Blogg

Sveriges sexigaste pappabloggare

Sveriges sexigaste pappabloggare Andreas Papagiannis

Bloggosfären är full av charmiga, roliga, snygga och spännande människor. Sverige har världens sexigaste bloggare och varje vecka listar vi de sexigaste i en ny kategori.

Den här veckan har turen kommit till pappabloggarna. Smörj hjulen på barnvagnen och greppa din latte så kör vi!

 

Sveriges sexigaste pappabloggare Andreas Papagiannis

Andreas Papagiannis

Norges snyggaste sjuksköterska råkar också vara en av Sveriges sexigaste bloggare. Håret ligger alltid perfekt och hakan är alltid lagom stubbig på denna gentleman. När vi dessutom läser om hans pro bono-arbete har vi redan fallit. Andreas, du är nog den enda anledning till att vi vill bli inlagda på ett sjukhus!

[hr]

Sveriges sexigaste pappabloggare Juan Mella

Juan Mella

Juans ögon är fyllda av så många glimtar att vi föll handlöst redan vid första besöket. Det här är snubben som är snygg, ärlig, snäll och dessutom har listans bästa musiksmak. Eller som artisten Stor skulle ha sagt det: “Juan, du är den som vi har fastnat för, på ett sätt som vi aldrig fastnat förr.”

[hr]

Sveriges sexigaste pappabloggare Gabriel Gavric

Gabriel Gavric

Gabriel kanske består av 100 kilo muskler, men det vi framförallt fastnar för är de kilona som bankar bakom revbenen. En så hjärtlig beskrivning av hur det är att vara pappa kommer du inte hitta någon annanstans. Vi tänker inte ens kommentera Gabriels kropp. Den talar för sig själv. När vi tänker efter så kommer vi inte ens kommentera hur kärleksfull han är heller. Gabriels hjärta är nämligen, även det, ganska bra på att tala för sig själv.

[hr]

Sveriges sexigaste pappabloggare Dennis Kjellin

Dennis Kjellin

“En pappablogg gör sig bäst på gräs”, har Dennis resonerat när han designade sin blogg – och visst blir det en perfekt blandning av fotboll och föräldraskap. Men pappabloggarnas Zlatan har lämnat divafasonerna hemma. Istället smälter vi av hur stilig, snäll, händig och rättfram han är. Och med ett sådant leende förlåter vi till och med ditt nya mobilskal, Dennis.

[hr]

Sveriges sexigaste pappabloggare Gabriel Gavric

Peter Meurling

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Så här tänker vi vara tysta. Det behövs ingen extra motivering. Spana in smilgroparna. Drunkna i de plirande ögonen. Vila med blicken på en-och-en-halv-dags-skäggstubben. Ja, ni fattar. Peter ska vara med på den här listan.

[hr]

Det var hela listan för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se.

Missa inte heller att kolla in Oliver & Evas breda sortiment av vuxenleksaker, glidmedel och massageoljor. Du vet väl om att det är fri frakt över 500 kr på alla beställningar hos oss? Välkommen in!

Visa alla produkter hos Oliver & Eva

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Sveriges sexigaste pappabloggare

  1. Juan Mella skriver:

    Tusen tack!

  2. Peter Meurling skriver:

    Ja, verkligen tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.