåg att lekar med analen inte nödvändigtvis måste inkludera penetration, utan kan lika gärna bara involvera extern stimulering av anus.

Sexleksaker för analen

Petite Sensation Plug

299 kr
Petite Sensation Plug är buttplug med vibrator från kvalitetsmärket Rocks-Off. Pluggen är tillverkad i medicinsk silikon som är mjuk och len och helt kroppssäker. Den avsmalnande toppen gör den lätt att föra in och den relativt blygsamma storleken gör att den passar perfekt för nybörjaren. Vibratorn har 3 olika hastigheter och 4 olika vibrationsmönster och är helt vattentät. Den är dessutom borttagbar och kan användas helt separat som en kraftfull minivibrator. I botten av buttplugen sitter också en stabil stopp som gör att den är säker att använda. Vibratorn drivs med 1 st N-batteri som ingår. Penetrerande längd: 7.5 cm Största omkrets: 9 cm

Derriere Delights Analpluggset

299 kr
Derriere Delights Set är ett högklassigt analpluggset i silikon med tillhörande RO-80mm klitorisvibrator. Vibratorn är borttagbar och passar perfekt i de båda analpluggsleevarna. Set innehåller: Little Cocky: Favoriten hos många nybörjare med sin ringa storlek och sköna utformning. Blackberry Assberries: Bärliknande buttplug för den som testat på analpluggar tidigare. Den knottriga ytan ger extra stimulans och det högkvalitativa silikonmaterialet utlovar maximal njutning. RO-80mm: Denna högklassiga minivibrator är superkraftfull, 100% vattentät och har hela  7 beroendeframkallande vibrationsinställningar. • 7 intensiva vibrationsinställningar • 100% vattentät • Tillverkad av kroppssäker silikon • Batterier ingår

Black Velvets Butt Plug Small

149 kr
Black Velvets Butt Plug Small är en svart exklusiv analplugg i högkvalitativ silikon med slät yta och utsvängd botten för säker användning. Materialet är helt kroppsäkert och fritt från ftalater. Black Velvets är en perfekt nybörjarplugg för den nyfikne. Använd med vattenbaserat glidmedel.

Anal Trainer Kit Silikon – Nybörjarset med analpluggar

299 kr
Anal Trainer Kit Silikon ett set med 3 svarta analpluggar i olika storlekar och den perfekta sexleksaken för nybörjaren som vill utforska anala lekar. Den mindre pluggen är 8.5 x 2.5 cm, mellanstorleken 11.5 x 2.8 cm och den större 13 x 3.5 cm vilket gör att även lite mer erfarna användare kan få nytta av Colts träningsset. Buttpluggarna är gjorda i gummi med slät yta vilket gör dem enkla att använda och materialet gör också att de går att använda med valfritt glidmedel.

Intimrakning: Allt fler personer har börjat visa intresse för rakning, speciellt rakning av din partners pubishår; antingen till olika former eller att rakar av det helt. Rakning är ett enkelt och säkert sätt att börja utforska nya slags sexlekar.

Produkter för intimrakning

Bondage & Dominering: Förut sågs det som en avancerad sexlek, men allt fler konventionella par har börjat experimenterat med denna sexlek i form av enkel bondage och dominering. Föresten, har du någonsin knutit fast din partner? I sådana fall har du prövat B&D! Många tycker också om att sätta på en ögonbindel över sin älskares ögon vid samlag eller lätt smiska sin partners rumpa med en piska eller hårborste. Om du är intresserad i att utforska BDSM så har vi lite nybörjarset som kan ge dig en ”snäll” start.

Bondageset för par

50 Shades of Grey – First Time Bondage Kit

599 kr
50 Shades of Grey - First Time Bondage Kit är det perfekta setet för nybörjaren som vill prova på bondage. Setet innehåller 4 bondageband i siden, en ögonbindel samt en paddel. Setet kommer i en elegant presentförpackning samt en sidenpåse för smutsfri förvaring. First Time Bondage Kit är en del av det officiella kollektionen av sexleksaker från 50 Shades of Grey.

Bad Kitty Bondageset – 8 delar

399 kr
Det ultimata bondagesetet i hela 8 delar för varierade och spännande bondagelekar. Setet innehåller: 1 skumgummivadderad ögonmask 1 gag ball med justerbara spännen 4 skumgummivadderade handfängsel med kardborreband 1 nylonband 1 minipiska i läder (26 cm)  

Bondageset i läderlook

299 kr
Bondageset i läder innehållandes mjuka handbojor, piska och hundhalsband. Handbojorna har kardborreband till låsning, piskan är 43 cm i full längd och hundhalsbandet mäter 61 cm. Ett perfekt nybörjarset för den bondagesugne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *