Blogg

Sveriges sexigaste resebloggare

Sveriges snyggaste resebloggare

Bloggosfären är full av charmiga, roliga, snygga och spännande människor. Sverige har världens sexigaste bloggare och varje vecka listar vi de sexigaste i en ny kategori.

Den här veckan har turen kommit till resebloggarna. Packa väskan, smörj in ryggen på närmsta granne och luta dig bakåt i solstolen så kör vi!

 

Sveriges sexigaste resebloggare Christine Ericson

Christine Ericson

29 grader heter Christines blogg, men titeln är missvisande för temperaturen runt våra hjärtan närmar sig snarare kokpunkten när vi möter hennes blick. Det spelar ingen roll om hon befinner sig i USA, Singapore, Costa Rica, Thailand eller på Bali – vi vill vara där Christine är. Alltid.

http://www.29grader.se/

[hr]

Sveriges sexigaste resebloggare Kenneth

Kenneth Duell

Med en blick som skulle kunna sänka Persbrandt själv så har Kenneth tagit oss med storm. Han verkar lika trygg i sig själv som vi blir knäsvaga av att se honom. Dagarna spenderar han i ett litet paradis som heter Almirida, beläget på Kreta. När vi fick reda på att han dessutom var singel så ville vi sälja allt vi har, packa väskorna och spendera våra dagar i samma paradis – vid hans och hans hund Iras sida.

Grekland som resmål

[hr]

Sveriges sexigaste resebloggare Lena och Maxime

Lena och Maxime Löfblad

Om det finns en snygghets-gen så besitter definitivt familjen Löfblad den. De är båda två lika bländande vackra och vi följer med stort intresse deras resa runt i världen, i tvära kast mellan New York, Norge, Dubai och Thailand. Det är inte svårt att falla för dem båda – och då har vi inte ens nämnt alla gener som dessutom gör dem roliga, snälla och intelligenta.

http://www.ladiesabroad.se/

[hr]

Sveriges sexigaste resebloggare Lars Bengtsson

Lars Bengtsson

Lars har tillbringat nästan 5 år på sin cykelsadel sedan han först lämnade sin hemstad i mars 2004 och styrde kosan mot Kina. Under dessa år har vi kunnat läsa om hans eskapader i Afrika, USA, Sydostasien och många andra fantastiska platser – 83 olika länder har han erövrat hittills. På vägen har han dessutom hunnit med att erövra våra hjärtan med sitt charmiga skägg och den sexiga klara-sig-själv-auran.

http://www.lostcyclist.com

[hr]

Sveriges sexigaste resebloggare Daniel Svanberg och Ming Xue

Daniel Svanberg och Ming Xue

Resebloggarnas vackraste bloggpar hittar vi på andra sidan Atlanten. Med fast hand för de båda författarna och bloggarna oss genom New Yorks gator – och vi älskar det. Det är ingen slump att de här stilsäkra skribenterna blivit utgivna i bokform. Det enda vi kan klaga på är hur sällan vi får se dem framför kameran. Slöseri på två sådana skönheter!

http://ettannatnewyork.blogspot.se/

[hr]

sveriges-sexigaste-resebloggare-sara

Sara Thibault

Sara är inte bara en av bloggosfärens bästa fotografer, hon är också vansinnigt fotogenisk själv. Vi letar runt efter ett undantag som bekräftar regeln, men det verkar som att Sara alltid blir lika snygg när hon fotas. På bloggen får vi följa hennes liv i Paris, fullt av yoga, barn, jogging och bakverk som nästan (men bara nästan) kan mäta sig i sötma med Sara själv.

http://frenchcreme.blogspot.se/

[hr]

Sveriges sexigaste resebloggare Sara Tibault

Sara Lundquist

Resevärldens snyggaste blogg är också hem för en av Sveriges snyggaste bloggare. Saras intensiva blick gör oss knäsvaga och hennes fantastiska bilder och stilsäkra texter inspirerar oss till nya resedrömmar.

http://lifeinshanghai.se/

[hr]

Sveriges sexigaste resebloggare Hanna och Sofia

Hanna och Sofia Nordlander

I sällskap med Hanna och Sofia får vi lika delar “brains” och “social skills”. Hanna väcker oss tidigt på morgonen och tar oss till inspirerande museum, medan Sofia hellre struntar i väckarklockan och möter oss för en god lunch. Att de sedan är lika snygga båda två fäller avgörandet, Hanna och Sofia är vårt nästa favorit-resesällskap.

http://www.coconutsandskylines.se/

[hr]

Det var hela listan för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se. Klicka på länken för att kolla in vårt breda sortiment av sexleksaker online.

 

sexleksaker

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *