Blogg

Extrainsatt: Sveriges sexigaste spelredaktörer

Sveriges sexigaste spelredakör Calle Johansson

Aldrig trodde vi att vår lista över Sveriges sexigaste spelbloggare skulle röra upp så starka känslor i gamingsverige. Carl “Spiken” Johansson-Sundelius har rasat över negligensen när vi inte inkluderar FZ-redaktörer bland de utvalda. Så här såg konversationen ut på Twitter i dag:

Sveriges sexigaste spelredakör

Men vi är inte sämre än att vi kan rätta till vårt misstag. Så här publicerar vi “Sveriges sexigaste spelredaktörer”.

 

[hr]

Sveriges sexigaste spelredakör Calle Johansson

1. Carl Johansson-Sundelius

När Carl inte svingar sitt pixliga svärd i den digitala världen så riktar han sin, minst lika vassa, penna mot läsarna på FZ. Han flyr inte heller fajten på Twitter, där knivskarp cynism och Söderstockholmsk nonchalans yxar ner varje försök från hårt arbetande sexleksaksbutiker i deras tafatta försök att förgylla världen med deras listor. Calle är den tuffa killen i plugget som du utåt sett förkastar, men innerst inne åtrår.

[hr]

Sveriges sexigaste spelredakör Calle Johansson

2. Carl Johansson-Sundelius

Du känner honom bäst från den där låten som alla kan spela på piano med knogarna, men den riktiga Calle Johannson gör sig bättre i en G-sträng än vad du någonsin kan tänka dig. Skägget är lika kaxigt femdagars-stubbigt som den blivande armycut-frisyren. Om vi nu ändå kunde slå an en ton hos denna briljanta spelskribent, med perfekt gehör för vad läsarna vill ha.

[hr]

Sveriges sexigaste spelredakör Calle Johansson

3. Carl Johansson-Sundelius

Bakom stilrena designerbågar fullkomligt blixtrar Carl Johansson-Sundelius vänliga ögon. Men låt dig inte luras av hur snälla och beskedliga de ser ut. Bakom dem gömmer sig ett huvud som ständigt verkar vara på den där berömda spiken. Men reta upp honom och du kommer få äta upp det. Det här är spelsveriges bad boy, lika sexigt provocerande som härligt charmig.

[hr]

Sveriges sexigaste spelredakör Calle Johansson

4. Carl Johansson-Sundelius

Calles Twitter-namn är Spiken och vi vågar knappt gissa vad det refererar till. Kanske är det hur trafikkurvan ser ut på FZ när han publicerar en artikel. Kanske är det hur enkelt han tränger igenom alla de andra spånplattorna till Twittrare med sina sylvassa kommentarer. Eller kanske finns det en annan, långt mycket mörkare hemlighet? Vi tänker i alla fall chansa, köpa grisen i säcken och kasta oss ut. På Gamex är du vår, Spiken.

[hr]

Sveriges sexigaste spelredakör Calle Johansson5. Carl Johansson-Sundelius

Vad finns det att säga om mannen? Han är ett unikum. Det är bara att ta en titt på de fylliga läpparna eller det världsvana leendet. Den här redaktören vet hur man för sig i möblerade rum. Han är killen du aldrig skulle ha problem med att ta hem till föräldrarna på middag. Han är den du vill ha jämte dig i ditt bröllopsfoto. Carl Johansson-Sundelius, lose your cool! Kan du inte se att vi bara vill ha dig?

[hr]

Nu var det färdigtrollat för den här veckan. Vi kommer lägga upp fler listor på vår blogg. Om du har tips på en bloggkategori som borde få en lista så kan du maila till info@oliverocheva.se

Kram på er!

[oeshare]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *