Blogg

Så har du sex i duschen

sex-i-duschen

Att ha sex i duschen kan vara både en uppfriskande och erotisk upplevelse samtidigt som det är något väldigt intimt. Men det kan också vara lite klurigt att hitta rätt i blötan. Här följer några enkla tips på hur du ska få det att bli en upplevelse att minnas.

1. Händerna på väggen

Stå rakt upp med dina händer mot väggen med benen särade. Låt din partner få ta dig bakifrån. Tips: Justera duschkranen så du inte spolar vatten direkt på era huvuden. Det kan distrahera och göra saker riktigt blöta — på ett inte så bra sätt.

2. Rakningsställningen

Visst brukar du ställa upp benet på badkarskanten när du rakar dig? Detta är en utmärkt position (beprövad också kan jag lova) för sex. Se bara till att du har något att hålla dig fast vid. Du vill inte råka falla och skada dig.

 3. Sitsen

Denna funkar alltid om du vill slippa riskera att ramla i det hala badkaret. Låt din partner sitta ned med sina ben särade eller utböjda om han är lång. Sätt dig på och börja rid. Vattnen som träffar dig i ryggen kommer att kännas extra härligt.

4. Ståendes

Stå rakt upp med din rygg mot väggen, ett ben uppåt och andra benet runt hans nedre rygg. Tips: Han får bättre kontroll om han trycker sina händer mot väggen som du lutar dig mot.