Blogg

Onanitips för kvinnor

onanitips-for-kvinnor

Steg 1: Hamna i rätt sinnesstämning

Det krävs mer än bara fem sekunders slickande av en partner för att hamna på rätt humör. Samma sak är sant om du ska tillfredsställa dig själv på egen hand. För att tända din libido så bör du skapa en atmosfär där du kan bli upphetsad – en fristad där du kan be hämningar att lämna dig för ett tag. Lås dörren så att ingen kan komma in. Stäng av din mobiltelefon och surfplatta. Tänd några stearinljus och slå igång långsam, sensuell musik. Därefter måste du hamna i rätt sinnesstämning. Om du tittar på kvällsnyheterna samtidigt som du onanerar kanske det kommer att ta ett tag. För att maximera din njutning så måste du först slappna av och fokusera. Om det krävs ett glas vin för att slippa tänka på din chef eller jobbet, gör det då. När du känner dig helt fri från distraktioner, kan du börja fylla det med sexuella tankar istället.

Steg 2: Utforska dina sydliga delar

En av de bästa ställena där du kan väcka dina sinnen är i badkaret. Gör i ordning ett bubbelbad för att komma igång. När du kliver i och sjunker långsamt ner i det varma vattnet så kan du känna hur dina muskelspänningar börjar släppa. Du kommer att svara bättre på kroppslig beröring när du är avslappnad. Koppla av ännu mer genom att börja massera dina inre lår och föra dina händer upp mot din mage och över dina bröst. Fingra i cirklar runt dina bröstvårtor och dra sedan försiktigt i dem. Börja nu utforska andra ställen på din kropp som får dig att gå igång och ta i lite mer. Fingrar är utmärkta verktyg för att lära oss hur vi ska trycka, hur snabbt, och hur vi ska smeka oss själva för bästa resultat. Låt dina fingrar vandra söderut tills du når dina känsliga veck i dina inre blygdläppar. Lek runt och rita alfabetet med ditt lillfinger, eller pröva att massera din klitoris med ett finger för att se hur det påverkar din upphetsning. När du gör allt detta, så ska du lägga märke till vilka områden som tillfredsställer dig mest när du tar på dem. Slutklämmen är att: du vet själv bäst vad du gillar, så du får pröva dig fram och upptäcka vad du går igång på. Experimentera och låt dig överraskas av vilka sexuella sensationer du kan väcka fram i dig själv.

Steg 3: Pröva olika tekniker

För att kunna nå klimax så måste du intensifiera den vanliga beröringen. Det finns ingen enkel metod som funkar för alla, men vissa smekningsstilar är att föredra. Det finns en som kallas för ”åttan” där du använder en eller fler fingrar för att glida upp, över och runt din klitoris i formen av siffran åtta. Du täcker klitoris och de inre blygdläpparna – ett område med massor av nervändar som många kvinnor finner ännu mer upphetsande än klitoris. En annan favorit är Kompassen, vilket är när du för två utsträckta fingrar åt vardera sida där de löper från norr till syd, och ost till väst, på bredden så du täcker hela njutningsområdet. En mer avancerad metod kallas för Trefingersrysningen. Använd ditt pekfinger och dina ringfingrar för att öppna dina blygdläppar. Detta ger dig möjlighet att massera med toppen av din klitoris med ditt mittenfinger. I slutändan vet du vad som funkar för dig när du börjar känna en varm och forsande känsla att spola igenom hela din kropp.

Steg 4: Känn vibrationerna

Intimleksaker kan vara kittlande. Vibratorer är en av de starkaste och bästa formerna av stimulans. Lägg till surrfaktorn så är du redo för njutning som troligast kommer att leda till orgasm. Men du måste då veta hur du framkallar dessa sensationer. Börja med att arbeta med din vibrator över din klitoris med hjälp av samma tekniker beskrivet ovan. Reta sedan dig själv med olika hastigheter så din upphetsning byggs upp efter han. Kom ihåg att variera i din rutin. Ett varningens ord också: för mycket brummande kan också göra att du inte känner lika mycket i dina nervändar (de blir okänsliga). Använd denna njutningspinne varsamt och låt dina fingrar få göra grovjobbet när du är ledig. Nu när du vet vad som får din kropp att tända till, så är det dags att dela med dig av dina stimulerande hemligheter med någon som du älskar… eller åtminstone suktar efter.

Populära klitorisvibratorer

Vibe Therapy Lapin – Rosa

199 kr
Vibe Therapy Lapin är en fullt vattentät klitorisvibrator i kroppssäker silikon och håller likt alla produkter från Vibe Therapy mycket hög kvalitet. I toppen av vibratorn sitter en tudelade kaninöron som gör att du har möjlighet att stimulera klitoris från två håll. Vibratorn har hela 7 olika vibrationsfunktioner - 3 är pulserande, 1 eskalerande samt 3 olika hastigheter. Längd: 13 cm

Satisfyer Pro 2 – Next Generation

499 kr
Satisfyer Pro 2 är en revolutionerande lufttrycksvibrator som använder beröringsfri teknik med tryckvågor för att massera och stimulera klitoris. På samma sätt som Womanizer så omsluter munstycket klitoris en Satisfyer Pro har hela 11 olika vibrationsprogram för varierad njutning. Satisfyer Pro är perfekt om du vill uppnå multipla orgasmer och är uppladdningsbar, kroppssäker och helt vattentät. Det här får du med Satisfyer Pro 2: - Beröringsfri klitoris stimulering - Tryckvågsstimulering - Uppladdningsbar - Lätt att rengöra - 100% vattentät - Kroppsvänligt silikon - 11 program