Blogg

Så smeker du din partner på rätt sätt

smeka-ratt

Låt oss göra en sak klar först: att ge en ryggmassage, även om det är härligt, är inte det samma som att ge en sensuell massage. En ryggmassage är ett kraftfullt, snabbt och effektivt sätt att få bukt med någons kroppsspänningar, värk och smärtor. Sensuell massage är lång, smäktande och erotisk och innebär en hel del nakenhet och intim beröring. Du ger din mamma en ryggmassage. Du ger din älskare eller partner en sensuell massage. Har du aldrig givit någon en underbart erotisk massage var inte orolig. Med de här enkla, steg-för-steg-instruktioner så kommer du att känna dig som en erfaren sensuell expert på nolltid.

5 saker för att förhöja upplevelsen:

Ljus- och/eller doftljus
Romantisk musik
Rena handdukar
Rena liggunderlag
Massageolja

Innan du börjar 

Innan du börjar massera din partner så behöver du skapa rätt stämning:

  • Lås dörren och stäng av din mobiltelefon. Du vill ha det tyst.
  • Förbered ditt massageunderlag, vare sig det är ett professionellt massagebord eller en säng. Förse ihoprullade handdukar för nacke och knän att vila på.
  • Då massageolja fläckar ned det mesta, bör du ha ett gammalt (men rent!) liggunderlag över ditt massageunderlag.
  • Ge rummet sensuell ljussättning. Stäng av starkt ljus och täck taklampor med något ej brännbart material. Tänd ljus.
  • Se till att rummet luktar gott: använd doftljus eller något annat som ger rummet en fräsch doft.
  • Ha kallt vatten i närheten för snabb hydrering.
  • Ha lämplig och avkopplande musik tillgängligt så du inte måste byta musik gång på gång.
  • Ni bör båda ha duschat, rakat er och klippt era naglar innan ni börjar med massagen.

Produkter för intimmassage

Shunga Aphrodisiac Oil Orgy of Grapes 100 ml

199 kr
Shunga Aphrodisiac Oil Orgy of Grapes 100 ml är en högkvalitativ massageolja som både doftar och smakar fantastiskt och ger värmande effekter. Massageoljan är uppbyggd av enbart naturliga ingredienser och fungerar lika bra för "vanlig" massage som på intima delar. För att få fram de värmande effekterna applicerar du bara oljan över kroppen och blås sedan lätt på den för att aktivera värmen. Massageoljan kommer i en elegant flaska med en exklusiv förpackning.

Shunga Aphrodisiac Oil Orange 100 ml

199 kr
Shunga Aphrodisiac Oil Orange 100 ml är en superlyxig massageolja som inte bara doftar och smakar fantastiskt utan även kommer med värmande egenskaper. Massageoljan består dessutom helt av naturliga ingredienser och kan utan problem användas över hela kroppen, även intima delar. Applicera oljan över kroppen och blås sedan lätt på den för att aktivera de värmande effekterna. Massageoljan kommer i en elegant flaska med en exklusiv förpackning.

Swede Fruity Love Massageolja Kaktus/Lime 100 ml

149 kr
Fruity Love Massageolja Kaktus/Lime är värmande massageolja med uppfriskande doft och smak av kaktus och lime. Massageoljan är vattenbaserad vilket gör att den inte lämnar några bestående fläckar på lakan eller kläder. Massageoljan är rekommenderad för såväl professionell massage som vid hemmabruk. Innehåll: 100 ml

Swede Fruity Love Massageolja Blåbär/Svart Vinbär 100 ml

149 kr
Fruity Love Massageolja Blåbär/Svart vinbär är en vattenbaserad massageolja med värmande egenskaper och smak av blåbär och svart vinbär. Massageoljan är tänkt att kunna användas på intima delar och är både slicksäker och säker att använda med kondom. Fruity Love lämnar inga bestående fläckar och går enkelt att tvätta av med tvål och vatten.

Bygg intimitet
Börja med att bygga intimitet med varandra. Detta varierar från par till par, så följ era instinkter. Du kanske kysser hens ansikte, eller rör hens kropp lätt. Ni kanske ser varandra djupt in i ögonen. När ni båda känner intimiteten så bjuder du in din partner att lägga sig ned på det förberedda liggunderlaget med ansiktet nedåt. Lägg också i ordning kuddarna och handdukarna som hen gillar det.

Kommunicera
Berätta för din partner om er kommande upplevelse. Se till att hon eller han förstår skillnaden mellan vanlig och sensuell massage. Om hen förväntar sig det första så kan en erotisk massage komma som en väldigt obekväm överraskning.

Senuell massage
Börja med att försiktigt smeka din partners kropp med dina fingertoppar. Börja med ryggen, förflytta dig sedan till axlarna, armarna, rumpan, låren och sedan vaderna. Kom ihåg att bara smeka lätt och retandes. När du känner att din partner har kopplat av (eller så kan du alltid fråga) så kan du börja med massagen.

1. Häll cirka två matskedar massageolja i din handflata som du gnuggar ihop lätt. När du känner att oljan är varm så kan du börja massera din partners rygg med långa, djupa smekningar.

2. I början vill du kommunicera ofta med din partner för att veta om du tar i för mjukt eller hårt. Håll dina händer hela tiden på tiden partner och ta din tid för varje rytmiska smekningar. Gå sedan från långa, glidande smekningar till kortare och djupare smekningar.

3. Använd din kroppsvikt istället för din armstyrka för dina djupare smekningar; när du kör glidande smekningar, kan du hålla dina knän lite böjda, men luta dig inte över massageunderlaget.

4. När ni hittat en rytm ni bådar gillar, så kan du fortsätta med axlarna och armarna, för att sedan gå till benen och fötterna och försiktigt komma åt din partners rumpa när du går och upp och ner på din partners kropp.

5. Be din partner att vända sig om. Börja massera brösten, armarna och änderna. Om du masserar en kvinna så vill du vara extra noga med hennes bröst: inkräkta inte redan på dem, men ignorera dem inte heller. Smek försiktigt runt bröstvårtorna och under dem..

6. Glid ner till benen och smek fjäderlätt på könsorganet på vägen ned. Efter du är klar med benen och fötterna så kan du enkelt fjäderlätt smeka könsorganen igen. Reta din partner genom att fjäderlätt smeka hennes eller hans innerlår, och mycket enkelt komma åt regionen där pubishåret finns..

7. Låt den erotiska energin få bygga upp tills det blir mer naturligt att börja övergå till mer uppenbara sexuella aktiviteter.

Produkter intimmassage

Shunga Aphrodisiac Oil Vanilla Fetish 100 ml

199 kr
Shunga Aphrodisiac Oil Vanilla Fetish 100 ml är en lyxig massageolja med doft och smak och vanilj och med värmande egenskaper för extra stimulans och njutning. Massageoljan är baserade på naturliga ingredienser och kan användas över hela kroppen, inklusive intima delar. Applicera oljan över kroppen och blås sedan lätt på den för att aktivera de värmande effekterna. Massageoljan kommer i en elegant flaska med en exklusiv förpackning som gör det till en utmärkt gåva eller present.  

Fruity Love Massageolja Vattenmelon 50 ml

99 kr
Fruity Love Massageolja Vattenmelon är en kvalitetsolja från svenska tillverkaren Swede. Massageoljan är vattenbaserad vilket gör den enkel att tvätta bort och den lämnar inga bestående fläckar på lakan eller möbler. Dess naturliga ämnen gör den säker att använda även din partners intimare delar och är därför idealisk för mer sensuell massage. Fruity love har också värmande egenskaper vilket ytterligare kan förstärka upplevelsen tillsammans med den uppfriskande doften och smaken. Massageoljan varken kletar eller kladdar och rekommenderas för såväl professionell massage som vid hemmabruk.

Durex Play Massage 2 in 1

199 kr
Med Durex Play Massage 2 in 1 kan du bjuda din partner på den perfekta aromaterapimassagen. Massageoljan är silkeslen och har den perfekta balansen för huden bestående av både stimulerande Guarana och lindrande Aloe Vera. Oljan har en härlig doft som verkligen sätter fart på dina känslor och den specialdesignade flaskan har en unik påstryksfunktion som ytterligare höjer upplevelsen. Innehåll: 200 ml

Body Lube Silikonglidmedel 1 000 ml

599 kr
Silikonbaserat lyxglidmedel i stor flaska på hela 1 000 ml. Går att använda både som glidmedel och massageolja och är en av de mest prisvärda oljorna på marknaden. Body Lube glidmedel är dermatologiskt testat och kan användas över hela kroppen.  Det är även säkert att användas med produkter av latex och lämnar inga fläckar. Innehåll: 1 000 ml

Könsmassage
Se din partner djupt i ögonen när du börjar smeka hans eller hennes könsorgan. Se till att ni redan har byggt upp en stark intimitet innan massagen började. Om den inte finns där så bör ni bygga upp den igen genom att sakta ner och fråga vad din partner upplever just nu. När du fortsätter med könsmassagen så ska du alltid låta andra handen få reta din partners andra kroppsdelar.

Kvinnlig könsmassage
Börja med att försiktigt gnida hela vulvan, som du sedan följer upp med klitorisstimulering. Avsluta sedan med intern könsstimulering – kom ihåg g-punkten! Kom ihåg också ihåg att vaginal penetration inte känns bra om hon inte redan är rejält sexuellt upphetsad. Om hon är bekväm med det så kan du också använda dig av en vibrator under massagen.

Manlig könsmassage
Börja med att applicera glidmedel på dina handflator och gnid in det försiktigt i penisen och testiklarna. Manlig könsmassage följer en enkel princip: sakta ner och sluta eller ändra vad du gör precis innan utlösning blir oundvikligt. Fråga din partner när han är nära att ejakulera eller utveckla en signal, något verbalt, höja en hand, dra undan sig lätt eller något annat så ni båda vet vad som är på gång. Det är oftast bäst att variera smekningarna i början för att sedan fokusera på en eller två slags smekningar innan massagen är klar. Genom att låta han nå klimax men ändå inte få ejakulera förlänger massagen och hjälper honom att få en mycket mer intensiv orgasm.

Håll om varandra
Efter massagen är över och ni båda är avslappnade så ska ni spendera lite tid ihop innan ni båda somnar eller lämnar rummet. Ni har båda nu delat en mycket intim upplevelse. Håll varann, prata med varann, och njut av intimiteten så länge ni kan. Var positiv om upplevelsen, speciellt om det var er första gång. Kom ihåg; träning ger färdighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *