Blogg

Sveriges sexigaste matbloggare

Bloggosfären är full av charmiga, roliga, snygga och spännande människor. Sverige har världens sexigaste bloggare och varje vecka listar vi de sexigaste i en ny kategori.

Den här veckan har turen kommit till matbloggarna. Vispa upp en bra stämning, låt den jäsa ett tag och servera den varm så kör vi!

 

Sveriges sexigaste matbloggare Anna Åberg

1. Anna Åberg

Anna är en sådan där allkonstnär som verkar vara duktig på allt hon tar sig för, oavsett om det är inredning, matlagning eller skrivande. Är det möjligt att göra annat än att falla för henne? Hon beskriver sin blogg med orden “En blogg som förhoppningsvis ska inspirera och sprida feelgood och glädje. En blogg att tycka om helt enkelt!”. Det stämmer lika bra på bloggerskan själv.

http://starwoman.damernasvarld.se/

[hr]

Sveriges sexigaste matbloggare Mattias Kristiansson

2. Mattias Kristiansson

Listans mest drunkningsvänliga ögon sitter fastmonterade på Mattias Kristiansson. De få gångerna vi lyckas slita blicken från dem hänförs vi istället av sockerstinna små mästerverk. Mattias är lika kompetent som han är snygg, men han verkar ändå alltid vara lika snäll och ödmjuk. Vi vet inte hur han gör, men vi vet att han hör hemma på den här listan.

http://bakemyday.se/
http://vegoriket.se/

[hr]

Sveriges sexigaste matbloggare Johan Hedberg

3. Johan Hedberg

Sveriges snyggaste matnörd heter Johan Hedberg. Vi vet inte vilken sida hos honom som är starkast, hans utstrålning eller hans driv, men vi vet att han är given på den här listan. Med ett leende som får oss att smälta som (äkta) vaniljglass har han charmat oss – och hela Sverige.

http://matgeek.se/

[hr]

Sveriges sexigaste matbloggare Linda Klintefjord

4. Linda Klintefjord

Vem har sagt att glutenintoleranta inte ska äta gott? På bloggen Sockerdrömmen ersätter Linda gluten med massor av kärlek. Hennes bakverk är lika inspirerande som Linda själv. Entreprenör, bloggare och författare är bara några av sätten hon kan beskriva sig själv. Snygg, snäll, trevlig och rolig går lika bra. Vi nöjer oss med att kalla henne fantastisk.

http://sockerdrommen.se/

[hr]

Sveriges sexigaste matbloggare Jimmy och Millis Holm

5. Jimmy Holm och Camilla Ekengren

Ibland är det svårt att välja, och det är verkligen sant när det kommer till Jimmy och Millis. De är lika charmiga, snygga och inspirerande båda två. Så vi tar oss friheten att ta med dem båda på listan. För varför skulle vi sära på ett av Sveriges sötaste par?

http://jimpslchf.blogspot.se/

[hr]

Sveriges sexigaste matbloggare Andreas Eenfeldt

6. Andreas Eenfeldt

Listans starkaste kombination av brains och body hittar vi i Anders Eenfeldt. Med stark övertygelse lär han oss allt om hälsosam mat och med sin glimten-i-ögat-charm vinner han över oss gång på gång.

http://www.kostdoktorn.se/

[hr]

Sveriges sexigaste matbloggare Åse Falkman Fredrikson

7. Åse Falkman Fredrikson

Med ett sprudlande vackert leende visar Åse oss att man visst kan äta gott och vara sund på samma gång. Utan pekpinnar inspirerar hon sina läsare och lyckas bli så mycket mer än en dussinbloggare. Hon blir den där snygga kompisen som är omöjlig att tycka illa om.

56 kilo heter bloggen. Lägg på några hundra kilo så har ni vikten för hennes hjärta. Åse är nämligen en av de varmaste och vänligaste bloggarna vi har. DET, om något, är sexigt!

http://56kilo.alltforforaldrar.se/

[hr]

Sveriges sexigaste matbloggare Linda Nilsson

8. Linda Nilsson

Linda tar oss med storm från första bokstaven och det är en förälskelse som håller i sig. Med en smittande nyfikenhet guidar hon oss i vardagsmatsdjungeln mellan mängder av smaker och upplevelser. Med ena foten i raggarlivet och andra i familjelivet blir hon en lika udda som vacker fågel i listan.

http://kryddburken.se/

[hr]

Sveriges sexigaste bloggare Helena Ljunggren

9. Helena Ljunggren

Om det är någon annans värld vi skulle vilja flytta in i, så är det Helenas. Listans bästa fotograf har genom sina bilder byggt upp ett universum som är rufft, lite galet och bländande vackert. Precis som Helena själv.

http://www.helenaljunggren.com/

[hr]

Sveriges sexigaste matbloggare Victoria Riis

10. Victoria Riis

Victoria vet sannerligen hur man sätter guldkant på tillvaron, om det så är med en väl genomtänkt designdetalj eller med ett noga utvalt vin. Lika noggrann verkar hon vara med sitt yttre då hon alltid är fantastiskt vacker. Men det är inte bara sin egen tillvaro hon sätter guldkant på. Att återkomma till hennes blogg har blivit det där lilla extra vi unnar oss i vardagen – och vi gör det ofta.

http://www.matplatsen.net/blog/

[hr]
[oeshare]
Det var hela listan för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se. För att se vårt breda utbud av sexleksaker, glidmedel, kondomer etc. är det bara att följa länken.

 

sexleksaker

 

 

 

4 thoughts on “Sveriges sexigaste matbloggare

 1. Magnus skriver:

  Visst, några platsar verkligen på listan.. Men tycker ni missat några stora namn som def har det där lilla extra, den där energin, det där sprudlade språket och flörtiga bilderna både matmässigt och på sig själva.. Ex Ben kaka till, made by mary och By Blondie..

 2. Robban skriver:

  Det var ju matnyttig information

 3. Peter skriver:

  Vad kul!!! Grattis Anna!

 4. Pernilla skriver:

  visste inte ens att starwoman var en matblogg. trodde att såna skulle ha recept?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *