Blogg

Sveriges 10 sexigaste träningsbloggare

Bloggosfären är full av charmiga, roliga, snygga och spännande människor. Sverige har världens sexigaste bloggare och varje vecka listar vi, Sveriges bästa shop för sexleksaker, de tio sexigaste i en ny kategori.

Den här veckan har turen kommit till träningsbloggarna. Snöra på dig gymnastikdojorna och ta på dina mest färgglada tights så kör vi.

 

1. Anders Olsson

Sveriges snyggaste bloggare Anders Olsson

Överst på listan av träningsbloggare hittar vi en av Sveriges mest framgångsrika idrottsmän. Anders Olsson är en av våra största olympier med 3 guld, 1 silver och 3 brons i simning samt ett antal SM-, EM-, och VM-guld. Anders har satt hela 59 världsrekord och har, som förste deltagare med funktionsnedsättning, vunnit tävlingen “Swim with the Centurions” – och det på rekordtid.

Det finns inte nog med superlativ för att beskriva “The Swedish Torpedo” (smeknamnet fick han av medtävlande efter Swim with the Centurions). Dedikation, målmedvetenhet och Sveriges snyggaste skäggstubb gör honom till en självklar vinnare – både i tävlingar och i bloggosfären.
http://andersolsson.se/

 

2. Lina Björkskog

Sveriges snyggaste bloggare Lina BjörkskogTräningsbloggandets charmigaste leende hittar du på Lina Björkskog – fysioterapeut som bloggar om kitesurfing och träning. Hon får oss att vilja sälja huset, flytta till varmare breddgrader och fortsätta livet på en bräda.

Lina skapade bloggen för att inspirera läsarna till att prioritera hälsa och träning. Du har lyckats, Lina. Vi är övertygade. Berätta nu på vilken strand vi ses, så springer vi iväg till resebyrån och bokar biljetter.
http://www.linabjorkskog.com/

 

3. Philip Lailani

Sveriges snyggaste bloggare Philip LailaniFör oss som inte har turen att själva bli tränade av Philip Lailani så finns en av tränings-Sveriges flitigast uppdaterade bloggar som tröst. Philip är personlig tränare för celebriteter som Marc Linnér, Magdalena Graaf, David Helenius och Katrin Zytomierska.

Med en blick som skjuter rakt igenom varje foto och en överkropp från en annan planet har han charmat hela Sverige – oss också.
http://ptphilip.se/

 

4. Kenth Svensson

Sveriges snyggaste bloggare Kenth Svensson

Vi vet inte hur han gör det, men på något sätt är Kenth lika stilig i helsvettiga träningskläder som i en kostym. Men så har mannen också avverkat fler än 20 maraton. Det enda vi har att klaga på är hans alltför frekventa användande av solglasögon. Slöseri på så vackra ögon, Kenth!
http://www.snabbafotter.se/

 

 

5. Anna Lissjanis

Sveriges sexigaste bloggare Anna Lissjanis

Anna är en av de där personerna som bara fortsätter att imponera ju mer man läser om henne. Hon är ramgångsrik, snygg, rolig, trevlig, smart och en fantastisk bloggare. Dessutom driver hon eget företag, frilansar som illustratör, är yogainstruktör, kostrådgivare och är personlig tränare. Att hon dessutom har listans snyggaste överarmar gör inte saken sämre.
http://trendotraning.se/

 

 

6. Benny Sjölind

Sveriges sexigaste träningsbloggare Benny SjölindBenny Sjölind är rolig, avslappnad och en sofistikerad finsmakare av både öl och whiskey. Det är kvaliteter som går hem på krogen och det blir inte sämre när han dessutom är avverkar ett maraton på 2:54. Som om en vältränad löparkropp och en vilja av stål inte skulle vara nog.
http://bennysjolind.com/

 

 

 

7. Therese Nilsson

Sveriges sexigaste bloggare Therese NilssonTherese Nilsson är 33 % kemist, 33 % kostrådgivare och 34 % Sveriges snyggaste magrutor. Med en magisterexamen, ett eget företag och en fantastisk kropp är den här 27-åringen både brains, body och lite till. Att Therese dessutom är generös med råd och tips gör henne inte mindre sexig.
http://traningsbloggen.shapemeup.se/

 

 

 

8. Linnéa Larsson

Sveriges sexigaste träningsbloggare Linnéa Larsson

Linnéa Larsson beskriver sig själv som en vanlig motionär, men ingenting kunde vara längre från sanningen. Linnéa skriver bloggosfärens piggaste träningsblogg och med sin entusiasm, pepp och fantastiska leende har hon inte bara fångat vårt intresse, utan också våra hjärtan.
http://www.linneatraining.com/

 

 

9. Karin Axelsson

Sveriges sexigaste träningsbloggare KarinKarin Axelsson är en smart, rolig, snygg, sexig och framgångsrik småbarnsmamma. Vi har ingen aning om hur hon hinner med allt, men vi är tackasamma för att hon till och med uppdaterar bloggen med en avundsvärd flitighet.
http://www.fitnessochhalsa.se/

 

 

 

 

10. Jessica Clarén

Sveriges sexigaste träningsbloggare KarinJessica beskrivs som “stark, snabb, ödmjuk och en liten härlig blandning av varm glöd och lugn” på sin blogg. Vi vill lägga till “sexig, rolig och en fantastisk bloggare” till den här listan. Dessutom driver hon listans snyggaste blogg, full med proffsiga bilder och finurliga GIF-animationer som får oss att skratta rakt ut.
http://jessicaclaren.com/wordpress/

 

 

 

 

Det var hela listan för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se. Kika gärna också in och se hela vårt sortiment med sexleksaker.

Visa alla produkter hos Oliver & Eva

 

 

Back to list

5 thoughts on “Sveriges 10 sexigaste träningsbloggare

 1. Alex skriver:

  Go Anders!

 2. Karin skriver:

  Vad roligt att se Lina på den här listan! Väl värt!!!

 3. Charlotte skriver:

  Åh gud, vilken pinsam lista! Jätteduktiga bloggare inom respektive kategori men vilken pinsam inriktning- ”sexigaste träningsblogg”…

 4. Didde skriver:

  Den blicken Philip! 😀

 5. Angelica skriver:

  Denna kategori gillade jag.
  Dessa bloggar ska jag läsa mer i 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.