Blogg

Så här ger du honom bra oralsex

den-perfekta-avsugningen

Låt oss börja med att försäkra oss om en sak: så länge som det inte är tänder inblandade så finns det egentligen inget som heter dålig avsugning eller ”blåsjobb” som det också kallas. För mottagaren handlar det om skillnaden mellan ”det var ett trevligt litet förspel” och ett omskakande ”åh, herre Gud, jag tror att jag just förlorade medvetandet!”.

Men med lite övning och några enkla tips kan du förbättra dina odds när det kommer till att utföra en fantastisk avsugning varje gång.

Var säker. Först och främst: om du inte är i ett monogamt förhållande, var säker och använd en kondom. Oralsex är förstås trevligare att både ge- och få utan kondom, men du måste absolut sätta din egen säkerhet och hälsa först. Gillar du inte smaken? Inga problem. Experimentera med smaksatta kondomer — det är därför de finns! Att dessutom applicera vattenbaserat glidmedel på penis innan du sätter på kondomen kommer att öka hans njutning markant.

Populära hjälpmedel vid oralsex

Waterglide Sweet Strawberry 300 ml

99 kr
Waterglide Sweet Strawberry är ett tysktillverkat vattenbaserat glidmedel av högsta kvalitet. Den här versionen har en uppfriskande smak av jordgubb och är dermatologiskt och kliniskt testat. Alla Waterglides glidmedel är CE-märkta och därför säkra och skonsamma mot kroppen. Flaskan är på hela 300 ml och är således mycket långvarig. Waterglide Sweet Strawberry är ett mycket prisvärt glidmedel som trots det billiga priset håller högsta kvalité.

Waterglide Fruity Cherry 300 ml

99 kr
Waterglide Fruity Cherry är ett vattenbaserat glidmedel med smak och doft av körsbär. Glidmedlet är tillverkat i Tyskland och är av mycket hög kvalitet. Det är fritt från fetter och därför enkelt att skölja av med vatten och varken kladdar, kletar eller lämnar några fläckar. Waterglide Fruity Cherry är färglös och har en konsistensen som känns mjuk och len mot huden. Glidmedlet är CE-märkt och är både dermatologiskt och kliniskt testat. Detta gör det skonsamt mot kroppen och helt säkert att använda. Waterglide är också latex-testat och går därför utmärkt att använda tillsammans med kondom. Flaskan innehåller hela 300 ml vilket gör att den räcker länge. Det blygsamma priset gör det här till en av de mest prisvärda glidmedlena på marknaden.

Gör det bekvämt. Se till att du har en position som gör att du både känner att du har bra tillgång och som är bekväm för dig, när du ger oralsex. Byt ställning om det behövs, för trots allt: han vill att du också skall vara bekväm med vad du gör. Om du står på knä på golvet framför honom kan du exempelvis använda en kudde att sitta på.

Tygla inte din entusiasm. Många kan intyga att hemligheten till bra oralsex kort och gott är en enda sak: entusiasm. Ingen vill ha en partner som är motvillig, så om du inte tycker om det eller inte vill, låt bli att göra det eller spara det till ett tillfälle när det känns bättre. Om det för din partner framstår som att du har roligt, kommer erfarenheten att bli betydligt mer njutningsfull för honom.

Börja med slutet i åtanke. Om det inte bara är lite förspel, ta god tid på dig och håll ett tempo som gör att du känner att du orkar länge och inte blir trött innan han fått utlösning. Med det sagt, känn inte att det är ditt främsta åtagande varje gång. Nästan alla män kan intyga att de föredrar lite kortare, snabbare avsugningar ofta än ett långt och riktigt bra per år.

Få honom att börja prata. Oavsett om det är hårdare, mjukare, snabbare eller långsammare, kan ingen veta bättre vad han vill än han själv. Låt honom veta att det är okej att berätta för dig hur han vill ha det, oavsett om han gör det på ett verbalt- eller ett icke-verbalt vis. Men se också till att hålla koll på de små ledtrådarna: tyngre andning och stön av välbehag betyder att du är på helt rätt spår.

Inled med stil. Lite variation är det bästa sättet att få honom ordentligt upphetsad: du kan stryka, kyssa, slicka och dra med din tunga upp och ner längs penisens skaft. Ta penisen i din mun i ett enda drag … Ja, kort sagt, att låta honom få gissa vad du kommer göra härnäst kan vara enormt tändande.

Använd dina händer: Del 1. Dra dina händer längs med hans bröstkorg och ben. Ta tag om hans rumpa. Kupa försiktigt hans testiklar med händerna. Det känns inte bara bra, utan är även ett väldigt bra sätt för dig att visa att detta är någonting du vill och gillar.

Var inte blyg. Många undeskattar trycket de kan lägga på en upphetsad, erigerad penis. Du behöver inte vara försiktig och varsam. Det är bra att börja i mjuka, retsamma rörelser; men ju mer upphetsad du gör honom, desto mer tryck behöver du lägga på penis för att få saker att flyta som de skall. Se till att han förstår att det är okej för honom att säga till om du tar i för mycket; oddsen är faktiskt att han inte tycker att du gör det.

Akta tänderna! Om inte din partner specifikt ber dig om det, använd inte dina tänder. Det kan, och kommer förmodligen att vara smärtsamt för honom. Den bästa tekniken är att ”suga in” dina egna läppar och låta dem omsluta dina tänder för att försäkra dig om att du inte råkar göra honom illa under akten.

Det hemliga stället som ger pluspoäng. På undersidan av penis, direkt under penishuvudet, finns en liten sträng av hud som kallas frenulum. På många män är detta ett område som är extra känsligt för stimulering. Lär dig var det sitter och använd det till din fördel.

Hitta en bra rytm. Så snart han är ordentligt upphetsad och på väg mot vad som förhoppningsvis blir just en fantastisk orgasm, är det dags att ta det till nästa nivå. Nu börjar det riktiga arbetet. Använd lugna (inte för lugna) sugrörelser i en fram-och-tillbaka-rörelse med ditt huvud för att driva honom mot klimax.

Använd dina händer: Del 2. Ta tag om hans penis vid roten och rör din hand uppåt och nedåt i takt med din mun för att öka trycket på penis. Håll en stadig rytm. Rytmen kommer och skall öka i takt med att han närmar sig klimax, men just nu är det viktigt att du inte ändrar rytmen på vad du gör. Detta är det bästa sättet att försäkra dig om att nå en riktigt bra slutfinal.

Att svälja eller inte svälja… Det är frågan. Det är upp till dig. Många män skulle nog kunna intyga att de tycker om när sin partner sväljer. Om du inte känner dig sugen på att svälja, ha en handduk eller kopp i närheten så att du inte behöver rusa direkt till närmaste handfat efteråt.

Det viktigaste att komma ihåg. Ha kul. Slappna av. Han kommer att älska det. Speciellt om du lovar att fortsätta öva på honom.