Blogg

Sveriges sexigaste make up-bloggare

Sveriges sexigaste make up bloggare Maria Mroxx

Bloggosfären är full av charmiga, roliga, snygga och spännande människor. Sverige har världens sexigaste bloggare och varje vecka listar vi de sexigaste i en ny kategori.

Den här veckan har turen kommit till make up-bloggarna. Sminka på din allra mest färgglada mascara och ta en titt på veckans lista.

 

Sveriges sexigaste make up bloggare Maria Mroxx

Maria Mroxx

Maria delar lika stora delar passion för make up, musik, konst och mode. Tillsammans skapar de ett mystiskt och vackert universum som vi ofta flyr in i under långa arbetsdagar. Det är suggestivt. Det är fyllt av mörka, rika färger. Det är oemotståndligt sexigt.
http://nyheter24.se/modette/mariamroxx/

[hr]

Sveriges sexigaste make up bloggare Fabiana

Fabiana Fernandes de Castro

“Att sminka sig handlar om att förmedla budskapet om sig själv. Det speglar vår personlighet och våra drömmar i den tid vi lever i.” Så beskriver Fabiana sin passion till sminket. Om det stämmer att sminket speglar vår personlighet, så har Fabiana ett av Sveriges absolut vackraste och mest inspirerande inre. Vi kan inte få nog av dig!
http://fabiana.se/

[hr]

Sveriges sexigaste make up bloggare Helen Torsgården

Helen Torsgården

Vi vet inte riktigt hur hon gör, men Helen verkar vara en sådan människa som ser classy ut i allt. Örhängen som skulle få oss att se helt tokiga ut blir till spännande detaljer på henne. Håruppsättningar som skulle få oss att se ut som 12-åringar blir en fin kontrast mot hennes mogna och förföriska blick. Och då har vi inte ens gått in på hennes hantverksskicklighet…
http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/

[hr]

Sveriges sexigaste make up bloggare Linda Hallberg

Linda Hallberg

Det är få andra bloggare som slår Linda på fingrarna när det kommer till hantverksskicklighet. Hennes kreationer får oss att drömma bort till en annan värld, där vi lämnar allt annat bakom oss – förutom Linda själv förstås. Henne vill vi alltid ha vid vår sida.
http://stureplan.se/bloggar/linda

[hr]

Sveriges sexigaste make up bloggare Helena Rönnblad

Helena Rönnblad

Helena må vara helt självlärd, men med 20 års erfarenhet bakom sig ror hon ändå hem det ena tunga TV-uppdraget efter det andra. Det kanske bara är hennes finska påbrå, men det ligger något drömskt och mystiskt över Helenas leende. Vi kan inte sätta fingret på exakt vad det är, men för varje självporträtt hon lägger upp blir vi bara mer och mer förförda över den här talangfulla kvinnan.
http://www.imakeyousmile.se/

[hr]

Sveriges sexigaste make up bloggare Charlotte Persson

Charlotte Persson

Charlotte är diplomerad makeup-artist och det märks. Hennes kreationer är lika vackra som hon är inspirerande. Genom sin generositet med tips bygger Charlotte ett speciellt band till oss läsare som gör att vi återkommer ofta. Det är i alla fall anledningen vi skulle uppge om hon frågade. Sanningen är att vi återkommer lika ofta bara för henne som person.
http://dragoonfly.soclog.se/

[hr]

Sveriges sexigaste make up bloggare Sanna Kaldma

Sanna Kaldma

24-åriga Sanna Kaldma är precis lika färgglad som hennes blogg. Vi bjuds på lika delar, cup-cake-motiv-målade naglar, röda hårkreationer och stora tatueringar. Att Sanna är en multitalang (som gör allt från att sy sina egna kläder till att sälja egenmixat nagellack) gör henne inte mindre fantastisk.
http://makeupmylack.blogg.se/

[hr]

Det var hela listan för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se

sexhjälpmedel

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.