Blogg

Sveriges sexigaste mammabloggare

Sveriges sexigaste mammabloggare Josefine Aamodt

Bloggosfären är full av charmiga, roliga, snygga och spännande människor. Sverige har världens sexigaste bloggare och varje vecka listar vi de sexigaste i en ny kategori.

Den här veckan har turen kommit till mammabloggarna. Häll upp en dubbel espresso, parkera barnvagnen och gör plats på cafébordet för din laptop så kör vi!

 

Sveriges sexigaste mammabloggare Josefine Aamodt

Josefine Aamodt

Josefine är en sådan person som blir snygg i vad hon än tar på sig. Hon blandar från olika håll och stilar, men en osviklig känsla för stil gör att allt hänger ihop på ett självklart vis. Att hon dessutom har ett av de mest fängslande leendena i Sverige gör ju inte saken sämre.

www.prinsessansdagbok.com

[hr]

Sveriges sexigaste mammabloggare Karin Lindell

Karin Lindell

Om humor är sexigt så är Karin sexig så vi skrattar och gråter rakt ut. Hon besitter dessutom den charmigaste blicken och den kaxigaste attityden. För att inte tala om den roligaste bloggen. Vi återvänder gärna till Ketchupmamman, för vi kan inte få nog av den här totalt galna människan.

www.ketchupmamman.se/

[hr]

Sveriges sexigaste mammabloggare Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Ett av Sveriges öppnaste och varmaste hjärta hittar du i Ann-Sofie. Lyft blicken några decimeter och du kommer hitta några av de livfullaste ögonen du sett. Ann-Sofie delar med sig av mycket, men på något sätt verkar det inte räcka. Vi vill bara ha mer av henne.

blogg.alltforforaldrar.se/sojka/

[hr]

Sveriges sexigaste mammabloggare Malin Martinsson

Malin Martinsson

“I min blogg får ni inga rosa moln, inget städat hem eller perfekt kammade barn.” Så beskriver Malin själv sin blogg. Det gör inget Malin, så länge vi får ta del av din smittande humor, undersköna leende och dina fantastiska blogginlägg. Då kan vi ha överseende med allt annat.

http://www.femme.se/fnulan/

[hr]

Sveriges sexigaste mammabloggare Mirka Norrström

Mirka Norrström

Att ha tid med både sig själv och sitt yttre trots 11 barn (med ett 12:e på väg!) att hålla reda på är beundransvärt. Mirka är lika snygg och stilig i nyvaket tillstånd som när hon gjort sig redo för en middag ute med sina väninnor. Vi är lika imponerade som avundsjuka.

http://blogg.loppi.se/trettonbarnsmamman/

[hr]

Sveriges sexigaste mammabloggare Agnes Lau Edberg

Agnes Lau Edberg

Vi baxnar av Agnes alla färdigheter. Hon verkar vara lika duktig på att fota som hon är på att skriva. Men så är hon också en av landets flitigaste bloggare. Med ett hjärta varmare än Småland i högsommarvärme och ett fantastiskt vackert leende, som kan smitta av sig på även den mest surmulna bloggläsaren, så flyger Agnes in på listan.

http://agneslauedberg.blogspot.se/

[hr]

Sveriges sexigaste mammabloggare Cim Runfors

Cim Runfors

Cims hjärta är lika varmt som hennes blick är kyligt vacker. Med över tio år som mammabloggare tillhör hon en av veteranerna, men vi har långt ifrån tröttnat. Ge oss fler blogginlägg och fler snygga selfies! Ge oss mer Cim, helt enkelt!

http://mansondust.nu/

[hr]

Sveriges sexigaste mammabloggare Sofia Falk och Therese Krupa

Sofia Falk och Therese Krupa

Det hör inte till vanligheterna att vi låter två personer dela på utmärkelsen, men så är Therese och Sofia inga vanliga mammabloggare heller. De är hysteriskt roliga, avväpnande charmiga och dessutom ursnygga. Vi kan inte välja vem av dem vi gillar mest, men varför skulle vi det? Båda två förtjänar definitivt en plats på listan.

hormonerhemorrojder.com/

[hr]

Det var hela listan för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se. Är du sugen på att köpa en sexleksak till dig själv är det bara att surfa runt på vår sajt och hitta din favorit bland tusentals vuxenleksaker.

sexleksaker

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.