Blogg

Sveriges sexigaste inredningsbloggare

Sveriges sexigaste inredningsbloggare

Bloggosfären är full av charmiga, roliga, snygga och spännande människor. Sverige har världens sexigaste bloggare och varje vecka listar vi de sexigaste i en ny kategori.

Den här veckan har turen kommit till inredningsbloggarna. Packa upp flyttkartongerna och sätt på en kanna inflyttningskaffe så kör vi!

 

Sveriges sexigaste inredningsbloggare Henrick Eriksson

1. Henrick Eriksson

Någonstans i korsningen mellan lantlivet och design hittar vi det stiligaste skägget blogosfären har att erbjuda. Henrick är mannen vi drömmer om när vi längtar bort från stadens larm. Bloggen Kråks Stuga är en samling av alla våra fantasier om hur fantastiskt lantlivet kan vara – speciellt om man har en av Sveriges vackraste män vid sin sida.

kraksstuga.se

[hr]

Sveriges sexigaste inredningsbloggare Maria Soxbo

2. Maria Soxbo

Maria är en perfekt storm av kreativitet, skönhet, företagsamhet och charm. Med ett förflutet på höga positioner på Plaza Kvinna, Modette och ELLE finns det inget tvivel om att hon är en av de absoluta största auktoriteterna vad gäller stil. Det är till Maria vi går för inspiration och vägledning och vi lämnar alltid bloggen med ett leende på läpparna.

husligheter.se

[hr]

Sveriges sexigaste inredningsbloggare Helena Köhl

3. Helena Köhl

Helena är en sådan där person som man inte kan låta bli att bli lite avundsjuk på. Hon är snygg, trevlig, charmig och driven. Lägg till framgångsrik entreprenör och fantastisk bloggare och du förstår varför vi fallit pladask. Helena är lika säker framför som bakom kameran, vilket gör att bloggen är full av fantastiska bilder som gör det enkelt för oss att förlora oss i hennes värld.

bloggar.aftonbladet.se/dromhus

[hr]

Sveriges sexigaste inredningsbloggare Maria Gunnarsson

4. Maria Gunnarsson

Marias blogg handlar om compact living och vi kan genast konstatera att vi inte skulle ha något emot att bo trångt med henne. Hon är rolig, snygg, passionerad och en mästare på förvaring. Dessutom är hon alltid lika hjälpsam och ödmjuk i sina råd. Lägg till en blick som skjuter rakt in i dig så har du Maria i ett nötskal.

kvadratsmart.wordpress.com

[hr]

Sveriges sexigaste inredningsbloggare Maria Riazzoli

5. Maria Riazzoli

Marias blogg är lite som hon är själv; en avundsvärd stilsäkerhet som innesluter en sprudlande och färgsprakande själ. Vi hittar henne någonstans mittemellan det vita minimalistiska och det ruffa genuina – och det är därför vi förälskat oss så i både hennes blogg och i Maria själv. Hon är alltid på pricken rätt. Vi är alltid lika hänförda.

riazzoli.blogspot.se

[hr]

Sveriges sexigaste inredningsbloggare Karolina Strandberg

6. Karolina Strandberg

Med en inneboende känsla för stil förvandlar den undersköna Karolina Strandberg sitt hyreshus till ett ursnyggt drömhus. Det här är kvinnan som gör att vi vill sälja lägenheten, packa ihop allt vi har och fly stadens brus för att kavla upp ärmarna framför ett nergånget renoveringsobjekt. Vi kan nämligen inte tänka oss något bättre sällskap att bygga ett hus med än Karolina.

itsahouse.blogspot.com

[hr]

Sveriges sexigaste inredningsbloggare Paulina Draganja

7. Paulina Draganja

Med ett galet charmigt leende lär Paulina oss allt man behöver veta om saker som är större på insidan än på utsidan. Hon kallar sig Förvaringsdrottningen och nog märks det att Paulina är en mästare på förvaring. Att få plats med så mycket utstrålning och värme i en enda kropp är nämligen ett konststycke i sig.

forvaringsdrottningen.com

[hr]

Sveriges sexigaste inredningsbloggare Erik Mäki

8. Erik Mäki

När vi inte drunknar i Eriks ögon följer vi med stort intresse hans noga utvalda inredningstips. Erik är lika jordnära som han är självsäker och vi känner oss aldrig exkluderade när han blandar från alla prisklasser och källor. Han är den personen vi önskar att vi kände när bostaden var nyköpt och behövde en stilsäker och omsorgsfull hand.

var-dags-rum.se

[hr]

Sveriges sexigaste inredningsbloggare Karin Borg

9. Karin Borg

Listans charmigaste blick hittar vi på Karin Borg. Bakom den döljer sig en av Sveriges mest framgångsrika inredningsbloggare och glädjespridande inspiratörer. Karin är ständigt på jakt efter nya utmaningar och renoveringsobjekt som hon kan förädla. Det är hit vi går för att finna kraft inför våra egna inredningsprojekt – när vi inte är här bara för att läsa vad som är nytt i detta charmtrolls liv.

ellasinspiration.se

[hr]

[oeshare]

Det var hela listan för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se

 

sexleksaker

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *