Blogg

Så ger du henne oralsex

oralsex-for-henne

1. Lär dig grunderna

Att ge någon oralsex kan vara en svårbemästrad konst. Att de flesta gillar olika gör det inte lättare, men det finns några saker som fungerar mer eller mindre för de flesta. Här är några beprövade tips före, under och efter att du har utförandet av  cunnilingus (av lat. cunnus ”kvinnligt könsorgan” och lingo ”slicka”) eller helt enkelt efter att du har slickat henne.

 • Duscha ihop först innan ni börjar så ingen behöver oroa sig över otrevlig smak eller lukt.
 • Fråga din partner vad hon gillar. Det minsta hon kan säga är ”hårdare”, ”långsammare” eller ”mer cirkulärt.”
 • Fyll din egen mun med saliv först. Rör eller slicka aldrig klitoris med ett torrt finger eller en torr tunga.
 • Känn till var klitoris finns men dyk inte direkt på den. Börja först att nätt kyssa och slicka runt hennes övre lår och runt vulvan.
 • Berätta för henne hur bra hon ser ut, luktar och smakar.
 • Använd variation. Om du gör samma rörelse, så kan din partner tillfälligt tappa känslan, så kom ihåg att variera din stimulering.
 • Låt dina händer få röra sig fritt. När hon blir mer upphetsad, kan du föra in ett finger eller två i hennes vagina.
 • Vissa kvinnor tycker om att få ett finger försiktigt insatt i anus. Om hon inte gillar det, gör då inte det.
 • Fortsätt att smeka och hålla i henne tills hon få orgasm och efteråt.
 • Klitoris har fler nervändar än hela ollonet, så var försiktig.
 • Till skillnad från män, så gillar många kvinnor stark stimulering under en orgasm. Fortsätt tills hon ber dig att sluta.

Dessa förslag bör ge dig något att börja med. Experimentera med olika tekniker och sexleksaker tills du hittar något din partner gillar. Det bästa tipset är att slappna av och njuta. Entusiasm går längre än alla tekniker i världen!

2. Skapa njutning

Alla är, återigen, olika, men lite variation på följande plan bör göra under.

Skapa stämning med nyplockade blommor, doftljus, lugn musik eller något annat du vet att hon gillar. Din omtanke kommer att överraska och glädje henne. Se till att hon är bekväm. Uppmuntra henne att ligga uppåt på sängen och placera några kuddar bakom hennes huvud. Se till att hon inte fryser.

Gå inte direkt på hennes könsorgan, spendera först lite tid med att kyssa hennes läppar, axlar, bröst och mage. Smek henne lätt med dina fingertoppar. Berätta för henne hur vacker hon är. Gå ner till hennes ben och kyss, blås och smek försiktigt på hennes mage, inre lår och midja.

När hon börjar andas tungt så kan du försiktigt sära på hennes ben och börja kyssa henne runt pubeshåret (om där finns något sådant). Nosa runt i några minuter och spendera tid med hennes om och runt hennes vagina. Observera hennes andning; när hon andas snabbare, så njuter hon mer. Lägg märke till vad hon gillar och upprepa det.

När hon låter väldigt upphetsad så kanske hon skakar lite, då kan du sära på hennes blygdläppar och försiktigt kyssa och slicka hennes klitoris. Håll inte tillbaka klitoris såvida inte hon ber dig det då den är mycket känslig.

Slicka runt hela området: slidöppningen, mellangården, inre blygdläpparna och klitoris. Om hon säger eller visar på något annat sätt att hon gillar vad du gör, spendera då lite mer tid där.

För dina armar runt hennes höfter, så att du håller i hennes skinkor och börja arbeta på hennes klitoris. Använd fast tryck mot din tungspets i en cirkelrörelse. Ha tålamod, detta kan ta ett tag. Om hon inte svarar på klitoristrycket du ger, så kan du pröva olika variationer. Försök köra hela alfabetet på hennes fitta och klitoris. Försök trycka in din tunga i hennes öppning (vissa kvinnor ogillar detta så lägg märke till hur hon reagerar eller bara fråga henne). Variera fart, tryck och intensitet. Ta hjälp av fingrar eller en sexleksak. Var kreativ.

När du börjar höra snabb tung andning och känner hur hennes kropp börjar spännas, så njuter hon verkligen av all stimulering du ger henne. Vad du än gör, sluta inte vad du gör. Hon kommer troligen att få en orgasm snart.

Fortsätt att stimulera och håll henne när hon får orgasmen. Varning: vissa kvinnor kan ha mycket längre orgasmer än män och kan få vågor av orgasmer som varar i flera minuter. Låt henne få njuta och fortsätt stimulera henne tills hon ber dig att sluta.

3. Våga prata om det

Även om studier visar på att majoriteten av män (och lesbiska kvinnor) älskar att utföra oralsex, så är det inte fel med lite uppmuntran. Tipsa din partner att om de tillfredsställer dig så tillfredsställer du dem. Föreslå ”69:an”. Få in oralsex som en vanlig rutin i ert sexliv, men förvänta dig inte det varje gång ni har sex. Tacka din partner genom att ge något tillbaka eller förverkliga en av deras fantasier.

När det är din tur att ta emot, så ska du slappna av. En anledning varför kvinnor har svårt att nå orgasm är att de inte slappnar av tillräckligt vid klimax. Tänk inte på hur du luktar eller smakar. Oroa dig inte om det tar lång tid; det är naturligt för kvinnor att ta längre på sig än män att nå orgasm. Njut och slappna av när din partner stimulerar dig. Om du vill så kan du blunda och fantisera under tiden. När du är redo att få en orgasm så kan du låta din partner få veta detta så de kan fokusera att ge dig den rytmiska stimuleringen du behöver. Rid sedan av vågorna tills din kropp är klar med orgasmerna.

4. Överraska henne med sexleksaker

Du behöver inte enbart förlita dig på munnen eller fingrarna när du går ner på din partner. Våra tungor och fingrar skapades inte för att vibrera, pulsera eller rotera, och de flesta av oss kan inte ge obegränsad stimulering med hjälp av dem. Ibland kan oralt tillfredsställande av din partner bli riktigt tröttsamt. Oroa dig dock inte, för det finns några av andra oralsexleksaker som du kan använda dig av istället. Här är några av sakerna:

•       När din tunga ger upp på att slicka hennes ”kärleksknapp” så kan du använda dig av en klitorisstimulator som stand-in. En vibrator i form av en skottkula fungerar bäst då du får mycket utrymme att stimulera resten av hennes vulva med din mun och/eller fingrar.

Populära klitorisvibratorer

•       Visa kvinnor njuter av vaginal eller anal penetration under klitorisstimulering. Som nämnt tidigare så kan du försöka trycka in ett finger eller två i henne. Nästa gång kan du också pröva trycka in ett väl insmord sexleksak som vibrerar. Vissa har till och med en speciell topp för att komma åt g-punkten, s.k. g-punktsvibrator.

Prisvärda g-punktsvibratorer

50 Shades of Grey – Mini G-punktsvibrator

299 kr
Denna eleganta minivibrator med böjd topp är den perfekta leksaken för G-punktsstimulering. Dess slimmade design, böjda topp och hela 10 olika vibrationsfunktioner garanterar skön stimulans. Staven är tillverkad i mjuk silikon och är 100% vattentät, vilket gör det möjligt att använda den i såväl duschen som i badet. Vibratorn är en del av den officiella 50 Shades of Grey-kollektionen, godkänd av författaren EL James. Kommer med en elegant Femtio nyanser-förvaringsväska.

New Impulse G-punktsvibrator

149 kr
New Impulse G-punktsvibrator är en vattentät massagestav speciellt utformad för stimulering av g-punkten. Med den steglösa vibratorn kan alla användare hitta sin perfekta nivå och den stora kurviga toppen ger suveränt skön massage av kvinnans g-punkt eller mannens prostata. Designen är stilig och smal och det rundade skaftet ger en spännande och inbjudande "look". Staven bör definitivt vara ett inslag i din uppsättning sexleksaker och kan användas av såväl kvinnor som män. New Impulse drivs med 2 st AA-batterier (ingår inte).

•       Till sist så kan du pröva olika smaksatta glidmedel (för din skull) eller värmande glidmedel (för hennes njutning).

Kom ihåg att allas kroppar är olika. Vad en kvinna kan älska kan en annan kvinna hata. Prata alltid med din partner om vad hon gillar och ogillar. Ju mer bekväm du blir med att prata om cunnilingus, ju mer kommer du att njuta av att ge det. Men bästa sättet är självfallet övning. Som tur var lär din partner vara mer än glad att hjälpa dig med det!