Blogg

Sveriges sexigaste musikbloggare

Sveriges sexigaste musikbloggare

Bloggosfären är full av charmiga, roliga, snygga och spännande människor. Sverige har världens sexigaste bloggare och varje vecka listar vi de sexigaste i en ny kategori.

Den här veckan har turen kommit till musikbloggarna. Släng på något i 120 bpm och kamma fram popluggen så kör vi!

 

Sveriges sexigaste musikbloggare Esau Alcona

Esau Alcona

Lokaliserad strax över keps-skärmen huserar ett av Malmös mest smittande leenden. Ovanför det hittar vi ett par ögon, djupare än Kalmars 2 000 sjöar. Ett par decimeter nedåt finner vi ett hjärta som bankar i fjärdedelar för all den musik som gör livet värt att leva.

Utekvällar tycks dra sig naturligt till Esau och det är där, i DJ-båset med hörlurarna pressade mot ögonen som han är som stiligast. Han är killen du antingen vill ha eller vara. Vi kan inte bestämma oss för vilket än.

esau.se

[hr]

Sveriges sexigaste musikbloggare Camilla Gervide

Camilla Gervide

Vi ger upp. Den här kvinnan har hänfört oss från början till slut. I sin musik, i sin skönhet och i den där ögonglimten som kan tränga igenom även de mörkaste Ray-Bans. Camillas historia är spektakulär, men inte lika spektakulär som kraften inom henne. Som får henne att armbåga sig igenom alla hinder. Hon skriver själv att bloggen egentligen inte är en musikblogg längre. Vi håller inte med och även om vi gjort det hade det inte spelat något roll. Den här människan platsar på vilken lista som helst.

camillagervide.com

[hr]
Sveriges sexigaste musikbloggare Niklas Torsell

Niklas Torsell

Niklas är mannen som dyker upp i allas våra popdrömmar. Med en kaxigt bakåtkammad lugg, drag som tycks frammejslade ur alabaster och en musiksmak som spänner över hela pop-spektrat vinner han oss gång på gång. Det är Niklas vi vill möte i VIP-området på favoritfestivalen och sedan hångla salongsberusade i vårt tält – så länge vi åker hem med hans nummer skrivet på armen.

werun.se/popdrommen/

[hr]

Sveriges sexigaste musikbloggare Tom Jerry Boman

Tom Jerry Boman

Bakom den sneda popluggen plirar två av Sveriges mest sympatiska ögon fram. Du har förmodligen redan förfestat till Jerrys Tram Sessions, stampat sönder dansskorna till hans musiktips och blivit förförd av hans poesi, men på något sätt verkar det aldrig räcka. Vi vill alltid ha mer av den där blicken. Speciellt när den kombineras med ett charmigt leende med kvällens sista cigg hängandes i mungipan.

musikenligtjerry.se

[hr]

Sveriges sexigaste musikbloggare Sandra

Sandra

Sandras blogg är lika delar Hanson och Mack Beats, lika delar Backstreet Boys och Bruce Springsteen, lika delar Mumford & Sons och Gyllene Tider. Lika gåtfull, dubbelbottnad och spretande kreativ verkar Sandra själv vara. Det är i komplexiteten och lekfullheten vi faller för Sandra, men det är för hennes värme och ödmjukhet vi stannar. Att hon sedan är fantastiskt vacker kommer bara som en trevlig bonus.

sandramusic.spotlife.se

[hr]

Sveriges sexigaste musikbloggare Victor Lundmark och Klas Eskilsson

Victor Lundmark och Klas Eskilsson

Har ni någon gång stått på ett dansgolv och kommit på er själva mellan att vela mellan två personer som båda tagit er med storm? Att ni inte för ert liv kan välja vem av dem som är snyggast, charmigast och som klär bäst i skenet från nattklubbens lyktor? Precis den känslan infann sig när vi skulle välja vilken av de två grundarna till den eminenta musiksidan 520 som skulle vara med på listan. Till slut fick vi ge upp. De får båda följa med oss hem vilken svettindränkt klubbnatt som helst.

femtjugo.se

[hr]

Sveriges sexigaste musikbloggare Zoofie Ljung

Zoofie Ljung

Ta lite Kurt Cobainsk attityd, Sid & Nancy-doftande rebellism och New York Dolls-inspirerad sminkning så har du fått en liten bild av vem Zoofie är. Hon passar lika bra i nitbälte som Johnny Ramone gjorde i trasiga jeans, men är bättre på att blogga än vad han blev. Zoofie är ett energiknippe som drar med oss på festivaläventyr och ger oss en fantastisk blandning av rockhistoria och rockframtid. Pax för att sitta jämte Zoofie på nästa festivalbuss!

zoofie.devote.se

[hr]

Sveriges sexigaste musikbloggare Gustav Nilsson

Gustav Nilsson

Minns ni den där killen ni var dödsförälskade på gymnasiet? Han som klädde osedvanligt bra i sitt mörka, rufsiga hår. Som både kunde skriva, spela och sjunga. Som verkade lika smart som han verkade snäll. Om du svarade ja på de här frågorna så chansen stor att det var Gustav du förälskat dig i och vi kan avslöja en hemlighet – han är fortfarande lika lätt att falla för.

lyssningsknark.blogg.se

[hr]

Sveriges sexigaste musikbloggare Lina Eriksson

Lina Tsutsumi

“Tired of superficial girls and ordinary blogs?” Så inleder Lina sin presentation och det tar inte lång tid att konstatera att Lina är allt annat än alldaglig. Hon är vacker som nysnö och blicken är lika kylig och intensiv. Men framförallt slås vi av Linas driv på väg mot att bli nästa stora musikproducent. Lägg till hennes öppenhjärtighet och ödmjukhet så förstår ni varför vi vill spendera samtliga resterande fikor i våra liv med henne.

linatsutsumi.com

[hr]

Det var hela listan för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se

 

[oeshare]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *