Blogg

Sveriges sexigaste kaffebloggare

sveriges sexigaste kaffebloggare dan 1

Bloggosfären är full av charmiga, roliga, snygga och spännande människor. Sverige har världens sexigaste bloggare och varje vecka listar vi de sexigaste i en ny kategori.

Nu har turen kommit till de koffeinstinna kaffebloggarna. Mal ner dina favoritbönor och sänk en sjudubbel espresso så kör vi!

 

[hr]

sveriges-sexigaste-kaffebloggare-dan-1Dan Stenqvist

Dan är dalmasen, som blev tennisstjärna, som blev företagsekonom, som blev kaffeentusiast. Med en aktiv kaffekarriär baserad i Malmö är Dan vår favoritframgångssaga som vi inte kan låta bli att imponeras av – gång på gång. Med på meritlistan finns även det svenska baristalandslaget och ett eget kafferosteri. Vi undrar om den här starkt lysande stjärnan någonsin kommer att lugna ner sig och luta sig tillbaka med en kopp kaffe i en gungstol. Svaret på den frågan är med all säkerhet nej.

danstenqvist.com

[hr]

sveriges-sexigaste-kaffebloggare-per

Per Nordby

Göteborg rymmer mer än bara spårvagnar och indiepop. Här finner vi nämligen även den bedårande kafferostaren Per Nordby, vars hjärtas storlek enbart överträffas av hans kunnande. Med ett drygt decenniums erfarenhet av kaffebranschen står Per ständigt närvarande – i varje litet steg av processen till en fantastiskt god kopp kaffe. Med sitt gedigna hantverk och oemotståndliga charm får han oss på fall. Vårt nya drömresmål blir plötsligt en tropiskt belägen kaffegård i sällskap med Per och hans expertis.

pernordby.wordpress.com

[hr]

sveriges-sexigaste-kaffebloggare-anna

Anna Nordström

På Kafferosteriet Löfbergs arbetar den bländande Anna Nordström som specialkaffeansvarig. Resumén är oerhört imponerande och med i bagaget finns bland annat en bronsmedalj i World Cup tasters Championship och en vinst i koppnings-SM. Med ett leende skinande som solen utgör det hela en Kalle och Chokladfabriken-aktig dröm som vi omöjligt kan motstå.

lofbergslila.wordpress.com

[hr]

sveriges-sexigaste-kaffebloggare-per-eva-2Eva Gefvert Nordell och Per Nordell

Bakom Åre Kafferosteri och den tillhörande bloggen Kabinbaren finner vi vår listas mest karismatiska kombination; Eva Gefvert Nordell och Per Nordell. De är två före detta lärare som förverkligade en dröm om att starta eget kafferosteri. I dag har de kommit att bli två av de mest framgångsrika personerna på den svenska kaffemarknaden. Med ännu en framgångssaga byggd av driv och passion har de en självklar plats på vår lista.

arekafferosteri.blogspot.se

[hr]

sveriges-sexigaste-kaffebloggare-daniel

Daniel Remheden, Peter Frenhoff och Emil Eriksson

Det Lundbaserade kafferosteriet Love Coffee Roasters drivs av mycket kärlek till kaffe av trion Daniel, Peter och Emil. Nyckelorden är kunskap, ambitioner och ett stort engagemang. Det gillar vi! Med sin fängslande vision om högkvalitativ specialkaffe kan vi omöjligt motstå det här konceptet eller personerna bakom det. Love Coffee Roasters älskar kaffe, och vi älskar Love Coffee Roasters.

lovecoffee.se

[hr]

Det var hela listan för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se

 

[oeshare]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *