Blogg

Oliver & Eva samarbetar med Kontinet

Kontinet

Samarbete mot inkontinensbesvär

Vi har sedan starten sålt knipkulor, som både går att använda för njutning och för att få starka muskler. De hjälper bl.a. mot inkontinensbesvär, något som många kvinnor råkar ut för men som det talas om alldeles för sällan. Det är en viktig fråga och i dag tar vi vårt arbete ett steg längre när vi inleder ett samarbete med den fantastiska sidan Kontinet.se. Vad är då Kontinet? Så här beskriver de sig själva:

Kontinet – när det kniper på riktigt

Ibland kanske inte knipövningar räcker. Du kniper och kniper men det hjälper inte, då finns Kontinet. Kontinet är ett oberoende nätverk mot inkontinens. Syftet är att sprida kunskap och bidra till ett torrare och lite bättre vardagsliv för alla som är drabbade av inkontinens eller närliggande problem – från mage till underliv. I dagsläget har nätverket 2 600 inkontinenta medlemmar. Du är också välkommen, medlemskapet är gratis. Vi ses på kontinet.se.

Erbjudanden

En del i samarbetet är att erbjuda Kontinets besökare rabatter och erbjudanden på våra produkter. Håll utkik på Kontinets sida, gilla oss på Facebook eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa dem. Glöm inte heller att kolla in Kontinets träningsövningar med massor av tips för olika livssituationer.

Oliver & Eva gillar Kontinet

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *