Blogg

Så ger du honom oralsex

oralsex

Vare sig du använder termen fellatio eller kallar det för avsugning, blåsjobb, bj eller annat så är oralsex en aktivitet som kräver tillit och lite kunskap. Vi tror ofta att det är så efterfrågat att mottagaren inte bryr sig alls om tekniken. I verkligheten finns många tekniker och varianter du kan tillämpa när du suger av din partner. De, i tillägg till vad han gillar och inte gillar, kan göra all skillnad i världen.

De flesta av oss tolkar fellatio som när någon slickar eller suger av någons penis. Vi tänker nu bredda lite på definitionen genom att inkludera oralsex på en manlig partners könsorgan. Inte alla män har en penis (de flesta gör dock). Och inte alla med en penis vill (eller kan) använda den för sexuell njutning. Detta gör dock inte oralsex mindre roligt, utan möjligheterna är oändliga, om du har ett öppet sinne för dem.

Om du redan kan grunderna så kan du läsa mer om den avancerade avsugnings-teknik.

Tid: En avsugning kan gå snabbt och snuskigt eller långsamt och förföriskt. Vad som är bättre eller sämre bestämmer du själv.

Så här gör du:

 1. Börja med att rengöra honom
  Social stigmatisering tycks fokusera mer på smaken av kvinnors könsorgan än männens. Faktum är att män kan lukta och smaka lika illa som kvinnor. Om du är ny i avsugningsvärlden så kanske du är orolig över smaken och lukten. I sådana fall föreslår vi ett sexigt bad eller en dusch tillsammans med din partner, så ni båda kan känna er rena och fräscha. Vissa artificiella smaker kanske inte gör någon skillnad (eller till och med vara värre) men vissa föredrar att använda sig av smaksatta glidmedel eller smaksatta kondomer vilket gör oralsexet säkrare och kanske lite godare. Det finns även speciella oralsexgel som kan göra erfarenheten ännu trevligare för givaren och mottagaren.
 2. Fysiskt njutning är viktig.
  Du kan inte ha kul och vara duktig om du inte känner dig fysiskt bekväm, och en avsugning kan verkligen få dig att känna dig nervös. Att gå ned på knän framför din partner på en kudde medan han står eller sitter ner, ger dig många olika rörelser att arbeta med. Om du har haft dåliga upplevelser av avsugningar, där du har känt bristande kontroll, kan du be honom att ligga på rygg med benen i sär. Att ge en avsugning kan ge dig en maktkänsla, om det är något du känner att du vill ha i detta fall.
 3. Reta med beröring.
  Använd först dina händer för att försiktigt och lent smeka hans inre lår, penisen, testiklarna och allt. Notera hur han reagerar (verbalt och i ansiktet) när du berör de olika områdena. Många män som har känsliga penisar är extra känsliga runt huvudet (ollonet) och inbuktningen mellan ollonet och skaftet på penisens undersida. Du kan fräscha upp dina kunskaper i manlig sexuell anatomi om du vill lära dig mer om vad du arbetar med här.
 4. Slicka honom lite.
  Följ upp med att använda din tunga och utforska samma områden med långsamma slickningar. Var inte rädd att använda mycket saliv, då det funkar perfekt som ett naturligt glidmedel för att skapa friktion och sugning. Det finns många sexuella överförbara sjukdomar som kan överföras vid fellatio, så att använda dig av smaksatta kondomer kan vara bra för att träna, slippa dålig smak och känna dig säkrare. Smaksatta kondomer vid avsugning kan också få honom van att använda kondomer och mer upphetsad att använda dem vid samlag.
 5. Ta den i munnen.
  När han har en halv erektion så kan du sakta föra dina läppar över toppen av hans penis. Täck den försiktigt med din mun medan du glider ner längs hans rot så långt du känner dig bekväm. Håll munnen lite stängd då trycket från dina läppar kommer att kännas underbart när de glider ner längs penisen. Att ta den i munnen innan den är helt eregerad är smart för att få reda på hur stor den egentligen är för dig innan du kan ta hela, om du ens kan det.
 6. Se upp för din kräkreflex.
  Om du inte är van att gå enda ner i halsen (dvs., ta hela penisen in i munnen), så kommer du troligen att trigga igång din kräkreflex om du inte övar först. Du behöver inte gå ända ner, men om du kommer att kunna göra det om du tränar försiktigt och lär dig att slappna av din kräkreflex när du har penisen djupt ner i halsen.
 7. Använd din mun och tunga.
  När du drar upp huvudet från undersidan av penisen så kan du platta till din tunga för att ge en bred och blöt kyss. Pröva olika slickningar och kyssar för att hitta den som han gillar bäst. Se dock till att köra samma rörelse flera gånger innan du byter så du kan upptäcka vad han gillar och vad han vill att du ska fortsätta att göra.
 8. Ha kul med förhuden.
  Om din partner inte är omskuren så kan du föra in din tunga i förhuden och cirkulera runt i ollonet med den. Du kan också använda dina fingrar för att fint massera ollonet genom förhuden eller med djupa slickningar.
 9. Använd din mun och hand, tips #1.
  En härlig avsugning handlar inte bara om munnen och penisen. Lägg ena handen vid hans rot medan du går och upp ner på längs hans penis. Öva på att koordinera dina rörelser så din hand och mun går upp och ner samtidigt. Om din partner trycker ut och in med sin penis i din mun så hjälper din hand till så att penisen inte åker in för långt så du kanske råkar ut för kräkreflexen.
 10. Använd din mun och hand, tips #2. 
  Om han gillar denna kombination så kan föra din hand hela vägen längs skaftet (med din mun därefter) och sedan ta bort din mun ett tag för att gnida med din handflata över hans ollon (som om du pressar en apelsin). Glida sedan ner igen med din hand och använda din mun igen. Upprepa sedan allt igen.
 11. Låt honom få komma. 
  När han är redo att komma, så ska du behålla dina rörelser stadigt; börjar inte slöa. När han börjar ejakulera så kan du smeka honom några gånger och möjligen slicka eller suga för att sedan sluta. Alla män föredrar inte att bli stimulerade en längre tid efter de har kommit.
 12. Att svälja eller inte svälja?
  Detta är helt upp till dig. Det finns inget fel med om du inte vill svälja, men då är det bra om du låter din partner få veta att det inte är något personligt. Om du inte vill svälja och inte vet när han är på väg att komma så kan du be honom att förvarna dig. För bort din mun innan han är på väg att komma och fortsätt sedan att runka av honom tills han har kommit helt.

Tips:

 1. Glöm inte resten av hans kropp. Pungen och testiklarna är också känsliga och många män gillar att få dem stimulerade. Försök att lätt slicka eller smeka hans testiklar under oralsexet. Han kanske också vill att de ska klämmas lätt av dina händer.
 2. Du kan också trycka på området mellan hans anus och penis (muskeln som han använder när han kissar) med en eller två fingrar då detta också kan vara skönt.
 3. Han kanske vill ha en buttplugg under avsugningen för extra stimulering av prostatan. Eller så kan du stimulera hans anus med en av dina fingrar.