Blogg

Sveriges sexigaste spelbloggare

Sveriges sexigaste spelbloggare

Bloggosfären är full av charmiga, roliga, snygga och spännande människor. Sverige har världens sexigaste bloggare och varje vecka listar vi de sexigaste i en ny kategori.

Inför Gamex listar vi Sveriges sexigaste spelbloggare. In med en femma i Arkanoid-maskinen, maxa din karaktär och kasta dig ut i New Renos ödemark så kör vi!

 

[hr]

Sveriges sexigaste spelbloggare Fredrik Lundblad

Fredrik ”Ludde” Lundblad

Ludde Lundblad är lite av verklighetens Tony Stark, förutom pengarna, hjärnan, dräkten och utseendet! Ja, så beskriver han sig själv på sitt Twitter-konto. Som ni förstår har mannen humor. Förutom en del tveksamma modellinsatser (bildgoogla inte “Ludde Lundblad naken”) (Ja, vi bildgooglade “Ludde Lundblad naken” som research för den här texten) så är det här den tryggaste famnen vi kan tänka oss att sova i efter ett hårt 24-timmarsmarathon Zelda.

svampriket.se

[hr]

Sveriges sexigaste spelbloggare Xboxflickan och Niklas

Angelica och Niklas Norgren

Xboxflickan tillhör speljournalistikens absoluta toppskikt. På Xboxflickan.se avhandlar hon spelvärlden tillsammans med sin bror Nikke. Båda har ett drag av mörk charm, men genom den strålar de varmaste ögon vi sett på den här sidan skärmen. Niklas och Angelica är för gamers vad White Stripes är för rocken – och de är belönade med en lika entusiastisk fan-skara.

xboxflickan.se

[hr]

Sveriges sexigaste spelbloggare David Meyer Trap

David Meyer Trap

Denna Deceptaconboss är sannerligen en robot in disguise. Som om hans humor och charm inte vore nog så är han också en av de vassare Battlefiled-spelarna vi har i det här avlånga gaming-Sverige. Hälften mördarmaskin, hälften underfundig charmör. Det är så vi gillar dem. Men vi måste erkänna att vi har lite svårt att koncentrera oss på texterna när vi vet att hans vackra nuna ligger endast en bildgoogling bort. David har high score i våra hjärtan och har varvat vår åtrå. Han är den vi vill leva i co-op mode med tills fragen skiljer oss åt.

ctrlaltelite.se

[hr]

Sveriges sexigaste spelbloggare Henrik Häägg

Henrik Häägg

Västkustens vänligaste och vackraste leende hittar vi på Henrik Häägg (ett efternamn som är så bra så han bestämde sig för att ta de flesta bokstäver två gånger). Henrik är mannen bakom Kraid, en spelblogg av gamers för gamers. Henrik själv är precis lika genuin som bloggen. Är det någon på listan som vi vill försvinna oss tillsammans med i lite för många öl på ett sunkhak en vardagkväll så är det den här Falkenbergssonen.

kraid.se

[hr]

sveriges-sexigaste-musikbloggare-sebastian-abergSveriges sexigaste spelbloggare Sebastian Åberg

Sebastian Åkerberg

Sebastian är den där snubben som du kanske hade i din friendzone på lågstadiet (när det ännu inte var coolt att vara geek), men som sedan växte så mycket på dig att du inte kunde tänka på något annat. På Spelkriget.se ger han oss matiga och intelligenta spaningar på spelvärlden, men vi vill egentligen ha så mycket mer än hans texter. Sebastian är den vi önskar att vi vågade dra undan i ett hörn på Dreamhack under småtimmarna och sedan aldrig släppa taget om – för om pojkvänsmaterial existerar så består Sebastian av det till 100 %.

spelkriget.se och ercarret.wordpress.com

[hr]

Sveriges sexigaste spelbloggare Linus Josephson

Linus Josephson

Gaming-sveriges spelkonstsmecenat heter Linus Josephson och visst syns det att han är designer till yrket. Hans supersnygga glasögon är som pricket över ASCII-i:et och hans skäggstubb gör det inte sämre. Lägg till ett stort intresse för konst och arkitektur och du förstår varför vi fallit pladask för denna skönhet till nörd.

sugoi.se

[hr]

David ”DAVE” Boström, Emelie ”EKKen” Karlsson och Andreas ”hiro” Karlsson

Emelie ”EKKen” Karlsson, David ”DAVE” Boström och Andreas ”hiro” Karslsson

Spelvärldens hetaste ménage à trois hittas på Gaminggrannar.se där David ”DAVE” Boström, Emelie ”EKKen” Karlsson och Andreas ”hiro” Karlsson huserar. Bloggen är som ett avsnitt av En Fyra för Tre, fast med snyggare och trevligare människor. Och roligare. Gaminggrannar blev utnämnd till Årets Spelblogg 2012 av Level7. Om vi får bestämma så ligger de bra till för den utmärkelsen varje år.

gaminggrannar.se

[hr]

Det var hela listan för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se

 

[oeshare]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *